Medici pediatri - recomandari
Raspunsuri - Pagina 20
selena16 spune:
Bucuresti
Herdea Valeria
Constanta
Dumbrava Carmen este la spitalul mare, dar poate fi gasita si la cabinet particular
Batentian Dana spune:
Buna fetelor,
De curand am emigrat in Canada cu familia si cu bebe(7 luni) in orasul Montreal-Dorval; intrebarea mea este: nu stiti un pediatru bun?Va rog daca stiti dati-mi numele si numarul de telefon.
Va multumesc mult.
alla12 spune:
quote:
Originally posted by cristas
eu merg pe mana dr stanciu. prefer un profesionist ocupat decat un ageamiu liber.
mi-a scapat fetita de o infectie materno-fetala cu klebsiella luata din maternitatea spitalului laudat. prefer sa nu comentez competenta dr C, dr J s.a din acest spital. i-ati "laudat" indeajuns.
cristas
Daca ai putea sa imi dai mai multe informatii despre acest medic(dr Stanciu). TRebuie neaparat sa mergem la un pediatru bun si chiar mi-ar fi de folos orice info. Telefon, adresa....
Mersi mult
theo_2004 spune:
vezi ca sunt 2 subiecte despre Dr. Stanciu.
mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
corsge spune:
Eu, in Craiova, sunt foarte, foarte multumita de doctorita fetitei mele. Este si pediatra mea de cand eram mica si acum are si dumneaei o nepotica de 2 ani. Nicodata, de cand sunt, nu a dat gers in a da un diagnostic. Si noi am fost 3 surori, am avut verisori si nepoti din partea verisoarelor, vecini si multe alte cunostinte care au avut-o ca pediatru. Este f.f. buna. Se numeste Giurgiulescu Elena, lucreaza si in dispensar, si la cabinetul personal, dar noua ne-a venit acasa, de cate ori am chemat-o. O recomand tuturor!!!
CarlaS spune:
astazi am fost pentru prima data la doctor Talal si am fost foarte multumita. Am auzit foarte multe lucruri bune despre el din cat mai multe parti. vi-l recomand cu caldura pentru Craiova.
ziggy spune:
Eu m-am mutat de curand pe Calea Crangasi. As vrea sa inscriu copilul la un pediatru, dar nu stiu unde. Stie careva un dispensar in zona?
dianad spune:
Nu te duce la dispensarul de la Ulmlor- e pe calea Giulesti si tot Crangasiul de acel dispensar tine. O alternativa buna este policlinica de la statia Ion Mihalache a tramvaiului 41 sau policlinica Apusului la capatul lui 178.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)