Regimul disociat (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

...in trecere pe-aici.Va pandesc din umbra cu invidie si-n final mi-am zis sa-ncerc;fara mari sperante,ca-s soi rau..Is in ziua 2 de carne;bleah!Fara nici o abatere,dimineata aveam 200g...mai mult decat ieri.Azi am halit doi burgheri mici facuti in cuptor si 2 felii de sunca,ambele de curcan.Oi vedea maine,da' abia astept sa scap de carne.
Pofta...lipsa si succes!

PS Nu stiu daca-i cazu' sa ma bagati pe vreo lista.Una ca nu-s ambitioasa diloc la chestii de astea si 2-sub nici o forma nu-mi afisez kilele pe-aici...imi tremura mana numai cand ma gandesc sa le scriuPoate ma desconspir dupa ce dau vreo 10 kile jos...adica niciodata!)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

VEVE- bine ai venit.
nici eu nu-s ambitioasa in ceea ce priveste regimul de masa. Dar cind vad atatea fete constiincioase incerc din rasputeri sa ma abtin de la fel de fel de ispite delicioase .

eu in timpul sarcinii ajunsesem de la 49 de kg la 70 de kg. La ora actuala imi este foarte greu sa dau jos si 100 gr. Parca ma ingras si cu aer , si toate astea pt ca nu am tinut niciodata un regim echilibrat de mancare , eu am slabit prin infometare. Acum incerc acest regim pt ca-i sanatos si nu vreau sa-mi mai dau organismul peste cap.
NICIODATA SA NU SPUI .......NICIODATA

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

buna dimineata!!!!

raportez cu mindrie 58 kg aratate de cintarul meu mecanic!!!
daca ajung la 55 kg voi fi in extaz!!!!....cu conditia sa ma si mentin acolo.....

Mergi la inceput

mi-am luat centura " SAUNA BELT ".deocamdata nici un rezultat , nici pic de transpiratie pe burta.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by mama lia

Mihaela Amalia, dar la 1,68 - 50kg nu e cam putin???

Te intreb ca si eu am 1,68, am osatura mica...si la 52 kg (acum 100 de ani) aratam cam slaba.....

Tinta mea e 55-56kg!!!

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

'Neata...
Eu inainte de a ramane gravida avea 54Kg si eram numai bine...normal tinta mea este de 53-54kg, dar daca ajung la 50 nu-i bai, voi avea talie de viespe si cand voi mananca ceva mai mult sa fie loc de depozitat

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

eu am fost o gravidutza norocoasa, nu m-am ingrasat deloc....aveam 53 de kg cind am ramas insarcinata, foarte putin dupa doctorii care ma examinau.....si cind am iesit cu fata din spital, dupa cezariana, aveam 52 de kg......dar m-am ingrasat in perioada alaptarii, nu mult....si cind am inceput serviciul am slabit intr-o luna...fara nici un efort.....

dar acum am alta virsta....metabolismul e mai lent.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mama lia

eu am fost o gravidutza norocoasa, nu m-am ingrasat deloc....aveam 53 de kg cind am ramas insarcinata, foarte putin dupa doctorii care ma examinau.....si cind am iesit cu fata din spital, dupa cezariana, aveam 52 de kg......dar m-am ingrasat in perioada alaptarii, nu mult....si cind am inceput serviciul am slabit intr-o luna...fara nici un efort.....

dar acum am alta virsta....metabolismul e mai lent.....

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

si cite kg aveai inainte de a naste. ca nu prea am inteles.......

LAO TZE

Mergi la inceput

scrie clar "aveam 53 cind am ramas insarcinata....", so, am iesit din spital cu 1 kg in minus........dar pe perioada sarcinii nu am fost prea mincacioasa, pofte nu am avut....pina la operatia de colecist am avut un metabolism brici...dar acum am si 39 de ani.....s-a mai delasat metabolismul, nu mai are arderile asa intense...fata mea e domnisoara, nu mai trebuie sa alerg dupa ea.....activitate fizica ioc, doar ceva plimbari.....seara imi place sa mai beau un pahar de vin (iarna) vara unul de bere (de preferat neagra).....so....se pune maica...se pune, incet si sigur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor,

am lipsit 2,3 zile ca nu am avut acces la PC..
si peste asta venisera si "musafirii"

noroc ca stiu de Caldo-plasturele termic si ma ajuta enorm!
eu care de cand ma stiu aveam dureri de stateam in pat 2 zile!
stiti?ati incercat si voi???
mai multe detalii puteti citi aici: http://www.romway.ro/ro/warmer.html

Alina,mamica de Diana 4luni

Mergi la inceput

DA MAMA LIA am inteles aveai 53 cind ai ramas insarcinata si 52 imediat dupa nastere. Eu intrebam cite kg. ai luat in timpul sarcinii.

LAO TZE

Mergi la inceput