Viata in Japonia (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Felicitari la toate gravidutele, Dumnezeu sa va ajute....
hannen, cum, esti inasrcinata ??? apropos, ti-am vazut printesele, sa-ti traiasca...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Akuma,m-a gasit iar barza asta,da` gata dupa asta o pun pe varza!!!
Pai ce crede ea,distractie,distractie da` pina cind?
Multumesc de urari ,pe cind pot sa ma pregatesc si eu sa te felicit??
Hai ca abia astept

Printesele mamii

Mergi la inceput

hannen, multumesc dar n-ai sanse pentru ca sint infertila (90%)...
banuiesc ca iti doresti baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Salutari si de la noi!
Riara,asteptam vesti si pozici...!Sa nu crezi ca am uitat...!Pana atunci insa ,distractie placuta alturi de fica ta!Imi imaginez ce simti,nimic nu-i mai placut decat sa-ti strangi copilul in brate!

Nshiro,multumim pentru urari,la fel iti dorim si tie!Si Mariei ii dorim o misiune usoara,sa creasca mare,sanatoasa si mancacoiasa !
Mai asteptam vesti de la tine.

Hiroral,felecitari pentru emisiune!
Ce mare a crescut Karen!Sa-ti traiasca printesa!
Mai asteptam vesti si de la tine!

Mama lui David,bafta la ambasada!Sper sa nu stai mult!Tinem pumnii!

Hannen,felicitari!Am incercat de cateva ori sa-ti vad printesele,dar nu-mi apare decat o tanti samuray si atat!
Akuma,tu cum le-ai vazut?

Devylla,n-am vazut(din cauza de Shion)nici unul din filme,(doar reclamele),insa mi-as dori sa vad Sayuri din cauza de Watanabe Ken!In cazul celui de-al doilea film ,Yamato,am asa o retinere...Nu cred ca am curaj sa-l vad,e prea trist,cu prea mult sange si sunt sigura ca as boci si nu mi-ar fi bine... Melodia lui Nagabuci Tsuyoshi(cred ca nu l-am botezat)in schimb ,ma unge la suflet...

Despre noi,aproape nimic nou,doar faptul ca urc repede pe scala kilogramelor...
Pupici,un sfarsit de saptamana placut si sa ne reauzim cu bine !
A...Am mai pus cateva pozici mai noi...

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Scuze pentru absenta, vad ca e mare activitate pe-aici si ma bucur ca mai tinem si noi legatura! Ce mai faceti?

Tin sa felicit viitoarele mamici! Ma bucur pentru voi si va doresc sarcina usoara!
RIARA, abia astept sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu fetita ta! Imi inchipui ce emotionata esti! TE PUP!
DEVYLLA, ti-am vazut pozele cu nepoteii.Frumosi foc, sa-ti traiasca!TE PUP!
Fetelor si baietilor cu ce va ocupati in weekend?Eu nu fac nimic interesant, Alinutul meu a reusit din nou sa raceasca si de vreo cateva zile nu mai avem liniste nici zi, nici noapte.Sper sa se insanatoseasca cat mai repede...cam atat.
Deja trage iar de mine, vrea sa-l tin numai in brate, asa ca ma retrag aici ca nu pot sa va mai scriu, va doresc un weekend frumos si linistit, va pup pe toti si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN[/left]

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Buna tuturor!Am si eu o intrebare ptr.cei (cele)care au fost in USA cu viza de turist;si anume ce au scris in formulare mai precis cum au obtinut viza,ptr.ca am auzit ca sint foarte stricti cei de la ambas,iar daca te-au respins o data nici nu mai ai alte sanse.O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

‚m‚…‚‚”‚š‚@‚‚…@‚Œ‚@‚‚’‚‰‚Ž‚šD
‚`‚‹‚•‚‚C‚ˆ‚‚‰@‚‚‚‰@‚ƒ‚@‚Ž‚•|‚‰@‚„‚’‚‚ƒ‚•@‚‚“‚@‚„‚…@‚Ž‚…‚‡‚’‚•C@‚„‚…@‚ƒ‚…@‚…‚“‚”‚‰@‚‚“‚@‚“‚‰‚‡‚•‚’‚@‚ƒ‚@‚…‚“‚”‚‰@‚‰‚Ž‚†‚…‚’‚”‚‰‚Œ‚D‚r‚•‚Ž‚”@‚‚”‚‰‚”‚…‚@‚†‚…‚‚…‚‰@‚ƒ‚‚’‚…@‚‚•@‚ƒ‚’‚…‚š‚•‚”@‚„‚‚’@‚Ž‚•@‚“|‚‚•@‚„‚‚”@‚‚‚‚”‚•‚”‚…C‚ˆ‚‚‰@‚Ž‚•@‚’‚…‚Ž‚•‚Ž‚”‚D‚r‚”‚‰‚•@‚“‚‰‚‡‚•‚’@‚ƒ‚@‚‚”‚•‚Ž‚ƒ‚‰@‚ƒ‚‰‚Ž‚„@‚@‚“‚|‚”‚‰@‚”‚‰‚ƒ‚‚‰‚…@‚ƒ‚…‚‚“‚•‚Œ@‚‚‚‰‚Œ‚‚‡‚‰‚ƒ@‚‚”D@‚•‚Ž@‚‚‚…‚‚‚…‚Œ@‚@‚“‚@‚”‚…@‚„‚‚‰@‚‚…‚“‚”‚…@‚ƒ‚‚D‚n@‚“‚@‚†‚‰‚…@‚‚‚‰‚Ž‚…C‚@‚“‚@‚–‚…‚š‚‰I
‚r‚ˆ‚‰‚‚ŽC‚…‚•@‚‚‰|‚‚@‚‰‚Ž‚ƒ‚ˆ‚‰‚“@‚‚Œ‚‚‚•‚‚…‚Œ‚…C‚‰‚Ž‚“‚@‚‚ƒ‚•‚@‚ƒ‚‰‚”‚‰‚Ž‚„@‚‚…‚“‚‚Š‚•‚Œ@‚”‚‚•@‚‚@‚“‚ƒ‚‚“@‚ƒ‚‰‚”‚…‚–‚@‚‚‚š‚…@‚„‚…@‚‚…@‚‰‚ƒ‚‰@C‚ƒ‚‚Œ‚D‚k‚…|‚‚@‚‚•‚“@‚‚…@‚™‚‚ˆ‚‚C‚•‚‰‚”‚…@‚‚’‚•‚Ž‚ƒ‚@‚•‚Ž@‚‚‹‚‰@‚„‚‚’@‚“‚•‚Ž‚”@‚‚“‚@‚†‚‚’‚@‚ƒ‚‚@‚“‚‰@‚†‚‚’‚@‚ƒ‚‚‚„‚Dhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/moodyamira2/album?.dir=/fe40&.src=ph

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

jur pe barba Profetului daca inteleg ceva...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Akuma

jur pe barba Profetului daca inteleg ceva...

Nici eu
adica nu inteleg ce nu intelegi

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna la toata lumea!Ce mai faceti?
Felicitari gravidutelor si sa aveti o sarcina usoara...
Noi ne pregatim de decolare...marti ajungem acasa!Abia astept!
Am pus niste pozici noi cu strengarii mei ...
Un week-end placut va doresc!

PS:Riara,a ajuns fetita ta...cred ca esti in culmea fericirii!Stiu cat de mult o asteptai...Numai bine va doresc si multa fericire la intreaga familie.

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput