Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 12
devylla spune:
Merci fetele,va pup!
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
eli spune:
devylla, drum bun! sa ai o vacanta super frumoasa si sa papi si pt mine niste paterui cu branza, please! multumesc!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
naomi_ioana spune:
buna la toata lumea,cum ati petrecut ieri?pt noi a fost o zi normala asa cum sunt toate celelalte...
vin cu o intrebare(si rugaminte in acelasi timp)la voi, @ati gasit cafea decofeniizata?daca da,cum arata si unde ati gasit?va multumesc anticipat si va
bibos spune:
ELI daca poftesti la pateuri cu branza se gasesc la supermarket foi de placinta cam 500 yen o punga seamana cu alea la noi Bella si pui orice fel de branza la mijloc si bagi la cuptor pentru 30 min..sunt o nebunie ..daca gasesti branza proaspata ies excat ca acasa....eu una sunt innebunita dupa merdenele si pateuri si am cautat tot felul...branza proaspata gasesti la costco ..danish cheese feta se numeste parca sau de pe net de la FBC ...e cam scumpa ...sau la magazinele kaldi 600 yen feta cheese proaspata...
O zi buna
Akuma spune:
cu intarziere de ziua Valentinului pentru toate Valentinele va doresc iubire pe vecie cu gust de ciocolata si sa nu se termine niciodata.....Pupici de ciocolata..
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
eli spune:
quote:
Originally posted by bibos
ELI daca poftesti la pateuri cu branza se gasesc la supermarket foi de placinta cam 500 yen o punga seamana cu alea la noi Bella si pui orice fel de branza la mijloc si bagi la cuptor pentru 30 min..sunt o nebunie ..daca gasesti branza proaspata ies excat ca acasa....eu una sunt innebunita dupa merdenele si pateuri si am cautat tot felul...branza proaspata gasesti la costco ..danish cheese feta se numeste parca sau de pe net de la FBC ...e cam scumpa ...sau la magazinele kaldi 600 yen feta cheese proaspata...
O zi buna
Multumesc foarte mult
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
ellyssacyan spune:
Va multumesc din suflet sunteti niste scumpe! O sa ma descurc eu cumva...sper! Acum am reusit sa ma uit si eu la poze ce bebei frumosi aveti sa va traiasca, sa se faca mari si sanatosi sper sa imi rezolv si eu problemele si poate ma ma pun pe treaba!Va pup si mersi mult!
Eliana spune:
Bun venit la toate fetele noi si am si eu o intrebare pemtru toate fetele din Japonia . de cind nu ati mai fost pe acasa ? Cit timp ati putut sa rezistati aici ?
bibos spune:
Buna!!Fetelor am si eu o intrebare ...La fazan in nihongo apare forum locked ce inseamna asta?Adica, eu una nu pot scrie , am fost respinsa sau numai anumite persoane pot scrie?..