gradinita in zona Unirii sau zona Dristor
Copilasul meu are 2 ani si 10 luni si pentru moment este la socrii mei, insa din toamna aceasta vreau sa-l duc la gradinita. Eu stau in Vitan la Prosper si am serviciul la Piata Unirii, deci caut ceva in aceste doua locatii.
Caut o gradinita care sa-mi fie recomandata de cineva care a avut copilul acolo si a fost multumit. Sunt dispusa sa dau pana la 150 euro pe luna, si sper sa gasesc in acesti bani program prelungit, mancarea pregatita acolo, limba straina (engleza sau germana) diferite programe artistice si plimbari prin oras, educatoare in adevaratul sens al cuvantului care sa se poarte frumos cu copilul, medic sau asistenta medicala in locatie sau un contract cu o firma de sanatate care sa asigure o ambulanta.
Tare mult mi-ar prinde bine niste impresii ale mamicilor care si-au dus copii la gradinita de curand. cum s-a comportat micutul, ce greutati ati intampinat si cum le-ati depasit? dar daca copilul e bolnavicios?
multumesc anticipat pentru tot ajutorul.
Adina si dragalasii ei
Raspunsuri
otau spune:
Eu am avut copilul la gradinita de la Dristor (in spatele blocului de langa statia de metrou Dristor 2). Nu am fost deloc multumita. Poate am nimerit eu prost, dar mie nu mi-a placut si copilului nu i-a mers deloc bine. A racit mereu. L-am mutat apoi la gradinita MApN unde am fost foarte multumita.
Am auzit ca este o gradinita particulara in zona Mall-ului si cei care au copiii acolo sunt multumiti. Nu stiu tarifele. Se cheama parca "Mica printesa".
radu300 spune:
Daca stai la Vitan Prosper, gradinite de stat (pe cele particulare nu le cunosc) gasesti la Bobocica (undeva in spate este gradinita 24 iar pe Energeticienilor este gradinita 255 - mergi la 24), iar la mall Vitan gasesti gradinita Brandusa - 161, care iar poate fi o alegere buna. In zona Unirii nu ai gradinite de stat. Mai gasesti, dar am rezerve, chiar in curtea scolii de langa Prosper, o gradinita, intreaba la poarta si te indruma ei. Cam mica, inghesuita, si curtea este comuna cu scoala, de asta am ceva rezerve.
vladcelvechi spune:
Incearca la Gradinita nr. 38, zona pietei Rimnicu-Sarat. Si eu am avt aceasta problema si crede-ma ca a durat ceva pina am ajuns la solutia asta, de care sint insa pe deplin multumit.
Stinu spune:
quote:Nepotica mea a mers acolo si au fost extrem de multumiti ,mancare foarte buna ,educatoare care isi dau interesul .Delia fetita si acum mai regreta faptul ca s-au mutat de acolo.
Originally posted by vladcelvechi
Incearca la Gradinita nr. 38, zona pietei Rimnicu-Sarat. Si eu am avt aceasta problema si crede-ma ca a durat ceva pina am ajuns la solutia asta, de care sint insa pe deplin multumit.
Iustina
grati.ela spune:
Gradi nr. 192 Pisicile Aristocrate - de stat - pe Regina Maria (pana in 11 Iunie). Eu am avut multe motive sa fiu multumita.
radu300 spune:
Da, uitasem de 192, este frumos si acolo, dar nu este in Vitan, este pe liniat tramvaiului 32 cred, intre Unirii si Piata Chirigii
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
LYADA spune:
Eu il am la Mica Printzesa din septembrie la grupa mijlocie.
Imi place atmosfera si desi le-a plecat chiar educatoarea de la grupa lui fi-meu au inlocuit-o rapid.
Este vizavi de Mall, pe Calea Vitan - Intrarea Brates. Programul scurt este 8-14.00 (cu masa) 5,7 milioane.
moko spune:
despre gradinita 30 ce parere aveti? este in zona fostului restaurant Budapesta, dar nu am prea multe amanunte!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1