Mamici din nou aspirante-10
Raspunsuri - Pagina 14

aissa spune:
Asi nu se stie nicioadata, pe al meu cand l-a apucat amocul el s-a starnit cu adoptia. Daca era dupa mine cred ca nici acum nu ma apucam. Dar, asa cum iti ziceam, de alte acte nu m-as mai apuca. Am avut prea multe emotii pana am gasit fata si pana am luat-o acasa, nu vreau sa mai trec prin asta.
Culmea e ca desi in discutiile noastre, Tony nu zice nici da, nici ba in legatura cu bebe 2, totusi il simt ca nu i-ar parea rau sa mai fie unul. Are acelasi sentiment ca si mine, ne uitam la pozele de cand era Ale mica si ne e dor.
Sper sa vina bebe 1, 2, 3 la toate cele care isi doresc...
Cristina si Ale (30.09.2004)

sim spune:
Buna dimineatza si o saptamana buna!
Noi aseara ne-am intors de la munte cu un frig in oase de nu stiu cum sa fac sa mai scap de el. Drumul cu autocarul a durat CINCI ore de la Predeal pana in Bucuresti. Nu mai spun ca nu a mers nici caldura...a fost groaznic. Dar a meritat pentru cele 3 zile petrecute acolo ...zapada numai buna de schi (pentru cine a vrut si a putut), cazare buna si in primul rand faptul ca am fost cu multi multi prieteni.
Roandre sper ca s-a auzit macar o parte din cantarea noastra, ca vo 2 ore nu ne-a tacut gura. Cand ne-au lasat acutele am dat-o pe mim.
In rest ma "laud" cu ziua 4 CM si am o tona de nervi ca si-a gasit sa vina exact cand am fost plecata si analizele de hormoni trebuie sa mai astepte o luna . Moisica mi-a zis ca tre sa merg sa imi ia sange in una din primele 3 zile CM si cum eu numa in Bucuresti n-am fost...asta este.
A, iartat sa-mi fie: bun venit noilor mamici aspirante! Sa fie cu noroc si sa nu aveti mult de asteptat pana sa se implineasca minunea.
Mami Simona si printesa Ruxi

asi spune:
Sim ma bucur ca te-ai distrat la munte.Stai la caldurica si va trece frigul iar analizele raman pe luna viitoare!Poate nu mai ai nevoie de ele.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

roandre spune:
Sim, 2 ore a dansat fi-mea in continuu...cred ca era muzica de la voi...hehehe.
Bine ca v-ati distrat ca mai avem cu totii nevoie sa ne incarcam bateriile s-o putem lua de la capat. O sa mai fie si luna viitoare cand poti sa-ti faci analizele...asta dc o sa mai fie nevoie! Pupici!
Aissa, suna ciudat dar iti doresc ca dc e sa vina rusii luna asta sa vina cat mai devreme. Tu iei mladitele de zmeur in continuare? Sunt curioasa dc se vor mai atenua durerile si cum va fi!
Asi, bb-le vostru e pe drum...va cauta barza sa vi-l aduca, trebuie doar sa va gaseasca...si sunt convinsa ca o sa va gaseasca in curand!
Leta vei fi binevenita oricand dar speram sa nu stai prea mult pe aici si sa treci repede la gravidute!
Eu astazi ma simt cam ametita, cam fara vlaga. Sunt in ziua 8 si incep sa astept sa vad cand voi avea ovulatie....caci luna asta tre sa am! Da optimismul din mine afara
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

asi spune:
Roandre da' chiar ca esti optmista. si sa vina odata barza aia
Sunt curioasa cand vei avea ovulatie cu bu.
Familia mea
Razvan

Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iaca si eu, franta de oboseala, caci Tommy a decis azi-noapte, intre 3:00 si 5:30 a.m., sa stea treaz. Daca ar fi stat treaz, dar cuminte, nu m-ar fi deranjat prea mult, dar el a vrut numai la mami in brate... Nu a vrut sa doarma nici cu noi in pat si a atipit abia pe la 5:30, dupa ce a baut un biberon de lapte. Va dati seama ca acum as dormi cu capul pe birou...
Sambata Tommy a avut intalnire cu doua dintre prietenele lui (Monica si Andra). Ne-am simtit cu totii bine (si parintii si copilasii). Copilasii s-au jucat impreuna, iar parintii au apucat sa schimbe cateva vorbe in timp ce ii supravegheau pe micuti.
Leta, bine ai venit! M-am uitat la poze: Doamne, ce fetita frumoasa aveti! Este superba, dar are si cu cine semana!
Sim, ma bucur ca v-ati distrat la munte.
Asi, Roandre, sa dea Domnul sa vina barza cat mai repede. Sa ne faca la toate o vizita...
Eu numar zilele care, ca in fiecare luna, par sa nu se mai sfarseasca... Catre sfarsitul saptamanii ar trebui sa ne edificam. Sper sa nu fiu dezamagita si luna aceasta, caci nu stiu la cate dezamagiri de acest gen mai fac fata...
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

sim spune:
Asi, Roandre va pup tare de tot!
Promit sa-mi revin rapid, las rusii sa treaca si sa vedeti elan muncitoresc la mine! Sa va auda Dumnezeu urarea, ca acelasi lucru vi-l doresc si eu. Ce frumos ar fi sa ne vedem toate odata cu burtici!

sim spune:
Iulia n-am apucat sa vad mesajul tau. Multumesc mult si stau cu pumnii stransi tare de tot! Sa fie cu okisori!

asi spune:
Mamici va invit la un nou capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68424
Familia mea
Razvan