Sezatoarea canadiana (39)
Raspunsuri - Pagina 12
columbiana spune:
sorry, acum vad ca tu te referi la facultati terminate aici, nu in Romania, despre cum o fi moralul absolventilor pe job de tehnician...habar n-am.
fetelor cu bebei, cu cetatenie, FELICITARI, sanatate Emmei si parintilor,
acusi, acusi depun si eu actele, prin mai, sper ca anul viitor 2007 sa ne vina si noua rindul la...pasaportul canadian ca la al meu sot i-a expirat cel romanesc si s-a ambitionat sa nu-l prelungeasca, Doamne-fereste de o urgenta acasa, in Romania.
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
laurajr spune:
Dragele mele, felicitari ca aveti timp si resurse ( si aici nu ma refer la doar cele financiare ) sa va continuati studiile .
Eu cred ca voi face un viraj de cariera, spre domeniul medical am eu asa un interes, ca se plateste bine si se cauta . Ca sa fiu iar ing de ind alim, nu prea ma tenteaza, altceva mai bine de atat nu stiu sa fac, dar nu cunosc pe nimeni care sa-si fi echivalat studiile de ind alim din tara .
In alta ordine de idei, felicitari DEnisam pt Emma, sa creasca sanatoasa, frumoasa si sanatoasa ! Si sa nu ne uiti Denisam, sa nu mergi doar la forumurile de scutece !
Mama mea a ajuns cu bine in Cannada, urmeaza adaptarea la fusul orar, la noua viata, la cerintele ioanei...viata grea de bunica .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Ira spune:
Ana, ce-o sa faceti cu pasaportul sotului? Chiar nu-l schimba, sau se bazeaza pe cetatenie ? Merci de raspuns.
O sa fim si noi in curand in aceeasi situatie.
Magdone spune:
Mona, sotul lucreaza in IT, e programator, teoretic el si-ar gasi job mai repede, asa ca eu ar trebui sa stau cu copilul si cam atat...ca altceva n-as mai putea face la cat ma solicita pana l-am dat la gradi...
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
arinna spune:
Laurajr,
...am auzit si eu de partea medicala, mie nu-mi place practic,, doar daca tine de veterinar, ce zici?Si eu o sa fac o schimbare de cariera se pare...Insa deocamdata n-am idee ce anume...
Simonna spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Denisa, mamica nou-nouta, felicitari! Sanatate si noroc Emmei, sa ne spui si noua cind pui poze pe vre-un site...
Ira, noi sintem "in tren" - cum ar zice Atomix, de-a ne face pasapoartele romanesti, vreo juma de an n-am avut de nici unele, stiam ca, in caz de urgenta majora in Ro poti cere un sortiment de"invoire" de la consulat si poti folosi pasaportul expirat pentru drumul dus, urmind sa-ti faci pasaportul acolo. Pe urma ne-am zis ca mai trece cel putin un an, poate chiar un an jumate, pina primim cetatenia (ca nici in ziua de azi n-am depus actele... asa-i la noi! :) ) si am depus actele pt. pasaportul romanesc. Costat $ 135.00(parca..., oricum pina in $ 150.00) de persoana, plus poze, copii dupa tot feulu de documente, ai nevoie de un formular special de completat, pe care le poti lua doar de la consulat... Si pupati la premiant, i-ai facut coronita?
Ange, Donia... pentru tuse incercati miere macerata in ceapa. Adica scoti cu lingurita miezul din ceapa, inlocuiesti cu miere, lasi citeva ore intr-un bol si-i dai copilasului cu lingurita lichidul produs. Mai pui miere si iar se macereaza si uite-asa... Stiu ca sint to felul de retete babesti, la noi asta functioneaza de milioane, mai ales daca prindem un sfirsit de saptamina si putem sa-i virim zeama aia pe git 2 zile la fiecare 2 -3 ore. (chestia-i ca unii copii refuza siropelul ala pt. ca e cu ceapa... ei, Radu n-a aflat decit anul asta ca-i cu ceapa :), pina anul trecut tineam bolul ascuns in dulap!) PS: acoperiti bolul ala cu o folie de plastic, ca miroaseee... a ceapa! :) Si, varianta la siropul cu codeina, Paxeladin din Ro, noi il cerem de fiecare data cind vine cineva, inhiba centrul tusei, doctorita noastra in Ro zicea ca-i un medicament pentru nervii parintilor nu pentru boala copilului, dar calmeaza tusea si macar pot dormi aia mici.
Arinna... eu am prieteni avocati aici... Refacut 1 sau 2 ani la U. de Montreal, plus un an de scoala baroului, muncit pe brinci, dar merita, de oriunde privesti lucrurile...
Cu pupici,
Simona
Crinia spune:
O zi buna la doamne!!!
Laura cred ca si eu voi face un viraj de cariera si anume spre domeniul medical.
Fetelor am o intrebare.
S-a transferat cineva cu traiul din Quebec in Ontario? Ce documente trebuie schimbate?
Multumesc
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
gabid spune:
La ce parte din domeniu medical va referiti?
Asistenta medicala sau doctor?
Mie mi-ar fi groaza sa ma apuc de anatomie...am auzit si eu ca se plateste si ca sunt job-uri dar am inteles ca dureaza 2 ani cursurile de infirmiera!
Mie mi-e rau cand vad sange...si cand ma gandesc ca am dat 3 ani la medicina si ma bucur enorm ca nu am luat!
Laura,nu-ti mai place la laborator...eu vreau sa-mi continui studiile in chimie,laborator...nu gasesc job-uri?
Cred ca acum as fi mai inetereasta de medicina veterinara decand lucrez la DSV.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
Cricor spune:
Crinia, eu nu m-am transferat, dar imi dau cu parerea: banuiesc ca trebuie schimbat carnetul de conducere si health card, in plus anuntat la banci, companiile de credit, Revenue Canada.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
simona_filipas spune:
fetelor,
Stie cineva daca o sa avem nevoie de recomandari de la facultate si de la locul de munca? Daca da exista ceva tip sau aveti idee cum ar trebui sa arate o astfel de recomandare?
Simona de Dragos Octavian