Arta...de a te imbraca :-))
Raspunsuri - Pagina 3
Teodora D. spune:
am studiat propunerile revistei "people" pt. premiul "worst ever dressed g.g." si o parte din tinute nu aveau totusi ce cauta acolo, "vina" ca nu arata unele prea bine e data de atitudinea celor care le poarta; eu o votez pe paula abdul, nu pt. fusta aceea zdrentuita,ci pt. grasimile care ii ies din corsaj.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Aino spune:
Cum de a scapat pana acum Björk neamintita pe lista?
Eu am gasit nimic pe net cu ea,dar stiu ca avut niste aparitii...
Mai ales aia cu lebada dupa gat...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!-copy right ingerash
Teodora D. spune:
ha, ha,Aino, avem telepatie, tocmai pe Bjork o cautam, cu celebra www.lubbockonline.com/images/032601/bjork.jpg" target="_blank">rochita-lebada.
dar de palaria+fracul intors ale lui celine dion la o gala oscar ce ziceti?
www.n24.de/php-bin/data/cgalerie/content/n24_boulevard_de_040227_oscarvorbereiten/06.jpg" target="_blank">fata
www.elcolombiano.terra.com.co/proyectos/premiososcar/Fotos/2001/entregas/AE83MDF4.jpg" target="_blank">spate
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by arboriaquote:
Originally posted by gandacelu
bre, deep e adanc, nu-l percepeti voi, ia, gura! cred ca se simte edward the scissorman si in realitate, trebuie sa-l intelegem, va rog eu
gandacico, dar mie CHIAR imi place cum joaca, numa' ca simt ca parca l-as mangaia oleaca pe crestet si i-as spune (asa cum ii zic si fiica-mii): "lasa, mami, imbraca-te cum crezi tu, ce daca ai ciorapii de culori diferite"
uite ce voiam sa zic: noi, amaratii, sa zicem, dam lovitura si ne luam un costum de 1000 de parale, clasic, negru, ce mai... mama ce tari suntem! da' nenea depp daca are numa d-astea, deja zic io ca s-a plictisit de ele, si simte nevoia sa parodieze tendinta asta burgheza... de asta cred ca el chiar "joaca", nu e chiar asa tampit, cred ca e doar un postmodern cu constiinta acestui fapt, atata tot...
gandacelule, io's in aceeasi tabara cu tine
nici nu ma gandesc sa cercetez motivele pentru care apare imbracat asa
io comentam numai ce se vedea.
ar fi culmea sa-l pun la coltz.
ti-am povestit cand am plecat io de acasa cu un pantof de un fel si altul de alt fel? am observat cand era deja prea tarziu sa ma intorc sa repar greseala.
si mergeam la un workshop cu niste psihologi. iti dai seama ce portret psihologic mi-or fi facut?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
[font=Comic Sans MS][teal]ha, ha,Aino, avem telepatie, tocmai pe Bjork o cautam, cu celebra www.lubbockonline.com/images/032601/bjork.jpg" target="_blank">rochita-lebada.
Va temeati ca trece Björk neobservata??? Neap Tocmai ce-a desemnat-o BBC-ul cel mai excentric star al lumii (vedeti acolo, pe link, si top 10 excentrici, in care Ozzy Osborne are o umilitoare pozitie 5, iar Vivienne Westwood ii undeva, mai pe la coada :-))
Oricum "a fi excentric", pare sa fie mai de bine, decit "a fi prost imbracat", cel putin asa sustine editorul BBC-ului
Acum, trecind de la vedete la oameni politici, tocmai ce-am citi despre o dezbatere muy muy intersante, vis-a-vis de www.taipeitimes.com/News/world/photo/2006/01/14/2005048265" target="_blank">stilul oficial al presedintelui bolivian Evo Morales!!! Cica spaniolii nu reusesc sa-si dea seama daca Morales e cool ori doar sarac in puloverul ala de alpaca . Personal, cred ca tinuta lui Morales nu-i nici pe departe atit de valoroasa ca fesul lui Basescu, aflat-ce-i drept-doar in vizita de lucru
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
lil', mi-am aruncat privirea pe top ten si ma mir ca nu face parte din el si Elton John, care este excentricitatea intruchipata.
(uite ca l-am gasit in top 20)
Si ma mai mir de prezenta in acelasi top a lui Uri Geller, pe care nu il vad a fi foarte excentric. De, gusturile...!
liris spune:
mie astia plini de milioane de dolari in topuri de prost imbracati imi dovedesc ce minti ce curci au. la banii lor, dc ei singuri nu sunt in stare sa-si cultive bunul gust (si nici mama lor nu i-a invatat), macar sa-si angajeze un consilier de imagine ... cealalta parte a povestii este ... cine este d-nul, d-na care decide acest top ... ca in orice chestie subiectiva, poate ca d-nul/d-na nu a atacat si alta vedeta cu care e prieten. cit de obiectiv poti judeca o chestie eminamente subiectiva...hm. spre exemplu, mie Jessica Parker mi se pare o patachina pura, desi multa lume ii adimira "stilul". mie mi se pare ca e o kitchoasa a-ntiia.
si inca un aspect. cintaretii sunt mult mai excentrici ca actorii. cei din urma de bine de rau se mai descurca la haine ... deci macar de ar fi un top separat ptr cele 2 categorii.
Evo Morales cultiva o imagine. el este marele amic al lui Fidel si Chavez, baiatul din popor ... care nu-si cumpara macar un costum...de parca nu poti sa-ti cumperi un pulover armani care obviously costa mai mult ca un costum de la magazinul din colt (si poti alege puloverul armani sa arate ca puloverul de 20 de ani a lu nea Gica frinaru')... dar, in fine ... stiti cum e cu revolutiile astea, la inceput apar in pulovere ... dupa aia nu ii mai satura nimeni.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by liris
mie Jessica Parker mi se pare o patachina pura, desi multa lume ii adimira "stilul". mie mi se pare ca e o kitchoasa a-ntiia.
esti prima persoana pe care o citesc spunand lucrul acesta. incepeam sa cred ca sunt eu tampita, ca peste tot nu gaseam decat ovatii la adresa stilului ei, dar acum mi-a mai venit inima la loc.
sa nu uit, nici frumoasa nu imi pare,desi in targ se vehiculeaza altceva...
liris spune:
ei nu ca as fi un reper ... tocmai asta e ... subiectivitatea vederilor noastre.
si totusi in privinta frumusetii ei ... phuah! e urita rau-rau, barbia, nasul, fata de cal, ochii mici. ce sa mai, aici cred ca ar trebui sa fie unanimitate in opinii!
iren spune:
quote:
Originally posted by liris
ei nu ca as fi un reper ... tocmai asta e ... subiectivitatea vederilor noastre.
si totusi in privinta frumusetii ei ... phuah! e urita rau-rau, barbia, nasul, fata de cal, ochii mici. ce sa mai, aici cred ca ar trebui sa fie unanimitate in opinii!
Este, cel putzin din partea mea...shi-a soacra'mii, care zice de ea ca-i o tzoapa
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada