Cazare convenabila in Elvetia
Pentru fetele din Elvetia in primul rand...imi puteti spune si mie unde as putea rezerva on-line cazare pentru cateva nopti pentru la vara, in zona Geneva - Lausanne - Zurich? Eventual pensiuni, ca hotelurile am vazut ca-s cam scumpe...Adica n-as vrea sa depaseasca 50-70 euro/noapte/camera dubla. Sau stiti ceva locuri, adrese? Sau ar fi preferabil sa plecam fara rezervare? Gasim pe drum, asa ca in Austria-Ungaria? Cam la ce pret?
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
Raspunsuri
mirela68 spune:
In iulie 2004, am vizitat Elvetia.
Nu ne-am rezervat nimic in prealabil pentru ca nu am stat mai mult de o zi in aceiasi zona, in ideea de a vedea cit mai mult din minunata tara. Gaseam pe drum ca in Austria si Ungaria, dar daca bine tin minte sub 80-100 chf (1 chf aprox.1,5 euro) nu am gasit cazare. Am dormit la "youthostelling" , la Berna in camping, la Interlaken in rulota pe malul lacului, la Gruyeres la o ferma si tot locatii din astea mai "interesante".
Mirela
mirela68 spune:
quote:
Originally posted by mirela68
In iulie 2004, am vizitat Elvetia.
Nu ne-am rezervat nimic in prealabil pentru ca nu am stat mai mult de o zi in aceiasi zona, in ideea de a vedea cit mai mult din minunata tara. Gaseam pe drum ca in Austria si Ungaria, dar daca bine tin minte sub 80-100 chf (1 chf aprox.1,5 euro) nu am gasit cazare. Am dormit la "youthostelling" , la Berna in camping, la Interlaken in rulota pe malul lacului, la Gruyeres la o ferma si tot locatii din astea mai "interesante".
Mirela
SORRY! 1 EURO = 1,5 CHF !!
Ramba spune:
Noi am fost in septembrie si am dormit la un hotel gen camin studentesc in St. Moritz, dar cu conditii bunicele si pret rezonabil. Ne-am facut rezervarea pe internet: http://en.venere.com/hotels_st_moritz/st_moritz_bad/hotel_stille.html
Laura T spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. Daca nu o sa gasesc ceva convenabil pe Internet, probabil o sa cautam pe drum. De pe venere.com am gasit si cazarile din Franta, Italia, Spania (a propos, sunt seriosi?) si am facut deja rezervarile, dar in Elvetia mi s-a parut cam saraca oferta si cam scumpa. O sa mai caut...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
Ramba spune:
Da. Sunt seriosi. Noi am facut rezervare la ei pentru Venetia Mestre in Italia.
Pentru Elvetia an facut rezervarea de pe un site elvetian.
Laura T spune:
Ramba, te rog mult spune-mi si mie pe ce site elvetian ai facut rezervarea, ca pe venere.com nu gasesc deloc preturi bune pentru Elvetia. Am facut la ei rezervari pt Italia, Coasta de azur, Barcelona la preturi excelente, dar aici...peste 125 euro!!!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
Ramba spune:
Am vrut sa iti dau site-ul (www.stmoritz.ch), dar nu stiu sigur daca e acesta. Eu am cautat site-uri elvetiene care sa aiba si varianta in engleza, ca in germana nu ma descurc. Confirmarea rezervarii mi-a venit de pe acest site, dar eu nu il tin minte asa cum este acum. Ori i-au schimbat "fata" intre timp, ori am ajuns la ei de pe alt site.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
roxanicea spune:
laura
eu am stat la hoteluri ibis 3* in elevtia si au fost ok ca bani si servicii. ami bune chiar ca ibisurile din frnata sau germania.pretul...parca vreo 60-65 euro/noapte/dubla.
intra pe site-ul lor si rezerva-ti on line ( parca era: www.ibishotel.com)
succes!!!
roxi
Laura T spune:
Roxi, iti multumesc pentru informatie, chiar imi este de folos, caci nu gasisem inca ceva convenabil in zona Geneva.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele