Arta...de a te imbraca :-))
Raspunsuri - Pagina 6
Andrada spune:
Zici ca io am facut rochia Vanessei si i-am luat dublura de la chineze craft store.
Si eu am inteles ca o sa se poarte volanasele anul asta. Ca alea de ginerica. dar parca s-au mai purtat acu vreo 3 ani,
Iubibubi, poate doar daca imi garanteaza cineva ca ajung iar la size zero si ca al doilea cupil iese EXACT ca Marcu m-as mai gindi...pina atunci nu ma mai tenta cu perechea ta minunata
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
liris spune:
si io ca si Ana Maria, sunt o clasica, care scapa cite o piesa moderna, asa ca sa ma intorc in zilele noastre cit de cit.
pe mine ma uimeste cit de repede evolueaza moda la pantofi in ultimii ani: de citiva ani incoace deja s-a trecut de la tocul ala ciudat (subtire in sectiune si gros din spate), la chestiile super-super ascutite, iar acum boturile rotunde, sau modelele taiate in fata.
brate musculoase si pline de vene evidente are si frumoasa momentului (Angelica a lu Bradu) despre care barbata-miu zice ca lui i se pare ca arata ca o bestie. dupa aceasta opinie , m-am uitat mai atenta si cu gustul corespunzator she really looks like one.
"Boon...si daca ajungem sa vorbim in general,incep io: cred ca trendul ptr. sezonul primavara-vara 2006 dezavantajeaza net femeia mai plina de la bust in sus...In acelasi timp, e perfecta pentru tipul meridional, cu talie subtire si cu solduri nitel mai late, fiindca atit linia "Barrel" (aia balon) cit si cea "Flounced" (cu volane suprapuse), ascund binisor surplusul de latime. "
da lu femeia cu bust mic cum ii vine moda asta ?
ah. totusi femeia meridionala , spanioloaicele , ca de astea am vazut multe , au fundu mare. nu ca ar fi un pic mai late ... they have a lot of ass.
o intrebare. dc coapsele sunt mai maricele (my case) este indicat sa iau blugi cu strech sau nu? ma uitam la VS si am vazut niste blugi "at waist, relaxed fit, straight leg" oare descrierea asta o fi nimenrita ptr blugi ptr mine?!
mie mi-a placut de Geena Davis la GG, asa ca prezenta in total.
Lauraa spune:
E-adevarat ca gusturile nu se discuta,de-aia ma-ntreb cine-s aia de fac toapele astea (a se citi un top / doua toape ). De ce ma intreb...pheyyy....sa castige Paris Hilton un astfel de top negativ chiar la materia ei preferata...mi se pare aiurea...PE-aici prin Europa este trend-setterin,mi se pare gratuit locul ala in top. Sa fim sinceri nu e deloc chicioasa...
Mama de Lara Celine
vikinga spune:
Liris n-am inteles asta: "Golden RULE: cracul drept cel mai bun, ptr o femeie de talie normala." Ca daca e regula de aur tre neaparat sa o stiu:)Si cum incepe aici la mine sezonul balurilor, ok e un bal cu rochii din alea de bal adevarate si vreo 2 petreceri mai de fitze asa. Nu prea stiu cum sa ma descurc. Anul trecut am ales rochia cam in graba si nu am fost multumita de rezultat. Eu am o constructie mai de rusoaica asa inalta sunt, de la bust in sus ok, picioarele ok, dar sholdurile late si nici talie de albina n-am. Parca am fost bolovan cu trena, anul trecut:)) Si in rosu ca sa sar in ochiAm vazut o rochie care parca ar avea sanse sa ma avantajeze poata gasesc ceva asemanator pe net sa va arat.Greu si cu imbractul asta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
liris spune:
Modelul "drept" este cel care da cel mai bine senzatia de "subtirime".
Io m-am uitat sa vad dc gasesc asa , gratis sfaturi pe Internet, ptr descrierea conformatiei tale...dar nu am gasit.
asa ca ma gindesc ca o solutie ar fi sa ne uitam dupa o vedeta d'asta de Hollywood care s-ar potrivi cu tine la corp , si apoi sa cautam printre rochiile ei "de bal" sa vedem la care a nimerit-o cel mai bine ... si te poti inspira si tu.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by liris
da lu femeia cu bust mic cum ii vine moda asta ?
ah. totusi femeia meridionala , spanioloaicele , ca de astea am vazut multe , au fundu mare. nu ca ar fi un pic mai late ... they have a lot of ass.
Nu-i bai ca balonul ascunde tot La o astfel de linie, lipsa sinilor nu e o problema, ci surplusul care face ca persoana purtatoare de balon sa arate exact ca doi cirnati :-))
quote:
o intrebare. dc coapsele sunt mai maricele (my case) este indicat sa iau blugi cu strech sau nu? ma uitam la VS si am vazut niste blugi "at waist, relaxed fit, straight leg" oare descrierea asta o fi nimenrita ptr blugi ptr mine?!
Daca e doar relaxed fit cred ca e OK. Pentru coapse mai maricele, ideal ar fi ca procentul de elastan din blugi sa nu depaseaca 2%...(da' tu chiar ai curaj sa-ti iei blugi de pe Internet ).
vik, parerea mea e ca pe tine te-ar prinde minunat stilul Empire. Cam cu e rochia www.lasplash.com/Entertainment/Mr_Blackwell_s_46th_Annual_Worst_And_Best_Dressed_Women_of_2005.php" target="_blank">Nataliei Portman, care pune in evidenta umerii, sinii si care pica, apoi, drept, de sub bust...
Lauraa, nu dra Hilton ii in fruntea topului, ci Britney...Parisii au locul lor doar la cuplu, ca dau "bine" impreuna!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Daca e doar relaxed fit cred ca e OK. Pentru coapse mai maricele, ideal ar fi ca procentul de elastan din blugi sa nu depaseaca 2%...(da' tu chiar ai curaj sa-ti iei blugi de pe Internet ).
n-ar trebui asa-i? cred ca nu mai iau .... io mi-as lua de aici, dar in afara de talie joasa, nu gasesc. mi-am luat acum vreo 5 ani o pereche de blugi "CARS" , "STING RAY" sau ceva de genul asta se numesc. absolut superbi. ii tin ptr cele mai speciale ocazii la care se preteaza blugi, sunt at waist si croiala dreapta. 5 kg "ma arata" mai putin...
quote:
Originally posted by lilanda
vik, parerea mea e ca pe tine te-ar prinde minunat stilul Empire. Cam cu e rochia www.lasplash.com/Entertainment/Mr_Blackwell_s_46th_Annual_Worst_And_Best_Dressed_Women_of_2005.php" target="_blank">Nataliei Portman, care pune in evidenta umerii, sinii si care pica, apoi, drept, de sub bust...
da!da! la asta m-am gindit si eu . baby doll /empire waist.
vikinga spune:
Da da foarte frumoasa rochia Nataliei Portman. Si as indrazni sa imbrac asa ceva. Buna idee! Incerc sa gasesc ceva in acest stil. Chiar si culoare.Si eu mai cumpar pe internet jeansi, am luat chiar si 2 costume de vara APART, dar imi stiam masura la firma asta si am avut noroc. Am dat mai putin din jumate de pret. La jeansi insa o data am primit un nr mic ca deh nu aveau nr meu pe stoc:)Mai fetelor ce ziceti de Scarlett Johansson? Eu zic ca e tare eleganta dar totusi stilul prea clasic si usor rigid pt virsta ei. E foarte tinara, undeva la 23 de ani, nu?Si Lil' chiar vroiam sa te intreb ceva legat de moda barbateasca. Am observat exact la decernariile globului de aur ca a revenit moda cravatei inguste, asa stilul anilor '80. M-a fulgerat direct amintirea lu' taica-miu cind mergea pe la nunti, stiti voi pe timpul lui ceasca erau nuntile in fiecare sapt:)) Si daca e sa revina si stilul costumelor si sacourilor barbatesti la fel ca in '80... nu-mi place deloc! Numai gindul sa-l vad asa pe Alberto al meu ma face sa rid:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
ocebine spune:
Vikinga eu asa te-as vede (daca mai esti blonda la par) :www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail_STL.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446131735&FOLDER%3C%3Efolder_id=282574492047871&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395222441&bmUID=1137593082322" target="_blank">BCBG
Mi-a mai placut si www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod23650053&parentId=cat9360737&masterId=cat9360734&index=26&cmCat=" target="_blank">asta. Inca una www.bcbg.com/spring2006/index.htm" target="_blank">BCBG...si inca www.bcbg.com/spring2006/index.htm" target="_blank">una mai dramatica...
M-am uitat la rochii formale ca ai zis ca-i bal si nu m-am uitat dupa vroe cocktail dress...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Lauraa spune:
quote:
Initial creeata de lilanda
Cum de vreo citeva zile scormonesc netul dupa informatii de "style", ajung sa dau astazi de vestea deloc surpinzatoare, ca Britney Spears a fost declarata VIP-ul cel mai prost imbracat anul trecut. Cu ceva eforturi, ea a reusit astfel sa o detroneze pe "cistigatoarea" din 2004, Paris Hilton, care a suferit o imbunatatire a imaginii, cu doua locuri. Dra Hilton nu s-a lasat insa cu una cu doua si a reusit, alaturi de prietenul ei Paris (), sa smulga exigentului juriu (Mr. Blackwell's worst dressed) premiul de cel mai prost imbracat cuplu al anului.
Vezi,la asta ma refeream eu, cica in 2004 a fost cel mai prost imbracat star si anul asta e pe locul 3... De aia ziceam ca cine face topul asta sufera cred io de invidie sau asa ceva...Multora le e nesuferita dar eu personal gasesc ca are un stil cat se poate de ok, sa castige locul 1 sau 3 la astfel de top e cam rautacios
Mama de Lara Celine