Viata in Japonia (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Salutare japoncilor!
Devylla am privit Sayuri, mi-a placut foarte mult, merita sa-l vezi.
Riara iti doresc doar clipe frumoase alaturi de fetita.
Nshiro- o nastere usoara si un sanatos.
Hannen-felicitari. O sarcina usoara.Esti o mama fericita.
Visul meu de a deveni mama s-a spulberat in luna aceasta pentru ca mi-au venit uritii, cu toate ca aveam simptome de sarcina
Pupici si numai urari de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna si de la noi,

Scriem mai rar,din cauza lui Kenutz voinicutz,care ma omoara cu energia lui.O sa-l dau din aprilie la gradi si poate ma mai odihnesc si eu putin.
Felicitari tuturor gravidutzelor si sarcina usoara.
RIARA vad ca a ajuns cu bine fetitza ta,ne bucuram pentru voi.
Succes la hiragana si katakana.O sa le prinda repede,la scoala o sa
faca ore de lb.japoneza pregatitioare ?

Pupicei tuturor.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Neata', fetelor, am si o intrebare, daca se poate, va rog frumos sa-mi spuneti si mie cam cita chiria platit voi pe luna la apartament/casa, eu luna viitoare trebuie sa ma mut si acolo e chiria cam scumpa spune sotul meu, 120.000 yeni/luna.....Voi ce parere aveti ???Multumesc..

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Akuma,dar unde vrei s-a te muti?Eu stau in Tokyo-Kotoku si platesc 120.000 man pe luna chiria.

"Cine rade la urma,rade mai bine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Pt Tokyo 120.000 e o suma normala, pt un oras mai mic inseamna un apartament intr-un mansion nu mai vechi de 4-5 ani,asta insemnand 2 sau chiar 3 camere stil european plus una cu tatami.
Noi locuim intr-un shataku si platim 9.200 de Yeni lunar, numai ca avem doua camere despartite de clasica usa de hartie-practic sunt usi peste tot-,baia este super mica , in schimb avem o bucatarie mare si comfortabila care imi mai alina doru de cumparat o casa pe datorie . Noi am vizionat cred ca zeci de mansion-uri asa ca daca mai vrei sa stii ceva ask me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Akuma

Neata', fetelor, am si o intrebare, daca se poate, va rog frumos sa-mi spuneti si mie cam cita chiria platit voi pe luna la apartament/casa, eu luna viitoare trebuie sa ma mut si acolo e chiria cam scumpa spune sotul meu, 120.000 yeni/luna.....Voi ce parere aveti ???Multumesc..

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

380k /luna inclus locul de parcare in zona cea mai buna din yokohama...apartament de 120mp intr-o vila,vedere la ocean (mai am 2 libere langa mine ...) , stiu ca e mult peste nivelul lor ...dar nu-l platesc eu ..haha. acum , vorbind serios
120k cat platesti tu , gasesti ceva la 50mp , asa la 20minute de o statie principala de tren ...probabil intr-un mansion nu prea vechi deci nu e un buget rau dar totul depinde unde vrei sa te muti

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madi-ren

[red] platesc 120.000 man pe luna chiria.

"Cine rade la urma,rade mai bine"

vrei sa zici 12 mani /luna ...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

si cu 350k /luna poti sa stai si in Roppongi Hills , downtown Tokyo , serviced apartaments ...mai micut asa ca o garsioniera de 40mp , dar vecin cu Horie-san ca tot e bagat la inghesuiala acum ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ai mai Dane da ce te mai iubesc aia de la kaisha... As vrea si io sa am un salariu asa de micut cum e chiria ta
A, bai za uei, cam cat ai salariu, daca nu te deranjeaza intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hehe si yo am platit pe luna 25.000 \

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput