Mamici din nou aspirante-10
Raspunsuri - Pagina 10

roandre spune:
mai eu sunt happy dc se poate spune asa...in sfarsit acum seara s-au aratat uratii aia nesuferiti.
In sfarsit incepe o noua luna...deci dupa ce trec ma apuc de BU!!!
Gio, pai nici nu e nevoie sa-ti iei temp la cat de bine ai ovulatia.
Dar eu care am ciclul de 32-53 zile si in nici o luna nu e la fel cu cea dinainte parca-parca temperatura ma mai face sa mai stiu cate ceva despre mine ...desi e clar ca nu e o metoda 100% sigura.
Iti tin pumnii maine si sunt sigura ca va fi bine si o sa aveti liber la bb in continuare!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

asi spune:
Salutare mamicutelor!
Am revenit si noi la cotidian.In we l-am sarbatorit pe sotul meu si am petrecut ca-n tinerete.
A fost frumos dar a trecut repede.
Luna asta sunt curioasa cand o sa vina rushii.
Roandre ma bucur ca au venit uratii.Vezi ca bu se ia din prima zi de ciclu si toata perioada ciclului.Succes!
Sunt o gramada de fete care au uitat de noi. pentru toate mamicile aspirante.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

cornelia_laura spune:
Dragele mele eu una cu siguranta nu v-am uita, nu as putea.
Insa am fost prinsa zilele astea. De marti pana sambata am avut-o pe bunica mea(91 ani) la noi si a fost tare greu ca nu prea ne intelegem cu ea, e o fire fff dificila. Mama a cazut vineri si de atunci a stat cu o durere in picior fara sa se umfle. Doar ca azi s-a umflat si s-a si invinetit piciorul asa ca acum s-a dus la spital. Eu astept sa ma sune, nu puteam merge cu ea si cu Eduard dupa noi. Mai ales ca asta mic e racit. Tare stresanta perioada asta....
roandre, bafta cu tratamentul naturist. Poate(adica Da Doamne) repeti istoria mea! Nici eu nu credeam ca se poate...
asi, cu intarziere iti urez si eu SA-TI TRAIASCA SOTUL!
gio, iti tin pumnii la doctor, sa ne aduci vesti bune!
Va pup pe toate!
PS: Am pus in albumul de la semnatura poze de la ultima ecografie.
Cornelia, de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

roandre spune:
Cornelia, ce bine se vede bb2 la eco...vai imi aduc aminte cum stateam cu ecografiile in mana si incercam sa descopar anumite trasaturi la mandra mea, sa vad cu cine seamana (deh, minte de gravidutza nerabdatoare)...
Asi, deci din prima zi se ia BU??? hai ca sunt inceata totala....eu citisem ca se ia dupa ce se termina uratii.
Eu tocmai am fost la dentist sa-mi scot o masea si cum am auzit ca e gretoasa chestia aia si mai miroase si urat am zis ca aleg varianta cu "incep dupa ce trec".
Dar dc zici ca de azi trebuia (desi aseara tarziu a inceput), incep din seara asta sa iau...sa vedem cum o fi!
Hai ca fug dupa BU desi am gura amortita inca de la anestezie.
Pupici!

roandre spune:
Am luat si BU aia dar tare naspa e la gust...sunt cu gandul la mancare in 30 minute ca altfel mor de la gustul ala.
Nu miroase chiar asa urat, dar e naspa la gust...dar tot tin tratamentul.

cornelia_laura spune:
Mama are piciorul rupt din pacate si pus in gips pana sus. Tare rau.
Daca nu suportati BU tinctura, nu va chinuiti ca o sa renuntati. Mai bine luati capsule. Eu asa am facut.
Cornelia, de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

gio spune:
Buna fetele,
La dr a fost relativ ok, in sensul ca analizele hormonilor tiroidieni sunt in limite tinand cont ca doar ce am fost insarcinata...asa a zis dr. Mai am de facut analizele pt chlamydia, ureaplasma si pt trombofilii si dupa aceea vedem...
Cornelia, tu esti la mamici de iulie - august, nu? Ma bucur mult ca bb e bine si sper sa va prind din urma cat mai repede!!!
Pupici
..my shoes are gone my life spent..

roandre spune:
Hihihi aissa, n-am vrut sa te sperii!
E nasoala dar te obisnuiesti pana la urma.
Eu sigur voi tine tratamentul, la vointa de fier pe care o am. O luna iau tinctura si apoi trec pe capsule dc tot nu apare bb...ideea e ca am de gand sa tin 3 luni.
Cornelia, ce rau imi pare pt mama ta...am crezut ca e ceva mai usor! Sanatate multa si refacere rapida!
Gio, tinem pumnii si la urmatoarele analize caci vad ca au efect pumnii nostri!

asi spune:
Buna dimineata!
Succes fetelor la luat braca ursului.E rea dar vine bebe de la ea .S-a intamplat in foarte multe cazuri.Pe langa ca e rea o sa fiti si ametite cam o saptamana pana se obisnuieste organismul.
Mare atentie trebuie sa beti multa apa.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan