Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 4
mamica dulce spune:
fetele cu copii mai mari,poate ma puteti ajuta sa ma decid ce sa.i iau lui fi-meu.Oscilez intre o bicicleta din aia fara pedale si o trrotineta(roller cu 3 roti)
Marc are deja o tricicleta dar zace in gradina de 1 an ca eu am juart ca nu mai imping la tzeava si el e prea puturos sa pedaleze.Mai are si o kettcar super-pe care am castigat-o la knorr dar aia e prea mare,poate de la 4 ani sa o foloseasca.
Lauflernrad din aia mi s-a parut la inceput o ..chestie ,nici nu m-am gandit sa.i iau,insa acum,vazand la copii m-am convins ca nu e chiar proasta
de fapt,roller oricum ii iau,intrebarea era daca se mai merita sa.i iau acum,la 3 ani bicicleta fara pedale,sau mai bine fac o investitie mai mare si ii iau la vara bicicleta mica,cu roti ajutatoare.Pana atunci sa pedaleze macar la tricicleta-ultima data i-am aratat acum cateva luni,poate o sa vrea acum puturosu' meu pe care si acu' il plimb cu carutul la drumuri mai lungi.
tinatache spune:
ancutza, eu i-am luat si de una si de alta si merge cu amandoua. Aia fara pedale am luat-o cu vreo 30€ la o oferta, poate chiar mai putin, nu mai stiu. A meritat banii. Aia cu roti ajutatoare e si aia buna dar a costat mai mult. In schimb o poate folosi mai mult. Acuma daca tot e mare eu zic sa-i iei direct cu roti ajutatoare.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Alina spune:
Ancuta,
Fiica-mea a descoperit placerea de a se plimba cu tricicleta abia la 3 ani,pina atunci a zacut in boxa.Toata vara trecuta a folosit-o,aproape zilnic si noroc ca i-a putut ridica ghidonul sotul meu,era de la Kettler.
Anul trecut de ziua ei am vrut sa-i iau bicicleta cu 2 roti ajutatoare si nu a vrut asa ca acest cadou ramine valabil pe anul asta.Probabil ca o sa incercam in vara sa o invatam pe 2 roti,eu la virsta ei stiam deja .
Lauflernrad-ul mi se pare prea mic.
La gradinita au mai multe triciclete si fiica-mea a descoperit ca-i place mult sa mearga cu rollerul,s-a mirat educatoarea ce bine merge,a fost sigura ca are si acasa.Daca mai vrea,ii cumpar in primavara .
Alina
helbi spune:
Ancutza, si noi am avut tricicleta si tot dupa 3 ani s-a plimbat cu ea......dar nu cine stie ce. In schimb, la 3 ani a primit o bicicleta de 12,5 Zolli (cu roti ajutatoare) la care i-am scos initial pedalele si rotitele ajutatoare si am transformat-o in Laufrad (eu una nu as da banii pe asa ceva, dar e doar parerea mea). Asa ca, pe aceasta bicicleta "transformata" a invatat sa-si tina echiclibrul si nu a durat mult pina cind a cerut sa-i punem pedalele (rotitele nu prea le-a folosit).
mamica dulce spune:
helbi,asa e ,nici eu nu m-am gandit vreodata sa dau bani pe lauflernrad.Mai bine iau roller fain si invata treaba cu echilibrul mai repede
Voi de la ce firme aveti?eu vreau o trotineta din aia cu 2 roti la spate.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
helbi,asa e ,nici eu nu m-am gandit vreodata sa dau bani pe lauflernrad.Mai bine iau roller fain si invata treaba cu echilibrul mai repede
Voi de la ce firme aveti?eu vreau o trotineta din aia cu 2 roti la spate.
ANcuta,ca tot ziceai ca Marc ii plange pe Teletubbies,uite aici http://cgi.ebay.de/Teletubbies-Po-s-original-Roller-mit-Melodie-Raritae_W0QQitemZ8752063357QQcategoryZ22142QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem trotineta lui Po, chiar aia e , de vanzare! Eu as fi vrut sa o cumpar pentru Lara dar eu am un dinte impotriva trotinetelor (sunt de parere ca favorizeaza o dezvoltare musculara unilaterala- la un picior adica) si in plus Lary e inca mica. Eu o sa-i iau cu siguranta un Lauflernrad, mi se pare geniala chestia,pentru echilibru.Daca e profi pe aia nu mai are nevoie de roti ajutatoare mai tarziu. E super pentru echilibru, parerea mea :)
Mama de Lara Celine
Camelia spune:
Ancuta, Teodora are si tricicleta, si Laufrad, si bicicleta si roler.Tricicleta a fost complet inutila.Nu i-a placut niciodata.Laufradul l-a primit cand a implinit doi ani.A fost o treaba excelenta.I-a placut mult si noi suntem de parere ca i-a fost util sa invete sa-si tina echilibrul.Roler a primit cand a implinit trei ani.Vroia musai roler ca al lui Po.Merge foarte bine cu el dar nu e comparabil cu laufradul in ceea ce priveste mentinerea echilibrului.Rolerul e mult mai stabil si mai usor de manevrat.Acum merge foarte bine si cu bicicleta desi ii luasem una destul de marisoara.Am fost surprinsi sa vedem ce distante lungi poate sa parcurga! Cand are chef,desigur.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
mamica dulce spune:
laura,mersi de pont dar parca nu mi se pare asa fain in poza ,comparativ cu filmul ma refer:) am salvat linkul si daca nu creste pretul prea mult il iau,pt marc o sa fie un hit.
si eu ma gandesc ca e buna pt echilibru bicicleta aia,dar uite,chiar si azi am vorbit cu prietena mea nemtoaica,mi-a povestit ca pediatrul i-a recomandat roller baiatului -tot pentru echilibru,directie si la 3 ani mergea pe o bicicleta normala,fara roti de sustinere,asa efect bun a avut.La 3 ani!Celalalt copil abia a reusit la 6.
In fine,e diferit de la copil la copil,nu ma intereseaza bicicleta normala acum-ci cu care s-ar distra mai bine si mi-ar veni si mie mai usor sa fug dupa el
narcisa spune:
Tricicleta si eu o gasesc inutila, nici la noi n-a prea fost folosita.
Laufrad a primit Patrick de Craciun, sint amandoi incintati de ea, chioar si Vivi la 2 ani se urca pe ea fara frica si merge cu ea.
Bicicleta cu rotite ajutatoare a primit Patrick in RO in vara de ziua lui la 3 ani de la ai mei, chiar nu i-a fost frica si circula cu ea prin curte, chiar daca a mai luat si cazaturi.
Eu pt. roller nu sint, nu la 3 ani, fiecare cu parerea lui.
Alea de la teletubbies le-am vazut la ToysareUs in magazin, nu stiu cit de stabile sint, nu mi-au facut cine stie ce impresie.
narcisa
denisa73 spune:
Fetelor, eu am igrasie in casa? Ati avut asa ceva si ati scapat.Cum? Am dat cu clor de cateva ori dar reapare imediat dupa cateva zile.Am inteles ca exista o lege(dar nu stiu unde o gasesc) unde spune ca daca nu iti repara propietarul casa platesti chiria mai putin.Va rog mult daca stiti ceva spuneti-mi si mie.
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73