Mamici din nou aspirante-10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

SALUT dragelor si bine v-am gasit.

Intru si eu pe lista aspirantelor ...noi incepem proiectul pentru bebe nr.2 , de maine ! DA, de maine ca maine este prima mea zi de ovulatie.

Eu am pe Alvarica de 2 anisori si 1 luna si vreau sa ii mai fac un fratior sau o surioara , sau si fratior si surioara :) ce o fi sanatos sa fie.

Sa auzim de bine si spor la treaba :)

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by sim

Buna seara...ce frumos ninge afara!!!

Iulia draga, eu va spun de pe acum sa veti multi ani fericiti impreuna, iar la munte sa sarbatoriti frumos! Noi am implinit 7 ani de la nunta chiar lunea care a trecut...dar de, plecarea lui nu putea fi amanata, motiv pentru care o sa sarbatorim cu un pic de intarziere.

Roandre las ca vin eu cu raportul complet...cata zapada, cati centimetri, cate schiuri, cate saniute.... Unde ati fost cazati in Predeal? Noi o sa mergem la Rozmarin. Am auzit ca arata foarte bine dupa renovare. Pacat ca nu are piscina, dar ne-am facut planuri mai pentru schi si seara karaoke la greu...astupati-va urechile ca la 60 de oameni tare ma tem ca s-o auzi pana hat departe.

Draga Asi se vede treaba ca urarea ta a prins la fix: azi-dimineatza temperatura mea statea bine merci la 36,6. Daca si maine sta la locul ei, apoi poa' sa urce ca maine la pranz imi vine sotiorul acasa . Tu mai monitorizezi temperatura sau ai renuntat la sportul asta? Eu am cam renuntat drept sa spun ca sa stau mai linistita, dar acum vroiam sa stiu daca mai am vreo sansa luna asta. Ai avut ceva semne de ovulatie?

Pako cum te mai simti? Hai sa mai vorbim de una de alta si toate or trece, iar zile bune abia asteapta sa se arate!

Unde ne umbla fetele noastre de nu mai dau semne pe la noi? Acd2you, Rosa, Vasce si toate celelalte care ne mai vizitati...unde sunteeeeeti? Haideti la o vorba pe la noi, ca bebe 2 vine doar daca il incurajam!
Pupici multi

Mami Simona si printesa Ruxi

Va citesc din cand in cand,nu prea des,ca sa nu-mi fac singura prea mult rau,la mine e a treia luna de anticonceptionale,ultima,dar tot n-am reusit sa-mi conving sotul,asa ca slabe sperante si dupa ce termin anticonceptionalele, cred ca trebuie sa-mi iau gandul de la bebe 2.
Sim,ma bucur tare ca ti-ai adus aminte de mine,n-am scris de multa vreme,credeam ca m-ati uitat.Dar va urmaresc din umbra si sper sa vad cat mai multe gravidute pe aici.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna mamici !
Am intrat doar sa va urez bafta maxima, ma bucur ca a avut succes acest subiect... Relya ...
Se pare ca e spor mare pe aici, vin bebeii ca pe banda, Doamne ajuta, va doresc sa vi se indeplineasca visul si felicit proaspetele gravidutze
Pupici tututor !
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gio, imi pare rau pt sarcina pierduta dar data viitoare sigur va fi bine...si sper sa vina cat mai curand bb2!

Elenalove, iti doresc si tie sa treci repede la gravidute si Alvaro sa aiba un fratior sau o surioara peste 9-10 luni ! Sa fie cu succes ovulatia asta!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am luat rezultatul de la triplul test si toate cele 3 valori sunt in limite normale pt varsta sarcinii. Ceea ce ma face sa cred ca totul e ok. Oricum pt linistea mea ma duc maine sa mai fac o eco la alt doctor.
Am sa ma gandesc serios la schimbarea/pastrarea medicului actual.
Va multumesc la toate pentru incurajari.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 13+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Roandre, si eu sper la fel..numai ca luna asta nu am inca curaj sa incerc. Sa iau intai rezultatele de la analize si sa mai treaca macar o menstruatie.Uff..dar parca nu mai am rabdare..Cu toate ca sunt constienta ca daca mai pierd o sarcian ma duc cu capul..si mai bine ma asigur dinainte ca am toate analizele in regula.Si eu care credeam ca osa fie floare la ureche sa mai fac un copil..uite ca nu este...

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Bun gasit tuturor!
Bun venit fetelor noi,sa stati cat mai putin... ,sau sa stati cu burtica!
Astazi am fost la doctor,ne-a spus ca suntem bine,avem 19mm,inimioara isi face datoria si pulseaza ,iar sangerarea lu'mami s-a oprit,deci ni s-a dat dezlegarea la...
Tot astazi am aflat ca am 9 saptamani(eu ziceam ca doar 6),ca voi naste pe 28 august si ca pot calatori ...Luna viitoare vin in tara ,caci mi s-au lungit urechile dupa sorici si pomana porcului cu varza murata si cu mamaliga.

Cornelia,ma bucur ca au iesit bine testele!Cat despre doctor...eu cred ca ar trebui sa alegi un medic in prezenta caruia sa te simti relaxata,sa-l privesti ca pe un prieten si nu ca pe un medic si in care sa poti avea incredere.
Iulia P,eu m-am gandit bine si am zis asa:mergi in octombrie la concert,iar dupa ce se termina, nasti...la Paris!
Apropo de vreme...sambata a nins in Tokyo,toata ziua...Aici mai rar asa ceva,ziceau la tv ca de 5 ani n-a mai nins .Era asa frumos,fulgi mari,zapada pe jos...japonezi cu umbrele...cazaturi la greu...
Va las deocamdata,mi s-a trezit odorasul si tipa ca din gura de sarpe...
Pupici tuturor!

Anca&Shion(21.05.2004)
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Elenalove si gio bun venit la mamici aspirante!

Sorina ce bine imi pare ca mai treci pe la noi.Ar fi bine sa revii

Rosa imi pare au ca sotul tau nu e de acord cu bebe2 dar daca intrerupi ac nu se stie niciodata.

Cornelia ma bucur ca esti bine si tu si bebe.

Va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza si o saptamana linistita!

Mai, ce-mi place cand e lume multa pe la noi!

Gio si Elena bine ati venit si sa vi se implineasca dorinta cea mare de bebe 2 cat mai repede!

Gio da-mi voie sa-ti spun ca deja te admir. Si pentru puterea pe care o ai de a merge mai departe, dar si pentru ca nu lasi lucrurile in voia sortii. Jos palaria! Eu sunt sigura ca venirea ta la noi nu este deloc intamplatoare si foarte curand o sa apari in lista de pe prima pagina a gravidutelor si apoi a mamicilor de 2 puiuti.

Elena hai ca mi-a placut...sau...si! Bravo voua! Adevarul este ca acum vreo cateva luni cand tot prestam la greu sa convingem bebe 2 sa vina sotul meu ma intreaba: bun, si dupa ce vine bebe2 tot asa o sa te stresezi si pentru al treilea? Cum oare mi-o fi citit gandul ca eu n-am zis nimic despre asta. Minim 2 e foarte bine...3 deja e perfect! Mult succes!

Cornelia ma bucur din suflet ca rezultatul a iesit bine. Eu as zice asa: daca ecografia pe care o faci la alt medic este diferita, atunci ar cam trebui sa te gandesti bine daca vrei sa mai treci prin senzatii tari pana la sfarsitul sarcinii, sau cauti pe cineva care sa-ti acorde toata atentia de care ai nevoie in perioada asta. Hai ca o sa fie bine! Sunt sigura de asta!

Rosa tare ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Nici nu stiu cum sa zic: sa uiti sa iei pastilutele intr-o luna sau sa mai incerci sa-l indupleci pe sotul tau. Eu tin pumnii totusi sa vina si al doilea puiut, pentru ca stiu ca asta iti doresti.

Sorina ce bine ca ai mai trecut pe la noi! Ce-ti mai face piciorul? Mai ai gandul la bebe 2?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mcrimiki e graviduta!
Am citit la "mamici de sept-oct"!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput