Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 11
devylla spune:
Uite aici,ellysacyan citeste :www.ambrom.jp/romana/consulare.htm#celibat" target="_blank"> consulara
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
mamaluidavid spune:
ellyssacyan eu stiu (nu sunt 100% sigura) ca trebuie sa te intorci in tara si sa primesti de la ambasada Japoniei in Romania viza de sotie.
Poate gresesc insa eu asa stiu,oricum cei de la Immigration o sa te lamureasca.
Succes!
Stefania 14+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
ella@ spune:
ellyssacyan cum te-ai casatorit ?La biserica sau la shiakshoo?
Eu cred ca e mai bine sa iti termini contractul(ca sa nu ai penalitati)si apoi sa te intorci cu viza de turist si in 3 luni esti casatorita legal,eu asa am facut.
Sotul meu a fost promotor si am sa-l intreb ce e de facut.Bafta!
devylla spune:
Cainele care l-a ucis pe japonez are avocat
www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=146193" target="_blank"> aici
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
eli spune:
quote:
Originally posted by ellyssacyan
Buna fetelor!Imi cer scuze ca sunt pe langa subiect si voi poate ati mai vorbit despre problema mea dar nu prea le am cu calculatorul si de acest site am aflat de la o prietena!Problema e urmatoarea: am venit in Japan cu viza de dansatoare care expira in matie si de de curand m-am casatorit(bineinteles ca promotorul nu stie nimic) si de aici in colo nu prea mai stiu ce trebuie facut am inteles ca trebuie o gramada de acte si ca era mai usor daca venea el in Romania dar nu putea sa scape de la munca si nu prea avem nici asa bani multi de plimbari! Va rog sa imi explicati si mie ce sa fac si sa ma scuzati ca v-am luat din prima cu intrebari si mesaje lungi! Va pup!
ellyssacyan, recent s-a casatorit cineva care lucra in club, a fost la biroul de imigrari (Tokyo) si i-au pus pe pasaport o stampila care ii permite sa stea in Japonia pana ce primeste viza de casatorie (poate dura si 6 luni). Succes!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
hanako2004 spune:
buna ELLYSACHAN
eu si sotul meu suntem promotori
zici ca te-ai casatorit deja casa de piatra si sa fie intr-un cias bun...
acum tu ai putea sa ramai si aici insa cand depui actele la emigrari ai nevoie si de semnatura promotorului..
daca nu vrei ca promotorul sa stie despre casatorie ...te duci in romania dupa terminarea contractului sau cand doresti tu si te poti intoarce intr-o saptamana insa cei de la ambasada japoniei din romania nu mai dau viza pe un an ci doar de turist (3luni)iar de el nu ai nevoie deoarece sunteti deja casatoriti iar cand ajungi in japoia depui actele pentru prelungirea vizei
eu iti pot da mai multe detali daca doresti ...
multa bafta
EMILY printesa noastra poze
devylla spune:
Buna japonici!
Vroiam sa va spun ca am facut rost de piesa lui Yamato-Close your eyes.(ca nu am apucat sa ii cumpar cd-ul)...si daca se gasesc doritori sa-mi dea PM ca le trimit.
Yo va spun si mai vb din .
Bye
poze noi
3 generatii
Sabina
ella@ spune:
Drum bun si sa nu ne uiti
quote:
Originally posted by devylla
Buna japonici!
Vroiam sa va spun ca am facut rost de piesa lui Yamato-Close your eyes.(ca nu am apucat sa ii cumpar cd-ul)...si daca se gasesc doritori sa-mi dea PM ca le trimit.
Yo va spun si mai vb din .
Bye
poze noi
3 generatii
Sabina
hanako2004 spune:
-DEVYLLA drum bundistractie placuta
si sa te bucuri din plin de toatevin si eu din urma ta
sper ca mai treci din cand in cand pe la bucatarie
nu mai bine
EMILY printesa noastra poze