Arta...de a te imbraca :-))
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Vezi,la asta ma refeream eu, cica in 2004 a fost cel mai prost imbracat star si anul asta e pe locul 3... De aia ziceam ca cine face topul asta sufera cred io de invidie sau asa ceva...
Ori poate Paris Hilton, de consecventa??? (acu' ii drept ca nu poti sa ceri un critic sa fie obiectiv, nu?? Fiecare are musterii lui!!!)
vik, ca si la femei, mijlocul anilor '80 se instaleaza incet, dar sigur si in moda barbateasca. Asa ca ccc cravata devine mai ingusta (anul asta nu chiar foarte), pantalonii nu mai sint chiar drepti, ci cu pense si nitel mai strinsi la glezne, iar sacoul se scurteaza si se incheie la doua rinduri de nasturi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
mai off-topic: eu cand eram tinerica si sprintara si aveam plete lungi le faceam asa spiralate, dar mai gros, nu stiu exact cum sa explic cam cum le faceam bunicile pe vremuri, aveam nu bigudiuri, ci bucati de material textil, rasuceam suvita mai groasa de par pe el, ca pe bigudiu si pe urma il legam, deci aveam capul plin de carpe ma uscam cu foehnul, si stateam asa toata ziua pana seara cand ieseam la vreun dans cu vreun iubit si atunci dadeam drumul la pleata nu o pieptanam deloc, dar luam ceara de par, cand nu aveam ceara(lamaie)si dadeam generos pe fiecare suvita care deja era spiralata si asa ramaneau, nu tu perie nimic in pleata...era de mare efect
Vik cred ca princess e intr-adevar de mare efect, la formele tale
in legatura cu ce zicea liris, de exemplu caz real: camasile clasice, cu jabou, sau nu (jaboul le face mai "romance") albe, negre, cu dungulite, cu nasturi de sidef sau nu...dar camasi sa fie este regula in fashion ca avantajeaza pe aproximativ pe oricine, nu scot suncile in evidenta, nu conteaza prea mult daca ai cupe mari sau mici la sutien...de altfel ca si pantofii cu toc...de fapt si la suzi and triny tot asa se vede clar, niciodata nu recomanda, pantofi fara tocuri, hai sa zicem in cazuri extreme, femei cu picioare perfecte sau ffff slabe.
liris spune:
lena vreau si eu asa spirale .... dc nu-mi ies te sun!
da iti ieseau spirale asa a la Jessica Parker?? ca eu la alea ma refer , si din alea am vrut si mi-au iesit mu-mu cind l-am rasucit si pus pe bigudiuri bleah! am sapt care vine o sindrofie asa mai cu moft, si nu'sh ce sa fac la parul asta , in afara de faptul ca l-am suvitat deja....
in legatura cu pantofii, mai eu excesele astea (pantofi cu botul groaznic de ascutit sau groaznic de rotund) mi se par ORIBILE.
ptr mine un pantofior asa este ceea ce-mi place. dar nu gasesc decit peste ocean, asta dc nu vine lena si-mi inchide gura ca stie vreum loc unde se gasesc .
iren spune:
Liris, dragutzi foc pantofii aia, da am avut taria sa nu colind iar situ, ca o luam razna
Pe mine moda asta cu sacu-n loc de fusta nu ma avantajeaza deloc, finca io am nejte betze de glezne, din cauza asta imi gasesc foarte greu cizme sau kestii cu barete, nu era de-ajuns ca port 35...am vazut ca dupa nashteri am cam scazut, de la 36 la picior 'nainte, acu am 35, shi de la cupa B la sutien, acu e A
Iubibubi, cit e 0, cumva 32?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
yank spune:
Ecsista si o arta....de a te dezbraca Cred ca alea prost imbracate la dezbracat exceleaza
vikinga spune:
Mersi de ajutor fetelor Anamaria ultimele doua linkuri au dat direct in site-ul BCBG asa ca le-am vazut pe toate de acolo sa-mi clatesc ochii:)Lil' si tie ti se pare urita moda barbateasca a anilor '80? Acum stateam si ma gindeam ca poate totusi o fi ceva de capul ei dar totusi nu vad eu "frumuesetea" pt ca nu mi se pare deloc modern si actual sa-mi vad sotzul imbracat ca tata la nunta:)Chiar am vazut acum un film din anii '80 si mi-am amintit si de acele pulovere si bluze cu gulere suflecate si cazute..brrrr.Si ca mi-a amintit Lena de camasi. Am vrut sa-mi iau din spania, ca acolo totul e mai ieftin si am facut shopping serios, sotzul s-a potrivit bine in masurile mediteraniene dar eu nici o sansaaa. Iar camasile pt femei atit de ..pline cu de toate, volanase, siretele, strasuri, floricele, pietricele. Sa fie asta tendinta modei sau doar e stilul mediteranian?Si chiar asa ce culori o sa fie in top anul asta? Ati spus ceva de alb si negru parca, dar asta insemna ceva rigiditate, pai mai merg volanasele?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Inca una www.bcbg.com/spring2006/index.htm" target="_blank">BCBG...si inca www.bcbg.com/spring2006/index.htm" target="_blank">una mai dramatica...
Am aruncat si eu o privire la bcbg, foarte dragute si fistichii hainele. Si apropo de bcbg, printre manechine am vazut-o si pe www.bcbg.com/spring2006/index.htm" target="_blank"> Diana Dondoe , e romanca de-a noastra si e cotata in primele 10 manechine din lume. Nu e de colo, eh? Vad ca link-ul nu merge direct la pagina respectiva. O gasiti la Maxazria Collection - Spring Catalog Image 4, tipa cu pantaloni rosii pana la genunchi.
yank spune:
Am vazut o poza cu Irinel Columbeanu,am inteles ceva VIP in RO,intr-o tinuta de mare angajament.Bate de departe statisticile occidentale
Imi pare rau ca poza este intr-un ziar,si nu va pot pune un link.Mare pacat
White Pisana spune:
Care poza? Cea in care e imbracat cu niste colanti verzi, pantofi argintii si un fel de halat verzui asa ca de aprozarist?
iubibubi spune:
lil, iren, nu stiu ce inseamna 0 in europeneste, cert e ca-mi cam ies oasele prin material :)