F.I.V. - cap.55
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Hello,hello.
Danita, as fi schimbat eu cu tine, dar chiar nu pot. Analizele de secretie si progesteronul sunt gata dupa 01 februarie, si o sa fiu si cu uratii pe cap cam pana pe 08. Eu am pe 13 februarie programare, dar la cabinetul ei de la Centrul Medical International. Tu pe ce data ai exact? e la Medsana?
Doina, fii optimista! Romaniaau a ramas
cu un singur embrion, asa sansele de reusita raman la fel! iti tin pumnii sa fie bine!
Somn usor si week-end frumos! 
Andreea.Pozele mele
Pis spune:
Andicu draga intr-adevar timpul ma "omoara", dar acum am sa fiu ceva mai libera la serviciu si am sa mai pot baga un nas pe aici.
Eu am inceput tratamentul, adica pe 14 ianuarie a fost prima zi de CM si a doua zi pe 15, am facut doza unica de Diphereline de 3.75. Stimularea o incep pe 26 ianuarie, 2 fiole de GonalF + 2 fiole de Menogon. Mi-a spus ca ar trebui sa ma duc pentru injectii cam pe la aceeasi ora, iar sambata si duminica le fac la Medsana in jurul pranzului. Procedura se va incheia pe 12 februarie.
Acum sa vedem cum am sa raspund la stimulare...
Am vazut ca analizele ti-au iesit bine pana acum.Bravo!
Pis 
Pis spune:
Buna Crinuta ce sa fac, am inceput tratamentul , eu sunt in lotul de ianuarie-februarie de la Medasana, lot care se incheie pe 12 februarie. Eu m-am chinuit 2 luni cu un stafilococ grupaB, care mi-a iesit la cultura de col, m-am "indopat" cu antibiotice pe de o parte si cu alte medicamente pe partea cealalta sa nu fac candida.
Crinuta tare rau imi pare ca nu a fost sa fie de prima data, mi s-a strans inima si mi s-au parut cuvintele de prisos fata de ceea ce cred ca ai simtit tu 

Pis 
Moniland spune:
Pis, injectiile trebuie luate la aceeasi ora, asa cum faceai si cu anticonceptionalele.
Stabileste cu medicul ora care va convine la amandoi. Cand trebuie sa faci ecograful il vei face inainte de a lua injectia. Astfel in functie de ce vede el acolo iti poate mari sau micsora doza. Deci in ziua in care faci ecograful poti sa iei o alte doza de gonal sau menogon.
Succes!!! Tine-ne la curent cu aparitia si apoi cu dezvoltarea foliculilor.
Monica
Mi-Ka spune:
,am si eu o mica-mare problema: in 17 ian. am oprit anticonceptionalele, iar dr. a zis ca imi va veni CM in 19 sau 20 ian., iar din 22 ian sa incep tratamentul pentru stimularea ovariana. Problema este ca CM mi-a venit mai tarziu cu o zi decat a prezis dr., de abia azi, 21 ian. si nu stiu daca ar trebui sa-l incep asa cum a zis dr. sau sa-l mai aman o zi . Am incercat sa iau legatura cu dr. sa-l intreb, dar nu am reusit
.
Poate reusiti voi sa-mi dati un sfat.
Tratamentul trebuie sa inceapa intr-o anumita zi a CM?
Va pup
si va doresc la toate sa ajungeti cat mai curand burticoase.

Mi-ka
crinuta71 spune:
Da, Pis, am fost necajita tare atunci dupa FIV. Acum mi-a mai trecut. Mai ales ca eram destul de sigura ca voi reusi. Stiam ca exista si varianta nereusitei, dar speram ca voi reusi. Acum vreau sa ma reglez din nou hormonal (iau ceva plantute) si apoi voi face un nou FIV, altundeva.
Imi pare rau ca ai avut probleme si a trebuit sa faci tratament, dar bine ca e bine totul acum. Sa stii ca iti tin pumnii sa raspunzi bine la stimulare si sa reusesti! Sper ca ai sa mai intri pe aici.

poze
Pis spune:
Moniland multumesc, vad ca este importanta mentinerea aceleasi ore de injectie...
Sa speram ca voi raspunde bine la stimulare...
Pis 
Moniland spune:
Mi-ka eu imi amintesc ca am inceput in a 2- a zi a CM, dar inhibarea hormonala cu Diphereline. Si dupa aceea am inceput cu stimularea ovariana. Se pare ca tu ai facut inhibarea cu anticonceptionale si treci direct la stimulare. Mie mi s-a inceput tratamentul in functie de CM.
Mai incearca totusi, poate dai de medic.( eu cred ca mai poti amana o zi, dar e doar umila mea parere).
Succes cu tratamentul!!!
Monica