Arta...de a te imbraca :-))
Raspunsuri - Pagina 4
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by liris
ei nu ca as fi un reper ... tocmai asta e ... subiectivitatea vederilor noastre.
si totusi in privinta frumusetii ei ... phuah! e urita rau-rau, barbia, nasul, fata de cal, ochii mici. ce sa mai, aici cred ca ar trebui sa fie unanimitate in opinii!
Liris, nu ma pot abtine, pai stii ce am gasit despre ea? ca e www.awfulplasticsurgery.com/archives/000463.html" target="_blank">regina chirurgiei plastice reusite!
cine vrea sa aprofundeze subiectul cu chirurgia plastica la vedete sa intre www.awfulplasticsurgery.com/archives.html" target="_blank">aici.
nu vreau sa fiu off topic, am dat intamplator peste site-ul de mai sus cautand o poza cu care sa fiu la subiect, cu sarah jessica parker in pantaloni cu carouri, bluza cu buline, sacou de catifea cu o floare mare la rever si o palarie cu boruri pleostite, ah, ce trendy , plus pantofii manolo blahnik, piesa de rezistenta pe care as fura-o pe bune. in schimb am dat tot peste poze cu ea in rochii de seara;parere personala-fustele alea crete, infoiate si eventual presarate cu pene nu ii vin bine!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lilanda spune:
Gusturile nu se discuta, right??? Mie sincer, Sarah Jessica Parker mi se pare chic, ccc chiar daca toaletele ei din Sex and the City nu sint cele mai conventionale!!! De fizic nu ma leg, fiindca nu-i vina ei...i-am auzit, insa, un discurs de multumire la ridicarea unui premiu Emmy si m-a uimit cit de afectat si de prefacut a putut sa sune!!!
Eu m-am uitat pe pagina asta din Insider, in care oricine isi poate da cu parerea despre stilul unui actor...voturile, vad, ca se indreapta spre tinutele clasic/elegante, lumea nefiind dispusa prea tare sa inghita stiluri experimentale Criticul de moda al revistei, persoana a carei opinie pare sa aiba greutate de vreo 10 ani incoace la Globul de Aur, este un tip, Steven Cojocaru, nascut in Canada..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
nu-sh cine voteaza in Insider dar dc snoop dogg a fost "out" cu doar 60% ceva e putred. orice pimp de prost gust ar fi invidios pe stilul impecabil al acestui ... sa-l numim ... cintaret.
la acest subiect de fapt se discuta si gusturi. ptr ca arta de a imbraca o persoana tine de gust (care la rindul lui vine din educatie (sau lipsa ei), din anturaj, din profesie, s.a.md. sau poate fi innate ).
iubibubi spune:
eu nu mai stiu daca sa imi placa ceva sau nu :) am impresia ca piata abunda de tot felul de haine ccc neimbracabile si ca s-a dus vremea cand pantofii trebuiau asortati cu poseta :) recunosc, nu stiu de ce anume ar trebui sa tin cont cand ma imbrac (nu vorbesc aici de rochie de paiete+tenisi, pantaloni de sport+pantofi cu toc, asortarea culorilor), exista vreun cod, regulament, niste linii directoare? :) as vrea sa fiu mai chic, sa ma imbrac si eu la moda, dar mereu ajung sa-mi cumpar o pereche de jeans si-o bluza a naibii de plain, doar ca sa nu zic ca m-am intors cu plasa goala :) in reviste degeaba ma uit ca sa "fur" idei, pe "alea" arata mereu altfel :) si m-am saturat sa vantur ideea "stii, draga, eu sunt genul sport" :)
ps apropo de ce-am scris mai sus, care marci de jeans sunt mai smechere si la moda? :)) mi-am luat o pereche de la gap, d-aia gata purtati si gata murdari, da' n-am fost multumita, s-au si rupt dupa o saptamana :)
Andrada spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
ps apropo de ce-am scris mai sus, care marci de jeans sunt mai smechere si la moda? :))
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
Tahari pentru femei (stil clasic, crac drept,culori misto, stau pe talie si poti sa te si asezi) si Diesel pentru barbati,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Aino spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Liris, nu ma pot abtine, pai stii ce am gasit despre ea? ca e www.awfulplasticsurgery.com/archives/000463.html" target="_blank">regina chirurgiei plastice reusite!
cine vrea sa aprofundeze subiectul cu chirurgia plastica la vedete sa intre www.awfulplasticsurgery.com/archives.html" target="_blank">aici.
Teodora,cand am citit randurile de mai sus,eram sigura ca zici de Cher.Ca are si ea un stil...oho...De operatii nu mai zic nimica,li s-a pierdut numarul.
Nu am cautat poze cu ea pe net,ca nu am timp.
Teodora D. spune:
La sugestia lui Aino, o poza cu www.standardtimes.com/daily/03-97/03-23-97/cher.jpg" target="_blank">Cher de la gala unui Oscar. Ah, sa nu o uitam aici sau aici!
Si am gasit un site cu rochii de la Oscar. Atentie, unele sunt horror!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
[Si am gasit un site cu rochii de la Oscar. Atentie, unele sunt horror![/teal][/font=Comic Sans MS]
Buhuhu...asta, m-a lasat fara cuvinte
Va ofer spre vizionare pagina lui Cojo (), unde puteti gasi, in coloana din stinga, filmulete cu intervievatele sale (mi-au placut: rochia Evei Langoria si bratara Cartier, de muzeu, pe care o purta Charlize Theron. Gwyneth Paltrow, vizibil insarcinata , seamana cu Alba ca Zapada bolnda......parerea mea !!
Edit: la filmulete, aveti rabdare sa treaca partea de reclama cu Lexus
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Teodora D. spune:
www.hfpa.org/gallery/category/14/index.html" target="_blank">covorul rosu la ceremonia "globul de aur" din noaptea trecuta. dati click pe poza pe care doriti sa o mariti; mie mi-au atras atentia www.hfpa.org/slideshow/photo/404/index.html" target="_blank">rachel weisz-neinspirata alegerea rochiei in opinia mea si www.hfpa.org/slideshow/photo/389/index.html" target="_blank">aceasta domnisoara cu aspect anorexic.
rochia evei longoria pare splendida, dar nu e bun unghiul din care a fost fotografiata. si ma bucur ca au castigat "nevestele disperate"!
liris spune:
Rochii de Golden Globes.
Mult negru observ la tipele astea si culori d'astea blinde. nu-i asa? sau mi se pare mie...
in ceea ce priveste modul de a te imbraca. eu cred ca esentiale sunt regulile. sa stii care-s plusurile si minusurile corpului tau si sa le pui in valoare sau maschezi, respectiv. aceiasi treaba e si cu machiajul, care poate face minuni dc stii sa-l pui. ce-ar fi sa transformam subiectul asta in subiect de sfaturi despre "boit" si imbracat, si poate aranjat parul. asa ca ptr noi, femei de rind care nu au mii de dolari de dat lunar pe chestii d'astea. tip-uri, trick-uri. ca fetele astea de la Hollywood sunt cam "departe" de noi.
m-am uitat si eu dupa blugi Tahari, dar ce-am gasit eu, sunt jeansi extrem de scumpi, peste $150 toti ...
oricum, moda blugilor cu talie joasa iese incet incet din peisaj si revine talia la waist.
O regula pe care o stiu si v-o zic, dc nu sunteti skinny nu cumparati si puneti pe voi blugi tapered. Golden RULE: cracul drept cel mai bun, ptr o femeie de talie normala.