Medici pediatri - recomandari
Raspunsuri - Pagina 66
ramonagrig spune:
si eu vreau sa recomand un medic:Manole Cornelia, cu mentiunea ca este din Buzau si nu din Ramnicu-Sarat, in Rm. Sarat, as recomanda pe dr. Dinca Adriana, care mi-a salvat copilul de la o pneumonie grozava, ce putea duce la astm.
andraandrei spune:
imi pare rau,dar nu sunt de aceeasi parere.am avut incredere mare in ea si era sa-mi omoare copilasul cu supradozare de vit.D,Ca si Fe
deszpinutza spune:
Buna seara
Urmeza sa nasc in cateva zile si am realizat ca nu am decis pediatrul. noi locuim pe Calea Giulesti si nu am auzit nimic de bine despre dispensarul Ulmilor. Un singur nume este vehiculat: Dr Avram. Aveti vreo inforematie parere sau sugestie.
Totodata as vrea sa stiu daca dt Latetea Veronica si-a pastrat comportamentul despre care am citit pe acest forum.
Va multumesc anticipat pentru orice info si parere transmisa!
Sanatate multa!
socrate spune:
Buna ziua
Puteti sa imi recomandati un psihologoped bun? Pentru baietel de 2 ani si 5 luni.
Multumesc anticipat
SuperMami_1 spune:
Scuze de off topic:
Ne poate recomanda cineva un medic de familie in zona Brancoveanu-Piata Sudului?
Multumim
Albumele noastre
i_cristiana spune:
pentru Luiza74
Buna,
ce parere ai despre dr Balanescu? Am vazut ca ai operat baietelul la el. E ok, are rabdare, explica e abordabil etc. Multumesc!
i_cristiana spune:
Buna,
cum a decurs operatia puiului tau? Trebuie sa ma duc si eu cu fata la control la dr Balanescu. Cum e ca om, are rabdare, discuta cu tine etc? Multumesc!
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 Scuze de off topic: Ne poate recomanda cineva un medic de familie in zona Brancoveanu-Piata Sudului? Multumim Albumele noastre |
Noi avem un medic de familie foarte bun la Lotus Medica, dr.Dragos Socosan
SuperMami_1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui socrate
Noi avem un medic de familie foarte bun la Lotus Medica, dr.Dragos Socosan mami de Edvin Sebastian |
E disponibil medicul recomandat de tine? adica nu e f aglomerat la cabinet?
Multumesc
Albumele noastre
Monique_new spune:
Buna ziua. Caut un pediatru BUN in sectorul 3, zona Titan. Suntem la Dr.Sacala - Policlinica Titan de 4 ani, dar ma dezamageste pe zi ce trece si as vrea sa o schimbam.