ce-mi puteti spune despre cresa jiului

ce-mi puteti spune despre cresa jiului | Autor: Adnana1979

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe aici si nu ma prea pricep.Oricum am o fetita de 1 an si 10 luni.In curand trebuie sa mearga la cresa sau la gradinita.Am auzit de cresa jiului, ca ar fi foarte buna. Voi ce spuneti? aveti copii acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Nu stiu daca vorbim de acelasi lucru...Eu stiu o cresa pe str.Dridu, starda care da in str. Jiului, cartier Pajura...Daca e asta, am avut un coleg de serviciu ce si-a dus un timp baiatul acolo. Am inteles ca ar fi si copii institutionalizati acolo, plus multi tiganasi. Spun si eu din auzite, nu vreau sa te descurajez.Cel mai bine du-te tu si vezi cu ochii tai, intreaba personalul de acolo tot ce doresti sa stii, cere sa vezi salile, jucariile, paturile, asista la luat masa(ai dreptul), in felul asta iti vei face o idee despre cum sunt ingrijiti micutii acolo si vei hotari mai usor si in cunostinta de cauza...

In schimb, o gradi buna, cu program prelungit, in zona gasesti pe Hrisovului, la ciupercute, dar cred ca abia de la 3 ani il vor primi pe BB...
Toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Cresa Jiului este in subordinea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1. Eu lucrez in cadrul sistemului de protectie si nu te sfatuiesc sa-ti duci fetita acolo decat daca chiar nu ai de ales.
mamimoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu am avut baiatul acolo ( la cresa de pe str DRIDU)..e adevarat cu multi ani in urama ..7 la numar ...era o cresa buna ..copii de la zi erau tinuti separat de copii de la saptamanal , noi am fost la zi ..am fost mltumita ..mai ales ca era si aproape de servici ...dar stii cum e in Ro ...lucrurile bune se pierd in timp ..ai putea sa te duci si sa vezi la fata locului ce si cum si nu numai cu cresa acesta ..in general ...pe noi ne-au primit fff frumos si sincer nici nu am bagat nici mana in buzunar ptr atenti ..ne-au aratat conditiile si am ales ...e adevarat nu a stat mult ptr ca datorita bunicii paterne ..care era educatoare l-am bagat mai repede la gradinita ..dar nu mi-a parut rau ca a fost la cresa ...chiar as vrea si pe cel mic sa il dau la cresa aici ...dar asta e alta mancare de peste

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Vreau sa precizez ca aceasta Cresa Jiului nu este pe str. Dridu, ci pe Str. Pajura nr. 15A, mai precis este in cartierul Pajura, langa scoala178.

Mergi la inceput