Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Catush imi pare f.f. rau. Cred ca poti sa o vezi avand in vedere ca a luat-o deja, mai rau e sa nu intri in contact cu alte persoane sa le dai si lor.
Ioana felicitari pentru Polly. Eu o plimb prin toata casa cu scaunul. Am treaba la bucatarie, o iau cu mine. Sa o legi pentru ca se poate propti in masuta si sa vina pe spate.
Mi-a depus si mie dosarul, insa trebuie sa depun cererea la Primarie. Cred ca o trimit prin posta, desi zic sa nu trimitem dosarele prin posta. Eu inteleg ca cererea se poate. Ce ziceti? Cu confirmare de primire. Sau risc sa nu-mi primesc banii?

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna ziua la mamici si bebelusi!

Fetita mea maninca foarte putin si des adica intre 70 -100ml la o masa la interval de 3h.Si noaptea ma scoala de 2 ori si ii dau lapte 100-135 ml ca sa completez deficitul din cursul zilei.Noaptea maninca mai mult ca este semiadormita si pot sa o pacalesc
Fetele care au inceput diversificarea -Se mai trezesc bbii noaptea?
As vrea sa stiu ce fel de mere folositi ptr bb?Dar morcovi?

catush-Nu te ingrijora ca bb a facut varicela .Nu este grava dar trebuie sa ai grija sa nu se scarpine ca poate infecta bubitele sau rupe si ii ramin cicatrice pentru toata viata.Sa ne spui si noua ce a zis dr.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am uitat sa va zic, cred ca sint reduceri la Chicco, eu pe Polly Double Phase (care are si tavita ovala pe laterala) am dat 4,7 mil.

Sotul meu nu are deloc incredere in bone straine, prefera sa ducem copilul la Botosani. La BT, cit e maica-mea la scoala, va fi bona prietena ei cea mai buna, invatatoare iesita la pensie, si avem toata increderea in ea. Eu as fi vrut sa o alaptez pina la un an, dimineata si seara, dar in conditiile astea nu se mai poate; mai intrebam, poate totusi gasim pe cineva de incredere aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Jadi-de ce are copilul tau piciorul in gips?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

pharmacris, pediatra copilului lui jadi are piciorul in ghips.
nicole, multumesc, dar noi nu folosim inca tavita; tin fata in pozitia aia cea mai pe spate, cu hamul pus, bineinteles.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Locca i-am dat ceai fiindca nu vroia lapte...Aexandru asa face ..cand ii e foame nu il pot pacali cu ceai si cand nu nu vrea decat ceai.
Eu imi pregatesc la culcare biberonul plin cu ceai ca sa ma in caz de ceva ..uneori ziua bea cate 230 ml o data.
Si nici macar nu sugea cine stie ce asta noapte..putin si adormea ..cred ca il folosea pe post de suzeta ca sa adoarma la loc. Oricum suzeta nici nu vrea sa o vada ..intr-o vreme a folosit-o putin dar acum ..nimic.

Deci aproape toti bbii incep sa se trezeasca mai des noaptea...si cand ma gandesc ca intr-o vreme dormea aproape toata noaptea continuu.

Acum iar nu prea mananca ..a mancat asta noapte la 2 si apoi la 8 si de atunci nika..astazi nu a vrut decat ceai ..ce o fi avand oare?
Daca ii dau lapte si il simte la gust da cu limba .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Catush multa sanatate!

Jadi si Alexandru s-a indragostit de un deget si il gasesc cu el in gura mai mereu si i-l scot deseori..si eu am supt un deget pana la 4 ani iar sotul pana in clasa I .

Codruta baiatul meu suge intr-un ritm de lenes noaptea de caeva zile..ii trebuie 30 min ca sa pape 180 ml lapte si ma scoate din sarite ..ii sprijin bibe de paturica si suge singur .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana si eu am dat pe Polly tot atat. La Cora, in schimb, am vazut unul la ~6 mil. Nu stiu cum vei sta tu cu fetita departe, ca mie mi-e groaza ca va sta 7 ore fara mine. Dar cred ca ne obisnuim. Si pe noi ne duceau ai nostri la bunici, ca atunci trebuia sa faci intrerupere sa stai cu bebeii.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Ioana-Multumesc ptr lamurire.Vai ce sunt.Dar sunt asa obosita ca ma scoala bb in timpul noptii incit este de inteles.

Fetele care urmeaza dieta Montignac-Va rog spuneti-mi si mie ce feluri de mincare gatita consumati ca eu nu prea ma pricep.Spuneti-mi ce mincati pe parcursul unei zile.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, nicole, de care scaun vorbiti? Polly ala nou, la care ii face reclama, care se transforma si in scaun, scaun de masa?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput