Magia Fricii
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Poate ca avem scutul din nastereeee?
Ovidiu
mi-ar placea sa fie asa. nu stiu insa ce sa zic. poate ai vrea sa-mi detaliezi opinia ta cu privire la acest lucru, chiar ma intereseaza fenomenul din punctul tau de vedere.
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Elise spune:
quote:
Poate ca avem scutul din nastereeee?
Ovidiu
Poate:)
Poate m-am nascut eu cu caita...
Si am ochii verzi si deochi!
Asa ca pazeste-te!
Elise
ovidiu bufnila spune:
Povestea bampirilor are la fundament povestea tuberculosilor din Evul Mediu...
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Interesanta ideea de scut! Care ar fi natura lui, structura, forma, manifestarea?
pai tot gandul formeaza scutul asta, dar e vorba de gandul bun.
unii zic ca functioneaza daca te imbraci in negru, sa respingi energiile negative. asta mi-a zis-o o fosta colega din ro care din negru nu iesea si pe care ceilalti colegi o suspectau ca e bampir energetic. :-))
ovidiu bufnila spune:
quote:
OB
quote:
Interesanta ideea de scut! Care ar fi natura lui, structura, forma, manifestarea?
unii zic ca functioneaza daca te imbraci in negru, sa respingi energiile negative. asta mi-a zis-o o fosta colega din ro care din negru nu iesea si pe care ceilalti colegi o suspectau ca e bampir energetic. :-))
nikole spune:
Mai, nu stiu ,sunt eu nebuna, sau mai fricoasa de felul meu, da cand aud de treburi de astea, cu magie(alba,neagra, tot lucru necurat la mijloc)ma apuca atacurile de panica...
Si ca tot veni vorba...acu cateva zile in urma, vad pe noptiera, o farfurie plina cu miere de albine, si in farfurie, un biletel, impaturit...m-au apucat toate crizele.
il intreb pe a meu, ce D-zeu inseamna treaba in cauza, si imi spune ca e...nu-s ce magie, farmece de dragoste facute de sora-sa ...
nu mi-a dat mai multe detalii, deja ca m-am schimbat la fata!!!
Sunt inca in stare de soc, cum se poate asa ceva?
Doamne dar cata minte tre sa ai sa recurzi la astfel de lucruri?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
conchita spune:
ma vad nevoita sa te contrazic - a cata oara, uooof, bad karma!:-)) -vorbeam despre bampiri energetici, nici o legatura cu tuberculosii.
quote:
Originally posted by ovidiu bufnilaquote:
OB
quote:
ovidiu bufnila spune:
tot aia e. bampirii energetici sunt de fapt concentrari de energie. Iar tuberculosii sunt fundamentul mitului bampiritisc. Unde e contrazicerea, care e rostul ei!?
Cu prietenie si zambet,
Ov
quote:
Originally posted by conchita
ma vad nevoita sa te contrazic - a cata oara, uooof, bad karma!:-)) -vorbeam despre bampiri energetici, nici o legatura cu tuberculosii.quote:
Originally posted by ovidiu bufnilaquote:
OB
quote:
conchita spune:
contrazicerea e ca "bampiri energetici" e un fel de-a spune despre aia care absorb energia altora (huoo, mah!) si ca nu se refera la bampirii adevarati care literalmente sug sangele boborului, brrr.