Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 4
RIARA spune:
GATA...Am ajuns acasa...A ajuns sanatoasa,emotionata...Nu va spun ca pina a iesit pe poarta eram cu inima in git...Norocul meu a fost ca Rion se smiorcaia si am avut o ocupatie...Dar nu mai iesea...incepuse sa fie aeroportul prea mic si nu puteam respira,parca nu mai vedem nimik decit beculetul ala care licarea in dreptul cursei de Frankfurt...si in sfirsit a iesit...zimbind cu gura pina la urechi,dar cind m-a vazut a inceput sa plinga si se tinea agatata de mine,ca nu cumva sa o las acolo...eu pling si acum cind imi aimintesc...Jiro plingea si el de plinsul nostru,lumea pe linga noi la fel...Oricum a ajuns cu bine,a spus ca a avut curajul sa vina dar nu mai are si altadata.Singurele cuvinte pe care Jiro a putut sa i le spuna atunci,si alea gituite au fost "yoku gammbata ne,tayshita mon da"...pe care eu nu am mai stiut sa le traduc atunci,abia in masina mi-a adus Stefi aminte:Mami,ce mi-a spus tati in aeroport?...Acum ma duc pt ca avem niste saci de descarcat,trebuie prezentata ici colo...Va pup
hannen spune:
Ma bucur mult ca a ajuns .Gata a trecut emotia zborului,de acum o sa te auzim ca te plingi cum te capie de cap amindoi
Acomodare rapida micutei si tie putere sa faci fata la toate cite s-or mai ivi pe parscurs,scoala,etc...
Apropo,ati fost in USJ?
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
devylla spune:
Riara foarte emotionant pe bune,mi-au dat lacrimile cand am citit.Sa fiti fericiti si acomodare rapida tuturor.Va pup.
Shian eu am vazut Yamato si a fost destul de dureros si trist...iar piesa Close your eyes nu mai spun nimik....
sayuri l-am vazut si eu decat in reclame dar mi s-a parut interesant chiar daca e facut de americani...si vreau sa il vad ca tare mai bine arata din reclame.
Lory merci frumos.Si Alinutu e un scump.
Nshiro mo chotto gambatte ne!Deabia astept sa o vad pe printesa...sa nu iti mai spun cat imi place numele e pur romanesc.
Hannen o sarcina usoara si bb sanatos :D
Oare cand mi-o veni si mie randu?
O duminica placuta!
poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
naomi_ioana spune:
Riara in sfarsit esti o mamica fericita...ma bucur pt tine,multa rabdare si forte noi iti doresc de acum in colo.
Tin sa felicit toate viitoarele mamici,sa aveti o sarcina si nastere usoara,
ella@ spune:
Riara felicitari,in sfarsit esti implinita avandu-i pe cei dragi langa tine.
Asteptam vesti de la voi si noi .
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by ella@
Riara felicitari,in sfarsit esti implinita avandu-i pe cei dragi langa tine.
Asteptam vesti de la voi si noi .
-RIARA FELICITARI Si de la noieste foarte emotionantcred ca nici acum nu ti-ai revenit din emoti
asteptam pozici cu fetita ta Onegaishimasu
emilyPOZE NOI
pozeNOI emily printesa noastra
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!
hanako2004 spune:
la mine dupa cum se vede mai mult la calculator (cat timp doarme printesa)duminica deobicei o luam de dimineata pe drumuri si ne mai intoarcem seara insa azi nu am esit decat pana in parculet cu fata si papa si ne-am intors repejor ca nu era vreme de stat si mai ales papa nu si-a revenit dupa cheful de aseara
o zi duminica cat mai placuta tuturor
pozeNOI emily printesa noastra
mamaluidavid spune:
Riara felicitari micutei ca s-a descurcat! mamica fericita! Sa iti traiasca copilasii!
Noi ieri am avut parte de o vreme super asa ca am taiat-o la Disneyland,am avut noroc mergand un pic mai tarziu,pe la 12,autostrada libera,am ajuns exact in 1 ora(din fata casei noastre pana in parcarea de la Disney cronometrat )
David a fost in culmea fericirii,nu stia pe unde sa se mai uite.
Super a fost! Abia astept sa se mai incalzeasca sa mai mergem!
Voi cum v-ati petrecut week-end-ul?
Stefania 11+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
madi-ren spune:
E liniste mare pe aici.Fetelor am si eu o intrebare l-a voi"exista pe acest forum fete din orasul OLTENITA,judetul CALARASI?",imi puteti spune si mie v-a rog din suflet,astept raspuns
"Cine rade la urma,rade mai bine"