Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

fot cineva la doctorita Pacurar de la grigore alexandrescu?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

as vrea si eu numele unui pediatru ortoped, daca se poate..din Bucuresti....cel mai bun, bineinteles...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Acum ceva vreme o recomandam pe doamna dr. Marcu.
Din pacate, toate mamicile caer au mers la ea in ultima perioada la recomandarea mea mi-au spus ca este foarte obosita, grabita si ca nu li se pare ok sa plateasca o consultatie de 30 de secunde...
Asa ca am hotarat sa imi editez mesajul de recomnadare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Mihai Muscoi, Policlinica Bega,timisoara
bun profesionist, atent, calm si tenace.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna seara, mamici

Sunt si eu o viitoare mamica ( peste 6 zile) si m-ar interesa sa stiu cum se procedeaza cu medicii pediatrii..Cu vaccinurile care se fac la externare..Ti se recomanda un medic din spital, sau trebuie sa ai tu unul?..Eu nasc tocmai la cfr2 si locuiesc in Berceni, asa ca mi-ar fi util un medic din sect. 4 care sa vina si acasa..Am tot auzit de dr. stanciu, dar se pare ca nu vine la domiciliu..

Imi puteti recomanda pe cineva mai " disponibil", dar si competent, eventual din sect. 4?..

Va multumesc !!

Cu drag, Shihana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_dumi spune:

Pentru Pitesti o recomand cu caldura pe dr.Viola Popescu,sectia contagioase-copii,Centrul de Diagnostic si Tratament(Balcescu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Eu am iesit din multe situatii alrmante cu ajutorul dlui doctor Santimbreanu , pediatru la Policlinica de pe Strada Eforie, nr. 2, Bucuresti.Da sfaturi minunate chiar si prin telefon si nu refuza niciodata pacientul indiferent de ora.O minune de om. Tel.0722722542

hera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

joker a scris:"as vrea si eu numele unui pediatru ortoped, daca se poate..din Bucuresti....cel mai bun, bineinteles..."
eu il recomand pe MIHAI JIANU seful clinicii de chirurgie-ortopedie-traumatologie de la spit Grig Alexandrescu. mie mi s-a parut un medic si un OM super! si nu numai mie.

cat despre Santimbreanu ... pt mine e horror amintirea lui. a fost o sg data la mine acasa cand avea bb 4 zile (a doua zi dupa venirea de la maternitate) si pe langa faptul ca nu a avut in intentie sa se spele pe maini ca sa-l consulte pe bb (doream sa fie medicul piciului dar am renuntat), mi s-a parut superficial in examinare (confirmarea am avut-o dupa 4 sapt), a avut tupeul sa doreasca sa fumeze in casa mea, cu copil nou nascut (apartament de bloc cu usi desfintate - deci fumul ajungea pana in camera lui bb) desi i-am spus ca la noi in casa nu se fumeaza, nu am scrumiera. mi-a cerut o farfuriuta. i-am mai spus inca odata raspicat ca nu se fumeaza. dupa 2 sapt l-am sunat sa-i cer un sfat despre ochisor (a venit de la maternitate cu o conjuctivita la un ochi pe care am tinut-o sub control sa nu se extinda) si mi-a spus ca este la un concert si nu poate vb. poate era ceva grav, nu? am revenit dupa 2 ore si era in masina si iar nu putea vb pt ca dupa 30 min (el a spus sa revin in 20) sa aiba tel inchis.
cel putin aceasta a fost experienta mea cu santimbreanu. poate altii au fost mai norocosi si s-au inteles cu el.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Nici eu nu am o amintire prea placuta cu Dr Santimbreanu-o fi un medic bun pentru copii mai mari dar la bebelusi e dezastru- in primul rand imediat ce a intrat, inainte de a vedea copilul si de a deschide gura in a spune ceva, a facut instructie cu noi (eu plus mama) de parca eram 2 toante...ne-a zis sa nu vorbim neintrebate (ca la scoala dom'le)!!! Asta mi s-a parut jignitor; apoi dupa consult (fara spalat pe maiini)mi-a zis sa-mi iau carnetzel si a trebuit sa-mi notez tot ce spune el, timp in care a fumat tigara de la tigara. Apoi la final, cand eram deja cu parerea formata ca in veci nu-l voi mai vedea pe acest om, am avut voie sa pun intrebari.

Nici sfaturile nu mi s-au parut de exceptie...se pare ca-i de moda veche...copilul maninca la ore fixe si in rest il las sa planga si-i dau ceai la greu.

Sunt in cautarea unui medic pediatru profesionist si de calitate care sa nu lucreze pe banda rulanta si care sa-si cunoasca si limitele...daca este nevoie de un specialist sa te trimita din timp nu dupa ce a bagat intaii el ce medicamente a crezut in copil...
Sanatate multa tuturor sa avem cat mai putina nevoie de ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

O recomand cu caldura pe Dr.Cojocaru de la Spit.Municipal. Dansa a fost neonatologul de la nastere si de atunci imi vede fetita. Intotdeauna a avut sfaturi bune, are raspuns la orice intrebare (raspuns competent, bineinteles!). Poti discuta orice si nu e pe sistemul "benzii rulante".

Sanatate bebelusilor!

Mergi la inceput