Arta...de a te imbraca :-))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Iubibubi, pai inseamna ca ne luam de mina, io am 45 shi exact ce-mi place intr-un magazin nu poci sa-mi cumpar, ca niciodata n-au masura mea deci kiar asha avantajata nu-s, vaz ca Viku, care are singe de rusoaica, are shi constitutzia de gen, da io, care-s pe sfert ucaineanca, de ce-s mica shi pricajita, ha ?
Liris, tu unde le mai vezi pe Trinny shi Suzanne, ca pe BBC int. nu mai sint de mult?
Intrebare: am vazut ca gentoaiele is in top, se mai poarta shi vara asta?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Iren olandezii dau unele episoade, dar nu ma prind de cronologie... la un moment dat le-am vazut gravide pe amindoua (pe olandezi sau BBC ??!!) poate au nascut. Un lucru e www.bbc.co.uk/lifestyle/tv_and_radio/what_not_to_wear/index.shtml" target="_blank"> cert, they're starting again. deci Vik, Iren, moi si restul, noi cele care avem, de acoperit si descoperit cite o parte de corp ... pe ei ca n-au gloante ... inca nu am intrat, dar am vazut clipuri la "classic mistakes", si niste www.bbc.co.uk/lifestyle/tv_and_radio/what_not_to_wear/styleguide_index.shtml" target="_blank">basics.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hehe...gasii prin cartile mele de studiu ca 0 la americani corespunde cu 34 in masura europeana, adica 74(A )-64-89 ..iegzact cit aveam io prin clasa-8-a!!!
Nooo.si daca tot vorbeam de critici, ia uitati niste propuneri dupa Gloden Globe: una de People (mai aproape de gusturile mele) si doua de la Bostoncom, una pentru www.boston.com/yourlife/fashion/gallery/2006_golden_globes_worst_dressed/" target="_blank">worst dressed si una pentru www.boston.com/yourlife/fashion/gallery/2006_golden_globes_best_dressed/" target="_blank">best dressed. Puteti observa ca sint propuneri aflate aflate in ambele topuri, dar la sectiuni separate...asta ca tot e sa vorbim de gusturi :-)) Insa ce-i www.boston.com/yourlife/fashion/gallery/2006_golden_globes_worst_dressed?pg=8" target="_blank">urit, e www.boston.com/yourlife/fashion/gallery/2006_golden_globes_worst_dressed?pg=6" target="_blank">urit...asta in unanimitate!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie chiar mi-a placut rochia lui Debrei Messing,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

oohhh myyyy, lilanda, cum le-ai gasit soro??? ultimele 2 sunt chiar ingrozitoare, cum supararea mea ies asa in lume ??? bey si la banii lor...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

oohhh myyyy, lilanda, cum le-ai gasit soro??? ultimele 2 sunt chiar ingrozitoare, cum supararea mea ies asa in lume ??? bey si la banii lor...

Mah, a lu Märia nu-i urita, da-i sta oribil
Lilu, pai atita am shi io, 32-34, deci minus 0-0

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

chiar fetelor, care stie, ce s-a intamplat cu Mary, ca la un moment dat arata chiar bine, in rochia aia e oribila rau s-a ingrasat, o fi tras prea mult si de fiare...nu stiu ce a facut...dar e crunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Maraia cica numa' s-o-ngrasat...buhahaha

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hahaha Iren ai avut haz cu singele rusesc si ucrainean lasa mai ca astea slabe par si mai tinerele, nu vezi tu in poze ce alura de adolescenta ai:) Serios ca e asa, am aici o amica, care a slabit vreo 10 kg, ea avind vreo 70kg inainte si asa 1.75cm, moamaaa a intinerit cu 5 ani! Si-a mai tras si o freza noua..sunt fiarta de gelozie Nah eu dau banii pe creme, cu tot singele rusesc care o circula prin veneVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mie cele slabe nu mi se par mai tinere decit sunt. dimpotriva, pielea sta mai intinsa dc ai citeva kg in plus ... dar nu asa ca Mariah (stiti cum zic spaniolii? Maria Carei, chiar asa pronunta dar stiti ca ptr ei este Nueva Iorc so on...).

in toata povestea asta cu greutatea ideala, este o mare eroare... cum sa-ti placa un schelet ambulant mai degraba ca o femeie cu carne si de toate, n-am zis ca Mariah... dar o femeie cu greutate normala ptr virsta si inaltimea ei.

e deja aberant ...s-a ajuns sa spuna orice faptura care abia se tine pe picioare ca ea e la dieta, ca e bucalata ... si asta numai din cauza imbecililor care ne baga noua tiparele lor de moda pe nas, pe gura si pe urechi, ca nu te mai poti roti fara sa vezi o femeie cu picioare anormal de subtiri si cu un fund anormal de mic ...ca aici sunt problemele noastre de obicei...

asa ca Vik , you're the best ptr ca ai greutatea ideala ptr inaltimea si virsta ta. nu te mai stressa sa ajungi ca, Kate Moss, ca nu faci decit sa te anemiezi si sa-ti pierzi pofta de viata. mincarea are si ea rostul in fericire, iar doar cu salata nimeni nu va fi fericit. plus ca scheletelele se hranesc si cu "cocaina" sa ramina totusi cu energie ptr ca sa se scalambaie pe catwalk. So don't worry , be happy, gaseste o rochie frumoasa tare si vei fi o printesa de povesti! si pune poze aici... sa te admiram si noi.

Mergi la inceput