Mamici din nou aspirante-10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara...ce frumos ninge afara!!!

Iulia draga, eu va spun de pe acum sa veti multi ani fericiti impreuna, iar la munte sa sarbatoriti frumos! Noi am implinit 7 ani de la nunta chiar lunea care a trecut...dar de, plecarea lui nu putea fi amanata, motiv pentru care o sa sarbatorim cu un pic de intarziere.

Roandre las ca vin eu cu raportul complet...cata zapada, cati centimetri, cate schiuri, cate saniute.... Unde ati fost cazati in Predeal? Noi o sa mergem la Rozmarin. Am auzit ca arata foarte bine dupa renovare. Pacat ca nu are piscina, dar ne-am facut planuri mai pentru schi si seara karaoke la greu...astupati-va urechile ca la 60 de oameni tare ma tem ca s-o auzi pana hat departe.

Draga Asi se vede treaba ca urarea ta a prins la fix: azi-dimineatza temperatura mea statea bine merci la 36,6. Daca si maine sta la locul ei, apoi poa' sa urce ca maine la pranz imi vine sotiorul acasa . Tu mai monitorizezi temperatura sau ai renuntat la sportul asta? Eu am cam renuntat drept sa spun ca sa stau mai linistita, dar acum vroiam sa stiu daca mai am vreo sansa luna asta. Ai avut ceva semne de ovulatie?

Pako cum te mai simti? Hai sa mai vorbim de una de alta si toate or trece, iar zile bune abia asteapta sa se arate!

Unde ne umbla fetele noastre de nu mai dau semne pe la noi? Acd2you, Rosa, Vasce si toate celelalte care ne mai vizitati...unde sunteeeeeti? Haideti la o vorba pe la noi, ca bebe 2 vine doar daca il incurajam!
Pupici multi

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, noi am stat la hotelul BRD-ului, ala cu lift de sticla . Eu nu-mi astup urechile ca vreau sa va aud .

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim eu nu mai monitorizez temperatura de ceva ani.Semne de ovulatie ?Nu prea stiu ca nu am fost atenta.Pentru luna viitoare mi-am luat teste de ovulatie.

Ai dreptate sunt o gramada de fete care sunt pe lista dar nu pre mai dau pe aici.Merita o

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Dragele mele,

Multumesc pentru urari. Felicitari si voua Sim si Asi si multi ani, fericiti impreuna. Sim, noi aniversam 7 ani de la nunta in august.

Vremea la noi a cam luat-o razna (ieri a plouat ca toamna , apoi a venit poleiul, iar astazi a fost un soare de primavara ). Sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa avem parte de o vreme de iarna autentica (cu zapada frumoasa si pufoasa) .

Legat de bebe 2, sa vedeti ce dileme am eu... Sunt mare fan Patrick Bruel (nu dati, am inceput devreme - la 15 ani - si nu mi-a mai trecut de atunci), iar el va da o serie de concerte in octombrie. I-am pus in vedere sotiorului meu sa ma duca la Paris (de ziua lui ), dar ce ne facem ca, in cazul in care raman insarcinata in perioada aceasta, tot pe atunci trebuie sa-si faca aparitia si bebe 2.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare mamici!
Am fost miercuri la doctor si am venit cam intoarsa de acolo. Adica dr a facut eco si a masurat translucenta nucala care e 1,3 mm, ceea ce a zis ca e cam mult si m-a trimis sa fac urgent triplul test. L-am facut ieri(la Medsana, 150 RON) si in seara asta am rezultatul.
Am tot citit pe net si peste tot am gasit scris ca pot fi probleme(adica risc de malformatii) daca valoarea e mai mare de 2 mm . Plus ca mi s-a parut cam superficial dr pana acum. Nu-mi scrie nimic niciodata, nu tine o evidenta, nu ma cantareste, nu-mi ia tensiunea, nu m-a intrebat miercuri nici cati ani am referitor la triplul test.
Gresesc eu sau e superficialitate? M-am dus la el cand aveam 6 sapt de sarcina si de atunci nu mi-a facut nici un control pe masa desi i-am spus ca am si o rana pe col.
Pe de alta parte e coada la usa lui la spital si majoritatea pacientelor sunt ff incantate de el. Are si competenta in ecografie. E foarte calm si iti vorbeste frumos.
Voi ce parere aveti???

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia nu stiu ce sa zic.E foare important ca doctorul sa se poarte frumos dar nu numai atat.
Ce te pot eu sfatui sa incerci si la un alt doctor care sa te consulte si sa-si spuna parerea.Nu neaparat trebuie sa il schimbi dar te-ar ajuta si o alta parere.
Doamne ajuta sa fie bine ca nu e prima data cand treci cu sarcina asta prin emotii

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia draga de tine! Eu chiar n-am idee care-i treaba cu translucenta nucala, insa tare as mai merge la un doctor care sa-mi inspire incredere din toate punctele de vedere. Cu mai multi ani in urma am fost la un dr foaaarte cunoscut (despre care se scrie mult de bine pe forum) si care stiind ca am o rana pe col ma tot plimba la controale numai ca sa-i las banul in buzunar (ca de, ma chema la spital si nu la clinica unde lucra el!). Pana intr-o zi cand mi s-a cam luat de plimbarile lui (care au durat cam un an) si am hotarat sa merg la altcineva. De unde el imi zicea sa astept cu bebe, dr respectiva mi-a spus sa-i dau drumul si uite asa a aparut minunea de Ruxi. Nu stiu ce sa cred de dr tau, insa eu m-as duce la o clinica privata la un dr cunoscut (gen Moisa ori Cezara Bucur - am citit multe lucruri bune despre ele pe DC) sa aud si parerea altcuiva. Eu cred ca sunt multi doctori superficiali pentru ca vad in fiecare zi sarcini si sunt plictisiti uneori, insa pentru noi care ne dorim copilasi si uneori induram mult ca sa-i avem este cel mai important lucru pe pamant. Te rog mult, mergi sa te vada inca cineva! Ma rog sa fie bine!

Iulia da-mi voie sa-ti spun ca este INCREDIBIL! Pai eu si sotul meu ne-am cunoscut in august si am facut nunta in ianuarie, iar voi exact invers! Oau! Asta da coincidenta! Multumesc din suflet pentru urari! Asa, referitor la concert: ia te rog sa faci tu planurile de concert si de calatorie si lasa-l pe bebe sa vina, ca eu exact asa imi ziceam acum vo 2 ani ca nu merg in luna iulie in concediu ca daca vine bebe...ete na ca n-a venit si nici eu n-am facut concediul unde trebuia. Eu iti doresc din tot sufletul sa vina bebita cat mai repede, insa nu-ti lasa sufletelul sa tanjeasca dupa ce-ti doresti...zic si io...

Roandre aaa...jos palaria! E super acolo... Stii ce? Tu ai vrut-o cu cantarea...Ia zi ce dedicatie sa-ti facem si se rezolva! O melodie o sa fie special pentru tine si pentru draguta de Alexia (care n-am sa uit ca are ziua imediat dupa mine ).

Va pup si va doresc o zi linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, intr-adevar, interesant, ce coincidenta.

Cornelia, in primul rand trebuie sa-ti spun ca, din ceea ce povestesti tu, nici mie nu mi se pare doctorul respectiv foarte precaut. Din experienta mea cu sarcina in Canada, este imprerios necesar sa te cantareasca si sa iti ia tensiunea la FIECARE control. Altfel cu stie daca ai luat prea mult in greutate, daca este pericol de diabet de sarcinsa sau de eclamsia (legat de tensiune)?

In al doilea rand, translucenta nucala trebuie acompaniata de multe alte informatii (varsta mamei, varsta sarcinii, etc.) pentru a avea vreo semnificatie. Nu te speria, si eu am facut triplul test cu Tommy (nu pentru ca ar fi fost necesar, ci pentru ca vroiam sa ma asigur ca totul este in regula; eu mereu am trait cu frica copilasilor nascuti cu defecte; nu stiu de ce, de altfel, caci nu avem cazuri in familie). Iti tin pumnii sa fie totul bine! Iar daca triplul test iese pozitiv (Doamne fereste!), iarasi nu te speria, caci am mai auzit de cazuri in care testul a iesit fals pozitiv, dar amniosinteza (sper ca asa se scrie in romaneste) nu minte. In cazul in care triplul test este pozitiv, ti se va propune amniosinteza.

Pupici tuturor (mamici si pitici).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Our freedom starts with the prison that we choose...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, sa fie orice ca eu "ciulesc" bine urechile....doar -doar s-o auzit ceva!

IuliaP., fa planuri legate de concert caci cu siguranta dc va aparea bb2 nu vei fi f dezamagita...dar dc nu va veni bb, atunci o sa ai parte de ceea ce-ti doresti.
Cum o fi sa fie!

Cornelia iubita, numai emotii ai avut de la inceputul sarcinii si pana acum...mai mult din cauza unui doctor care te trateaza cu superficialitate. Schimba doctorul cel mai bine decat sa traiesti spaimele acestea tot timpul sarcinii fara sa fie fondate. Eu iti pot recomanda si doctorul meu dc vrei...desi nu e cunoscut dar cu mine s-a purtat si se poarta tare bine. Nu am fost cantarita la fiecare control (dar se vedea cu ochiul liber ca nu luam mult in greutate), tensiunea mi-o lua din cand in cand dar puteam sa-l intreb orice, imi facea lunar ecografii si controale.
Sunt sigura ca bb e bine si e sanatos!

Eu tot in asteptarea rusilor care se incapataneaza si mai mult sa vina...

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna !!!!

Sper ca ma primiti in randurile voastre, chiar cautam un subiect de acest gen.

Am o fetita de 2 ani si jumatate si acum o luna am pierdut o sarcina in 8 saptamani. Oricat de mult as vrea un bb cat mai curand acum imi fac analize si vreau sa fac tot ce depinde de mine pt a nu se mai repeta...

Sper sa reusesc sa raman insarcinata cat mai repede si sa fie totul bine mai ales - ceea ce va doresc si voua. Imi doresc f mult sa am doi copii cat de cat apropiati ca varsta.

Mai vorbim, incerc sa gasesc subiectele din urma sa ma familiarizez cat de cat cu voi,

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput