Viata in Japonia (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Sunt in Japonia de 6 ani si jumatate, cu japonezii ma inpac de obicei bine iar ce cred eu despre ei....
Vazuti din afara sunt perfecti. Eu cred ca sunt mai putin perfecti. La munca, creatie, tehnologie etc. sunt ei "japonezi" dar in viata de zi cu zi habar nu au sa se distreze. Daca se duc la "nomikai" sa vezi ce se distreaza!!! Daca iti racnesc la karaoke 2 ore sa vezi ce s-au relaxat... samd.
Bine, nu sunt toti la fel, mai sunt si ceva exceptii dar foarte putini.
Sotul meu tot japo este dar ceva mai modern.
Lucrez la o companie de telecomunicatii de 2 ani, nu sunt foarte multumita dar asta este, am macar cu ce sa-mi omor timpul si mai castig si ceva in plus.
Nu am copii dar am un catelus haios, un sot grozav (sau ma rog, cat poate fi de grozav un japonez "romanizat" si o slujba care imi ocupa timpul in care normal as fi taiat frunza la caini.
Cam atat despre mine.
Sper sa avem conversatii cat mai placute!

Si maine va fi o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Recunosc! Ma plictisesc la muuuncaaaa!
Si maine va fi o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo Japan,

sper sa ma primiti si pe mine la voi cu o rugaminte. Se poate ca cineva dintre voi sa imi scrie cum se zice pe japoneza la Buna dimineata - Buna Ziua - Buna Seara - La revedere - Multumesc - Va rog - Ma numesc - Eu sint

Multumesc anticipat,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

cum se zice pe japoneza la Buna dimineata - Buna Ziua - Buna Seara - La revedere - Multumesc - Va rog - Ma numesc - Eu sint

http://www.tcvb.or.jp/en/guide/07japanese.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna!
Eu sunt fericita,ieri au primit OK-ul de la ambasada Jap sora mea si sotul ei,vor veni probabil pe 12 sau 13 luna asta,abia astept!
Voi sunteti cam "tacuti" in ultimul timp ,ce s-a intamplat?
A si mai am un motiv de fericire! Mi-am mai revenit si eu la viata,greturile au mai cedat!
Aaaaaaaaaaaaaaa si am uitat ce-i mai important
Misca BB!!!!!!!!

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Mamaluidavid,felicitari ptr.si sarcina usoara!Intradevar ai motive de bucurie,pe cind altii...De exemplu eu,am fost in Tokyo la ambas,cu speranta ca pot primi o visa de turist,am pregatit o groaza de acte ,ca in final sa-mi spuna ca nu am un motiv intemeiat sa ma intorc inDAR ,sotul,firma care e pe numele meu ce sint??Numai bine tuturor si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

@ Dan_jp, multumesc mult , linkul e de mare ajutor.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ok copii.Am editat listuta.Dar am o rugaminte la cei mai vechi pt ca eu nu stiu bine.Vreau sa fie baietii cu albastru si fetele cu rosu,de exemplu: maria,ion .
Eu am trecut decat pe cine stiam.Daca voi stiti si alte persoane va rog sa imi spuneti.

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellyssacyan spune:

Buna fetelor!Imi cer scuze ca sunt pe langa subiect si voi poate ati mai vorbit despre problema mea dar nu prea le am cu calculatorul si de acest site am aflat de la o prietena!Problema e urmatoarea: am venit in Japan cu viza de dansatoare care expira in matie si de de curand m-am casatorit(bineinteles ca promotorul nu stie nimic) si de aici in colo nu prea mai stiu ce trebuie facut am inteles ca trebuie o gramada de acte si ca era mai usor daca venea el in Romania dar nu putea sa scape de la munca si nu prea avem nici asa bani multi de plimbari! Va rog sa imi explicati si mie ce sa fac si sa ma scuzati ca v-am luat din prima cu intrebari si mesaje lungi! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by ellyssacyan

Buna fetelor!Imi cer scuze ca sunt pe langa subiect si voi poate ati mai vorbit despre problema mea dar nu prea le am cu calculatorul si de acest site am aflat de la o prietena!Problema e urmatoarea: am venit in Japan cu viza de dansatoare care expira in matie si de de curand m-am casatorit(bineinteles ca promotorul nu stie nimic) si de aici in colo nu prea mai stiu ce trebuie facut am inteles ca trebuie o gramada de acte si ca era mai usor daca venea el in Romania dar nu putea sa scape de la munca si nu prea avem nici asa bani multi de plimbari! Va rog sa imi explicati si mie ce sa fac si sa ma scuzati ca v-am luat din prima cu intrebari si mesaje lungi! Va pup!

Pei daca te-ai casatorit aici si sotul este cetatean japonez...trebuie sa ajungeti la biroul de emigration.Si acolo ve-ti primi detalii.Vestea buna este ca daca te-ai casatorit si depui din timp actele la emigration office poti sa stai in Japonia pana primesti viza.
Eu mai multe nu stiu..,

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput