Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Noa

Bine v-am gasit!E primul meu mesaj pt voi.Sper ca va fi de ajutor pt acele mamici care sunt in evidenta fostei policlinici 10{cea de pe Washinghton]. Feriti-va cat puteti de dr. Adriana Roman.Noi am trait experiente Foarte neplacute Datorita acastei persoane. Dumnezeu insa ne-a ajutat si suntem acum la d-na dr. Irina Antonescu Pe care v-o recomand cu toata caldura. E medic si om deopotriva.


Te rog frumos, poti da exemple de ce ti s-a intamplat? Si noi avem aceeasi pediatra.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihadia spune:

si la Iasi, o recomand cu caldura pe doctorita Siminiceanu Nicoleta. Este neonatolog la maternitatea Cuza VOda, dar are si cabinet particular TERRA BABY, pe langa magazinul Billa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

am fost la consultatie/control si ne-a placut dr coriolan ulmeanu. e director la grigore alexandrescu, asa ca il gasiti cu trimitere acolo, banuiesc ca e aglomerat, sau la o clinica privata- noi am ales varianta 2. un dr bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna ziua!
Nu am citit din urma dar va rog frumos daca stie cineva ceva despre doamna doctor Vargolici Georgeta de la Maternitatea Bucur. Dansa este acolo doctor pediatru.
Va multumesc mult!

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Dr. Cobac de la Euroclinic(neonatolog), foarte multumita am fost de dansa, mereu a controlat foarte atent copilul, am urmat intocmai ce ne-a spus si n-am avut nici macar o raceala.
Asta la pozitive, la negative dr. Petran la aceeasi clinica, alta data nu mai mergem la ea, voiam sa mergem la dr. Bejan dar este in concediu.
Nu i-a verificat nici fontanela, nici nu a masurat-o, am intrebat-o eu cat vigantol sa ii mai dau si mi-a zis la fel(care la fel, ca nu stia cat ii dau). Nu m-a intrebat cat de des face kk, ce fel, cat mananca. Doar a cantarit-o fara sa ma intrebe cat a avut in urma cu luna si vaccinul i l-a facut asistenta, ajutata de mine, ea aproape nici nu a vb. cu mine, statea separat la birou, daca nu o intrebam eu ceva, eram ca la magazin acolo. Am intrebat-o eu de diversificare, cand dadea sa-mi zica la revedere si cica a, da ar trebui sa-i dati suc de mar saptamana viitoare. Am ramas cu un gust amar, sau poate aveam eu asteptari prea mari ca dr. Cobac ma descusea de toate amanuntele, o asculta atent la inima/plamani, se uita dupa semne de rahitism(si-mi explica), ii verifica reflexele, daca prinde jucarii, daca le urmareste, luxatie de sold etc. Daca plangea copilul incepea sa ii vb frumos, sa ii arate niste abtibilduri, dr. Petran, fara sa se ridice, enervata, cica linistiti copilul. Era sa-i zic madam, abia i-am facut vaccin.
In fine, aiurea rau, bine ca nu a facut febra sau alte reactii, in rest ori ma duc la dr mea de familie ori la dr. Petran la fel de acre si pricepute sunt.
Chiar daca avem asigurarea de sanatate la ei, mai bine lipsa, trebuie sa-mi caut un medic competent, o sa ma inspir din lista de pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

O bila NEAGRA pt dr Herdea Valeria- super repezita intotdeauna ( inclusiv acasa- cand vine pe banii MEI), raspunde in raspar la orice intrebare pe care i-o pui, vadit deranjata, nu raspunde la telefon in afara orelor de consultatii - la ore super rezonabile chiar ( desi la inceput promite ca da). Si lista ar putea continua, dar nu mai are rost. In orice caz, NU o recomand.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Dar in Brasov? Va rog mult daca stiti!Chiar avem mare nevoie de un medic devotat si de incredere. Va multumesc!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Va rog o recomandare dr pediatru bun in TM



http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)


iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisebi spune:

Si eu caut un pediatru bun in Timisoara.Stie cineva in zona Calea Sagului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta77 spune:

quote:
Originally posted by greieras

Si eu vreau sa recomand din toata inima pe D-na Dr. LICA CLEOPATRA, dr. de familie si pediatru la policlinica Dreptatii (in Militari) si la centrul Ruxamed (tot in militari, Lujerului). Nu am decat cuvinte de lauda pentru dansa. Este tanara, are si ea doi copii si e de un bun simt rar. De cand am cunoscut-o mi-am mutat toata familia la dansa si o gramada de prieteni cu copii. Toti sunt foarte multumiti.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)



Cum pot sa iau legatura cu D-na Dr. LICA CLEOPATRA. bebelusul meu are doar 4 zile si nu pot iesi cu el din casa sa merg la policlinica Dreptatii.

Mergi la inceput