Mamici din nou aspirante-10
Raspunsuri - Pagina 3
cornelia_laura spune:
Buna dimnineata dragele mele.
Am si eu nevoie de sfaturile voastre. De vreo 3 saptamani ma lupt cu niste ARSURI DE STOMAC groaznice, dar in ultimele 3-4 zile au devenit rele de tot. Am incercat Dicarbocalm si Maalox dar nu prea au efect. Am inceput sa beau mult lapte si parca de aseara se vede o schimbare. Poate stiti voi si alte remedeii pt gastrita caci asta cred ca este.
Noi azi mergem la control la ora 17.00, am emotii si am sa va scriu cand ma intorc.
Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
asi spune:
Buna dimineata mamici in devenire!
Roandre bine ai revenit!Ma bucur ca te-ai relaxat!
Cornelia sotul meu a incercat Gasex de la Himalaya un produs natural si care a vut un efect (nesperat) mult mai bun ca toate antiacidele incercate pana acum.
Eu sunt ziua14 si ma gandesc sa imi iau niste teste de ovulatie.
Familia mea
Razvan
sim spune:
Buna dimineatza!
Shian esti o scumpa! Iti multumesc din suflet pentru asa ganduri frumoase si promit sa fac tot ce spune d-na doctor ca sa vin repede-repede cu doua liniute la purtator. Iti tin pumnii sa scapi definitiv de pacatoasa aia de tigara. Si stiu bine ca daca ne punem ceva in cap si vrem...ne iese!
Stefania draga stiam eu ce mandrete de baiat ai, dar nu stiam ca este deja vedeta. Ce cumintel a stat el sa i se faca poze. Mandra mea are 4 ani si e greu sa o faci sa stea locului pentru o poza. Doamne si cat de dulce poate sa fie...i-ai pus si papion! M-ai omorat! [:)))] Pupici multi pentru David!
Cornelia din pacate nu stiu cum sa te sfatuiesc. Eu am avut arsuri doar in ultimele saptamani de sarcina si n-au fost prea puternice asa ca am baut multe lichide si cam asta a fost. Imi pare rau ca nu pot ajuta, dar mai intreb si daca aflu ceva spun.
Deocamdata sunt linistita: temperatura mea sta binisor sub 37, asa ca am sperante mari ca o sa mai rabde inca 2 zile...sa vedem daca am eu norocul asta.
Pupici si o zi cat mai buna!
Mami Simona si printesa Ruxi
roandre spune:
Multumesc pt intampinare...m-am relaxat la munte si m-am bucurat de faptul ca am stat o saptamana toti 3 impreuna toata ziua!
Sunt in ziua 41, nici urma de urati asa ca banuiesc ca tre sa sun maine medicul sa merg la un control.
Imi doream nespus sa intru dintr-un CIC in altul ca sa stau cat mai mult cu copii acasa....se pare ca nu prea mai sunt sanse sa se intample asta, asa ca bb2 va veni atunci cand vrea el....desi tot nu ma las si il mai ajut si eu sa vina mai repede ca tare il asteptam....
Am vazut si eu pozele du micutul David si tare dulcic este!
Cornelia, nu stiu ce sfat sa-ti dau pt arsuri dar sper sa treaca cat mai repede. Arsurile sunt frecvente in sarcina. Mie imi recomandase doctorul Maalox dar n-am fost nevoita sa iau,,,desi vad ca la tine nu a avut efect.
Asteptam sa te intorci de la control sa ne spui ce mai face puiutul mic.
Si dc vreti sa vedeti cateva poze de la munte cu noi, va invit sa dati click aici
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
sim spune:
Asi sa dea Domnul!
Roandre da' stiu ca v-ati distrat nu gluma! Ce mandru e tati cu asa fete frumoase ce are! Sunteti niste draguti toti trei. Mi-a placut mult de tot Alexia ganditoare...draga de ea trebuie sa fi fost obosita dupa atata sanius. Sper ca ati mai lasat un picut de zapada ca la inceputul lui februarie avem si noi o iesire cu toata firma la Predeal.
Pupici!
Mami Simona si printesa Ruxi
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Shian, multumesc pentru complimente. Noi acasa vorbim si engleza si romana. Eu si sotul meu vorbim intre noi in romaneste, dar cu Tommy mai uitam cateodata si ii vorbim in engleza.
Stefania, un pupic dulce pentru David cel frumusel. Foarte dragute pozele!
Cornelia, iti tin pumnii sa treaca repede arsurile. Eu nu am avut cand am fost gravida, dar stiu alte persoane care au suferit mult in timpul sarcinii din aceasta cauza si nu au reusit sa le atenueze cu nimic. Se spune ca este semn ca bebe are mult par!!! Ce-i drept, Tommy al meu nu a prea avut par la nastere... Pe de alta parte, si eu cred ca lichidele ajuta (lapte, etc.).
Roandre, din fotografii se vede ca v-ati distrat foarte, foarte bine. Ma bucur pentru voi. Mergem si noi la munte saptamana viitoare si sper sa fie la fel de bine.
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Am uitat sa precizez ca mergem la munte cu ocazia aniversarii a 10 ani de cand suntem impreuna.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
roandre spune:
Multumesc dragelor...da, ne-am distrat, a fost frumos...si mai vreau...hihihi
Zapada am lasat muuuulta in urma asa ca m-am gandit si la cei ce urmeaza sa plece.
Iulia P., o asa aniversare merita sarbatorita la munte...felicitari si multi ani fericiti inainte!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
asi spune:
Roandre super pozele!
Iulia aniversare placuta.Si noi aniversam anul asta 10 ani de cand ne-am cunoscut dar in mai.
Sim tu cum stai?
Familia mea
Razvan