Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 14
angel_jp spune:
Multumesc frumos...Parintii mei nu cred ca au cum sa complecteze aceste formulare,tatal meu este imobilizat la pat...mama si ea este bolnava ...dar in fine o sa ma descurc eu,merci oricum.
kawaichan spune:
Eliana spune-ne te rog despre interviu cum a decurs,trebuie sa stii sa citesti la perfectie , ai nevoie de JLPT 1 kyuu? Sa vezi bikkuri de-acum pe japonezi cand te vor intreba nani jin
devylla spune:
Draga noastra Rocsana a nascut azi pe fetita Maria.
Haideti sa ii uram cateva cuvinte de bine.
Te pup Rocsana,asteptam poze cu Maria si recuperare cat mai rapida.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
hanako2004 spune:
-ROCSANA OMEDEITO GOZAIMASUfelicitari pentru maria
sa auzim numai de bine....multe floricele pt fericita mamica
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
eli spune:
Buna!
Eliana, felicitari! Ce-ti mai fac fetitele?
Tu de cati ani erai casatorita cand ai depus actele?
Cum a fost interiviul?
Rocsana, felicitari! Maria sa doarma mult si sa pape bine, sa fie sanatoasa! Te asteptam cu noutati! Recuperare usoara!
Si eu sunt happy pt ca mama a obtinut viza si va veni sapt viitoare aici. Isi va vedea pentru prima oara nepotelul.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
kawaichan spune:
Rocsana felicitari pt bb Maria si refacere usoara !
S-aveti parte de multe multe bucurii impreuna si sa-ti creasca mare si sanatoasa !
Akuma spune:
a nascut rocsi? Felicitari, refacere grabnica si rasaritul de soare al fericii tale sa nu apuna niciodata, sa-ti traisca..
........................
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
cioci spune:
Buna fetelor,
Eu sint noua printre voi si as dori o informatie daca ma puteti ajuta. Am un baiat de 16 ani si in curind vom pleca in Japonia mai exact in Niigata, intrebarea este daca acolo voi gasi scoala internationala cu predare in limba engleza?va rog mult sa ma ajutati.
Eli: multumesc pentru mesaj, daca esti cumva pe aici.
naomi_ioana spune:
Rocsana felicitari,refacere usoara si multa sanatate...micuta printesa sa aiba parte numai de noroc si fericire in viata
Eli felicitari pt mama ta,.
Eliana,felicitari...mai are oare cineva cetetenia japoneza?
Koky spune:
Buna,
In legatura cu scoala internationala, abia am descoperit si eu un site, sper sa iti foloseasca:
http://www.ibo.org/school/search/index.cfm?programmes=MYP&country=JP®ion=&find_schools=Find
Bafta!
Koky, mama de doi super bebici