Regimul disociat (1)
Raspunsuri - Pagina 10
ralnied1 spune:
Si acum, daca v-am certat, v-am laudat, v-am incurajat, v-am trecut in listuta, sa va zic si ce prostie am facut eu azi (cred ca tante Nuti ma ucide!!! Poate nu ii spune nimeni, da??? Va rog!!!): am papat o placintica facuta de soacra-mea. Dupa ce am facut toata saptamana fata tuturor tentatiilor, asta m-a dat gata. Am luat-o pe cea mai mica... Ea mi-a mai dat una, dar am reusit sa ma adun si nu am mai luat-o!!! Merit certata, nu? Poate si o bataita???
Oricum, ma bucur ca prima saptamana, cea de proba de altfel pentru mine, am facut fata. Pot continua cu si mai multa tragere de inima!
Va pupic pe toate si va zic noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
gusta spune:
Buna seara.
Ralnied eu cred ca merg facute si in cuptor .Aici sunt ceva de genul ca le lasi pana se umfle punga si dupa o rupi si papi .Mie mi-au placut sunt super.Iar pentru placintuta meriti un pic batuta
.
Eu vreau cura a doua sa o incep cu legume .Are oare ceva ca in we sa pap si eu carne la masa.
Eu azi nu am mai rezistat tentatiei si m-am cantarit .Tot atata am dar o sa vina si timpul cand o sa am mai putin.
Bun venit la fetele noi.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
anky spune:
Ok,am 1,66 si 68kg.Vreau sa ajung la 58kg,as fi tare multumita cu 58 de kg.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
tomecica spune:
buna fetelor.
azi am inceput , cu stingul , pt ca am mancat eu numai carne [ putina de tot] dar era de la KFC. Nu am avut alta vatianta pt ca toata ziua m-a plimbat sotul meu pe la cumparaturi si deja se facuse ora 4 si nu mancasem nimic.Asa ca a hotarat sa intram la KFC sa luam ceva . Dar alte prostioare n-am mai mancat. Am baut ceai .
-RALNIED -Te iertam pt placintica . Stiu ce inseamna ![]()
si am o intrebare- mie-mi plac tare mult batoanele FIBROBAR - cele pt slabit. Le maninc in loc de ceva dulce. In conditiile in care tin acest regim , batoanele trebuie sa le exclud???
spor la slabit. 
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
anky spune:
Tomecica,nu ai voie fibrobar in aceasta dieta.
Eu am trecut cu bine de ziua de lactate si legume,astazi sint la ziua de carne si mi-am facut piept de pui la gratar stropit cu lamiie
Voi cum va prezentati?
anky spune:
Tomecica,dar vad ca stai super bine la kg. pentru inaltimea ta.Nu stiu zau unde vrei sa mai slabesti,ti-as spune .. Enjoy the life.Hehee..sa am eu kg. tale,ce viataaa...Poti minca linistita si fibrobar.
gusta spune:
Buna
Eu azi am inceput lactate si sper sa reusesc sa trec cu brio.M-am cantarit am o jumatate de kg dat jos.Dar pana la sfarsit sper sa mai dau un pic.
Anky am vazut ca la mamici ai intrebat de oua .Sunt trecute la lactate. Eu una nu cred ca am sa mananc oua.
Azi pap iaurt ,branzica si laptic.
Va rog sa imi spuneti daca pot incepe a doua tura cu legume si fructe.Ca sa pap si eu carne in we cand stam toti la masa.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
baicualina spune:
Hop si eu!!!
sant pe-aici chiar daca nu am scris doua zile am rezistat eroic!
simteam ca nu mai pot sa inghit carne ieri!era cea de-a treia zi....asa ca azi cu placere am papat salate si fructe...iar seara am adunare generala cum zice tanti Nuti...nmmmm gustos!
Alina
mamica de
Diana 4 luni
anky spune:
Fetelor,voi luati ceva supliment de vitamine in cura de slabire?.Eu iau spirulina,curata organismul si imi da energie.Normal in orice cura de slabire e bine sa se ia supliment de vitamine si spirulina e ideala,parerea mea.
angy11 spune:
Buna fetelor!
Intru si eu in clubul vostru,tin aceasta cura incepand de vineri.
Am mai tinut-o in vara,2 ture,dar nimic spectaculos in afara de faptul ca la fiecare tura de lactate faceam o criza de fiere.
Asa ca de data asta am inceput cu lactatele.Azi sunt in ultima zi si nu mi-e tocmai bine.Dar sper sa rezist,o sa iau un metoclopramid.
Oare am voie suc de grape fruit?Aseara am fost la un chef la restaurant,am mancat cascaval la capac si am baut fresh de grapefruit.