Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, da, si pe mine m-au crescut bunicii pina la virsta gradinitei. Sint gradinite care primesc bbi de la 1,5 ani; poate gasesc una si care primeste de la 1 an, si atunci de la vara o aduc inapoi in bucuresti; daca ar fi crese particulare, cu grupe de 4-5 copii, as da-o acolo.
codruta, e un scaun caruia poti sa-i atasezi tavita sau nu; poate fi folosit pina la 4 ani (dpdv al greutatii copilului). Uite link cu el aici. Mai e o varianta pe turcoaz.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Catush,imi pare rau de fetita..sper sa se faca bine cat mai repede,lasa ca faceti voi si botezul..Trebuie sa fii tare!!Sa ne zici ce-a zis dr.

Fata mea a mai tusit si astazi si e agitata ,nu prea a vrut sa manance,cum o vad ca e un pic mai fierbinte..hop si eu cu termometrul.Si eu mai am inca starea gripala,vreau sa stau cat mai la distanta de fata,dar parca e facut..vrea numai in brate si daca o las singura plange.

Nici eu nu-i pun fular peste gura si n-o infofolesc..

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

da, cred ca e asta, dar aici e cu 6 milioane: http://www. trei ursuleti .ro /scaune-de-luat-masa-copii/scaun-masa-polly-cu-roti-36/.
Am pus spatii sa nu fie reclama!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Ala e codruta, poza cu varianta turcoaz; am inteles ca si in cluj aveti reprezentanta Chicco, il gasesti la ei la pret redus.

Fata mea isi doarme al 2-lea somn in Polly; poate au presarat astia somnifer pe el.

Mergi la inceput

Aaa, ca am uitat: vreau sa o salut pe verisoara sotului meu, care are o bebelina nascuta in septembrie! Ea ne citeste doar; si pe 21 mergem la botez la ea.

Cu aceasta ocazie, le rog frumos pe fetele care au facut petrecere cu invitati dupa botez sa-mi dea si mie un PM cu cit se da; eu nu am mai fost niciodata la o cumatrie (adica petrecerea de dupa botez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Neata!

Ioana - super scaunul de papat. Da am vazut pe nu stiu ce site ca se recomanda de la 6 luni. Zi-mi si mie ce scrie exact in carticica lui ca vrem sa luam si noi. Apropo, cand a auzit al meu sot cat costa... a intrebat daca are cumva si telecomanda...sa aduca copilul la noi sau eventual vreun web cam ceva sa-l vedem cand papa

Catush - tare rau imi pare sa aud ca Briana a facut varicela. As fi vrut ca instictul tau de mama sa te fi inselat si sa nu fi avut dreptate. Insanatosire grabnica va urez la amandoua! Si priveste partea plina a paharului, mai tai o nemernica de boala d'asta de pe lista.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Merci Ioana! Deocamdata sunt "certata" cu astia de la Chicco, cu marsupiul. Sa vad ce imi raspund azi. O sa merg sa vad daca e si aici cu reducere.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

tocmai ne-am intors de afara. sunt multumita, a stat o ora si jumatate in carucior fara sa protesteze. mai rar asa ceva.
simo, eu am stat pana acum la ai mei, ca ne-am apucat asta vara de renovat si nu am terminat pana am nascut, asa ca tot nu ne puteam vedea. dar am mai fost si prin kiselef cu el cand mai mergeam ziua la noi sa mai facem una alta.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Simona - am stat 2 zile cu ea fara sa stiu ca am, pe 30 am aflat ce am pe la 17 si pana atunci am stat cu ea; se fac 14 zile azi,asa ca ……….eu sunt vinovata…..
Nicole – merci mult, sanatate si voua,superba bebela ta…
Raluca – bubitele aseara erau rosii si tari, acum. Sisea mama ca arata ca o pustula…..
Daniela – sa stii ca un situ ce sa mai zic…. Ce sa mai cred… fiecare copil cu felul lui de a reacciona la boala, mama zice ca aia mica e la fel ca in zilele precedente : rade si vorbeste toata ziua doar ca e putin agitata deoarece mama ia dat cu mixtura pe bubita si i-a pus caciulita si ea un o suporta ….. febra inca nu a facut sau daca a facut a fost mica…..
Irina – un situ cat o sa pot sa mai rezist ca toate relele numai la noi se strang….
Cristina – mersi mult pentru urari sa speram ca o sa fie bine, astept cu nerabdare s ama sune mama dupa ce vine d-na dr.Marcu…..
Codruta – de la mine a luat…….eu le-am facut pe toate tarziu si numai boli ciudate,bine ca n-am facut cand eram gravidutza……
Jadi – asta e, speram sa facem o forma usoara…….Sanatate si voua si tuturor…..
Irina, Antonia,Nicole,Pharmacris,Maelena mersi pt urari, trebuie sa fiu tare dar eu de felul meu ma panichez si ma agit ffff tare, plang si ma consum…….
Mersi tuturor fetelor pt incurajari ,sa un va suparati pe mine dar sunt asa de zapacita ca nici un mai situ cui sa-i scriu si ce…………….

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iaca m-am linistit un pic, am spalat 2 masini si as mai avea de spalat una sa vedem ce chef am dupa ce se termina asta. Am gatit un pic, cartofi prashiti, amestec mexican cu orez si carnita de porc cu sos de vin si rosii. Am dat copilul afara pe balcon si acushica m-am asezat pe fotoliu sa va citesc si cind voi ati scris intr-o veselie.

Tonia ii dau copilului humana HN care e un fel de tratament si nu e pe virste, se da la fel la toti copii dar probabil ca trebuie sa respectam si ceva masuri... doctorita zic ca 6 masuri e ok, mai mult nu! e tratament pentru diaree, nu are lactoza prea multa si e din banane sau coaje de banane... are si mirosul de banane. Asa ca dai si lupta, lupta si dai si daca mai vrea copilul ii bag tita pe gura!

Ioana felicitari pentru achizitie si sa citesti de la ce virsta avem voie sa il punem in scaunel ca am si eu unul tot Polly double phase cu energy la design. am vazut ca unele sint cu girafa altele cu energy. eu il am in cutie pe balcon primit cadou la botez de la fetele de la birou.
La 4.800 il gasiti si pe site la bebelushultau.ro (fara h). E redus de la 6.000 la 4.800. De altfel eu sint tare multumita de site-ul asta, are reduceri si preturi bune la toate produsele. Mi-am schimbat toate tetinele la ei.

Verishoara Ioanei nu fi pudibonda si vino sa palavragesti cu noi ca iti promitem ca nu punem cutitul la git cum facem de obicei cu cele nou venite.

Cred ca fotoliul in care stau o sa cedeze in curind, face asa niste zgomote dar eu sint sadica si imi place sa stric fotolii.

Ma mai invirt pe aici,

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput