F.I.V. - cap.55
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Ceci, esti o scumpa! merci mult! astept pe 10 feb sa vad ce-mi zice Denisa P. si daca-mi da menogon, le cumpar de la tine.
Fetelor, am primit o chestie super pe mail, mi-au dat lacrimile si mi-a redat optimismul. Cine vrea sa i-o trimit, dati-mi adresele de yahoo sau altele ca pe pm nu pot, ca trebuie sa o bag in attachm.(e in format pdf,ca pozele).
Andreea.Pozele mele
Tabitha spune:
Lachione: am sters mesajele pentru a nu mai insinua nimic. Este foarte posibil ca experienta mea sa nu intereseze sau, mai mult, sa nu fie relevanta, ci doar sa induca nehotarare printre fete. De aceea m-am gandit ca e mai bine sa sterg.
ceciserban spune:
Tabi am inteles dar poate ca ar fi bine sa discuti cu dr. si sa alegeti alt tratament la care poate vei raspunde mai bine.
Andicu daca pot sa te ajut cu ceva cu mare placere!Sa dea Domnul sa se lase cu cat mai multe reusite anul acesta!
cecilia
Tabitha spune:
ceciserban: esti o draguta, dar gandeste-te ca eu si dr. aveam nevoie de interpret, ca nu am gasit o limba de comunicare pe care sa o stim amandoi. Cu atat mai greu mi-ar fi fost sa-i sugerez schimbarea de tratament. Oricum, acum nu mai merg la acelasi medic, deci poate: "schimb dr, schimb norocul".
crinuta71 spune:
Danutza_c eu as vrea sa mai incerc un FIV. Dar trebuie sa astept vreo 6 luni de la ultimul FIV pentru ca am avut niste probleme si vreau sa-si revina ovarele. Acum iau un tratament naturist si sper sa mi se regleze din nou organismul. Si trebuie sa vedem cum facem si cu lucrul, sa vedem cand ne putem lua concediile. Vreau sa te incurajez si sa-ti spun sa nu-ti pierzi speranta, chiar daca nu mai faci FIV, se pot intampla si minuni. Dar esti sigura ca nu mai incerci alt FIV mai incolo? Eventual, daca vrei, sa iei si tu ceva naturist, nu se stie niciodata.
Andicu iti tin pumnii sa-ti iasa bine analizele! Fii curajoasa, sa vezi ca totul va fi bine.
poze
crinuta71 spune:
Mai fetelor, voi ce faceti? Toata dimineata scrieti si cand intru eu nu mai scrie nimeni?!
Am avut o zi grea la lucru si abia acum am mancat prima data pe azi. Of, bine ca urmeaza weekend-ul!
Andicu iti trimit adresa mea de e-mail pe PM imedit, ca vreau si eu sa vad ce ai primit. Am nevoie sa-mi revina si mie optimismul.
poze
Monica-Elena spune:
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar asa cum zice si Lachi eu mi-am luat medicamentele chiar din farmacie de la ea am vazut cu ochii mei cat costa si am si bonul de casa inca. Am sunt aceasta dna din Germania cand ma intorceam din concediu in vara lui 2004(eu am facut fivul in oct 2004) si a fost super draguta mi-a pus fiolele deoparte si chiar m-a asteptat pana am ajuns la ea nu a inchis farmacia ptr ca am intarziat si nu mi-a perceput nici un comision nimic mi-a dat restul la cent.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
danutza_c spune:
Crinuta, nu stiu ce sa-ti spun. Poate o sa mai incerc dar oricum trebuie neaparat sa fac o pauza pentru ca eu am facut 2 cicluri unul dupa altul fara pauza si nu e bine. Acuma iau polivitamine si ulei de peste si nu vreau sa mai iau altceva chiar naturist. Incerc sa ma "curat" si fizic dar si mental de toata chestia asta si vorba ta... poate vre-o minune?
Felicia, am primit mesajul. Iti raspund acuma scurt: procedura de fiv in sine costa acuma la Giulesti 1400 Euro (de la 1 nov s-a scumpit cu 100) din care tu platesti 300 Euro si restul in lei la cursul zilei. La asta se adauga 500 euro pentru ICSI pe care ii dai oricum de la inceput in euro si dupa procedura daca nu e nevoie ii primesti inapoi, sa nu iti faci nici o problema in privinta asta. Ei asa procedeaza pentru ca nu se stie niciodata de la inceput daca e nevoie de ICSI sau nu, asta se afla in momentul cind se face efectiv fertilizarea.
Separat de asta e tratamentul, eu am facut protocolul scurt si m-a costat cam 22 milioane, nu stiu exact ca am mai primit niste fiole de Diphereline de la o prietena. Acolo ei dau Menogon pe care il iei de la ei de la spital cu 350.000 fiola iar Diphe la fel tot de aoclo il iei si costa cam 280.000 fiola. Eu am facut 5 fiole de Menogon/zi si 1/2 fiola de Diphe, nu stiu cum e la protocolul lung, ce stiu e dar s-ar putea sa gresesc, ca se incepe din ziua 21 de cm pe cind cel scurt se incepe din ziua 2. Spune-mi daca te mai pot lamuri cu ceva, nu-mi vine nimic in plus in minte acuma.
Lachi, ai primit mesajul meu, nu mai tin minte daca ti-am dat pm sau ti-am trimis pe mail. Sper ca nu esti suparata ...
la toata lumea si va doresc week-end placut!
crinuta71 spune:
Danutza_c e mai bine sa faci o pauza acum, intradevar. Asa cum zici si tu, ti-ai solicitat organismul cu cele doua FIV-uri consecutive. Dar daca reuseai, merita. Ai avut o uriasa vointa si curaj. Si poate ca o sa primesti rasplata pe cale naturala, cine stie. La mine nici nu s-ar fi putut face doua FIV-uri unul dupa altul, am avut ovarele marite si chisturi dupa FIV. Eu iau acum tratament naturist care sa ma ajute sa ma reglez hormonal si incep de luna viitoare si pentru sani (si acolo m-am ales cu ceva dupa FIV).Pana nu termin cu problemele astea nu fac nici eu FIV.
Te pup
poze
Avalon spune:
Danutza, am eu niste intrebari, daca nu te superi, si daca nu poti sa-mi raspunzi pe forum, atunci macar pe pm... mersi mult : 1400 euro+ 500 euro inseamna taxa oficiala? daca da, cat mai trebuie sa dam dr. in plus (ca fim tratate cum se cuvine)? Apoi, referitor la tratament, cate zile si in ce zile ai facut tu diphereline (dupa cat am inteles eu, ai facut jumatate de fiola/zi de 0,5 - dar dupa ce a fost folosita jumatate de fiola, restul de jumatate mai poate fi utilizat?). Menogon inteleg ca ai facut 2 saptamani cate 4 fiole pe zi, am inteles bine? Pupici si multumesc anticipat!