Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 3
Akuma spune:
Felicitari la toate gravidutele, Dumnezeu sa va ajute....
hannen, cum, esti inasrcinata ??? apropos, ti-am vazut printesele, sa-ti traiasca...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
hannen spune:
Akuma,m-a gasit iar barza asta,da` gata dupa asta o pun pe varza!!!
Pai ce crede ea,distractie,distractie da` pina cind?
Multumesc de urari ,pe cind pot sa ma pregatesc si eu sa te felicit??
Hai ca abia astept
Printesele mamii
Akuma spune:
hannen, multumesc dar n-ai sanse pentru ca sint infertila (90%)...
banuiesc ca iti doresti baiat...
shian spune:
Salutari si de la noi!
Riara,asteptam vesti si pozici...!Sa nu crezi ca am uitat...!Pana atunci insa ,distractie placuta alturi de fica ta!Imi imaginez ce simti,nimic nu-i mai placut decat sa-ti strangi copilul in brate!
Nshiro,multumim pentru urari,la fel iti dorim si tie!Si Mariei ii dorim o misiune usoara,sa creasca mare,sanatoasa si mancacoiasa !
Mai asteptam vesti de la tine.
Hiroral,felecitari pentru emisiune!
Ce mare a crescut Karen!Sa-ti traiasca printesa!
Mai asteptam vesti si de la tine!
Mama lui David,bafta la ambasada!Sper sa nu stai mult!Tinem pumnii!
Hannen,felicitari!Am incercat de cateva ori sa-ti vad printesele,dar nu-mi apare decat o tanti samuray si atat!
Akuma,tu cum le-ai vazut?
Devylla,n-am vazut(din cauza de Shion)nici unul din filme,(doar reclamele),insa mi-as dori sa vad Sayuri din cauza de Watanabe Ken!In cazul celui de-al doilea film ,Yamato,am asa o retinere...Nu cred ca am curaj sa-l vad,e prea trist,cu prea mult sange si sunt sigura ca as boci si nu mi-ar fi bine... Melodia lui Nagabuci Tsuyoshi(cred ca nu l-am botezat)in schimb ,ma unge la suflet...
Despre noi,aproape nimic nou,doar faptul ca urc repede pe scala kilogramelor...
Pupici,un sfarsit de saptamana placut si sa ne reauzim cu bine !
A...Am mai pus cateva pozici mai noi...
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Scuze pentru absenta, vad ca e mare activitate pe-aici si ma bucur ca mai tinem si noi legatura! Ce mai faceti?
iga spune:
Buna tuturor!Am si eu o intrebare ptr.cei (cele)care au fost in USA cu viza de turist;si anume ce au scris in formulare mai precis cum au obtinut viza,ptr.ca am auzit ca sint foarte stricti cei de la ambas,iar daca te-au respins o data nici nu mai ai alte sanse.O zi buna tuturor!
hannen spune:
‚m‚…‚‚”‚š‚@‚‚…@‚Œ‚@‚‚’‚‰‚Ž‚šD
‚`‚‹‚•‚‚C‚ˆ‚‚‰@‚‚‚‰@‚ƒ‚@‚Ž‚•|‚‰@‚„‚’‚‚ƒ‚•@‚‚“‚@‚„‚…@‚Ž‚…‚‡‚’‚•C@‚„‚…@‚ƒ‚…@‚…‚“‚”‚‰@‚‚“‚@‚“‚‰‚‡‚•‚’‚@‚ƒ‚@‚…‚“‚”‚‰@‚‰‚Ž‚†‚…‚’‚”‚‰‚Œ‚D‚r‚•‚Ž‚”@‚‚”‚‰‚”‚…‚@‚†‚…‚‚…‚‰@‚ƒ‚‚’‚…@‚‚•@‚ƒ‚’‚…‚š‚•‚”@‚„‚‚’@‚Ž‚•@‚“|‚‚•@‚„‚‚”@‚‚‚‚”‚•‚”‚…C‚ˆ‚‚‰@‚Ž‚•@‚’‚…‚Ž‚•‚Ž‚”‚D‚r‚”‚‰‚•@‚“‚‰‚‡‚•‚’@‚ƒ‚@‚‚”‚•‚Ž‚ƒ‚‰@‚ƒ‚‰‚Ž‚„@‚@‚“‚|‚”‚‰@‚”‚‰‚ƒ‚‚‰‚…@‚ƒ‚…‚‚“‚•‚Œ@‚‚‚‰‚Œ‚‚‡‚‰‚ƒ@‚‚”D@‚•‚Ž@‚‚‚…‚‚‚…‚Œ@‚@‚“‚@‚”‚…@‚„‚‚‰@‚‚…‚“‚”‚…@‚ƒ‚‚D‚n@‚“‚@‚†‚‰‚…@‚‚‚‰‚Ž‚…C‚@‚“‚@‚–‚…‚š‚‰I
‚r‚ˆ‚‰‚‚ŽC‚…‚•@‚‚‰|‚‚@‚‰‚Ž‚ƒ‚ˆ‚‰‚“@‚‚Œ‚‚‚•‚‚…‚Œ‚…C‚‰‚Ž‚“‚@‚‚ƒ‚•‚@‚ƒ‚‰‚”‚‰‚Ž‚„@‚‚…‚“‚‚Š‚•‚Œ@‚”‚‚•@‚‚@‚“‚ƒ‚‚“@‚ƒ‚‰‚”‚…‚–‚@‚‚‚š‚…@‚„‚…@‚‚…@‚‰‚ƒ‚‰@C‚ƒ‚‚Œ‚D‚k‚…|‚‚@‚‚•‚“@‚‚…@‚™‚‚ˆ‚‚C‚•‚‰‚”‚…@‚‚’‚•‚Ž‚ƒ‚@‚•‚Ž@‚‚‹‚‰@‚„‚‚’@‚“‚•‚Ž‚”@‚‚“‚@‚†‚‚’‚@‚ƒ‚‚@‚“‚‰@‚†‚‚’‚@‚ƒ‚‚‚„‚Dhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/moodyamira2/album?.dir=/fe40&.src=ph
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
Akuma spune:
jur pe barba Profetului daca inteleg ceva...
hannen spune:
quote:
Originally posted by Akuma
jur pe barba Profetului daca inteleg ceva...
Nici eu
adica nu inteleg ce nu intelegi
Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)
ninaM spune:
Buna la toata lumea!Ce mai faceti?
Felicitari gravidutelor si sa aveti o sarcina usoara...
Noi ne pregatim de decolare...marti ajungem acasa!Abia astept!
Am pus niste pozici noi cu strengarii mei ...
Un week-end placut va doresc!
PS:Riara,a ajuns fetita ta...cred ca esti in culmea fericirii!Stiu cat de mult o asteptai...Numai bine va doresc si multa fericire la intreaga familie.
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc