Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Imi pare asa de rau ca nu am mai intrat in ultimul timp, dar la servici nu mai am timp, iar acasa a pus sotul stapanire pe calculator

Felicia , recuperare rapida si completa. Asteptam vesti de la tine!
Roxana si Ina, multi pupici la baieti si insanatosire grabnica.
Roberta, Stefi bea un biberon de 250 ml cu lapte si cereale la culcare si unul numai cu lapte pe la 6-7 dupa care mai doarme pana pe la 9. In schimb, cand se trezeste dimineata bea doar niste suc de fructe si daca rontaie un biscuite sau niste cereale (ineluse).
Marcela, eu cred ca ati gasit o gradinita super! As vreau si eu una la fel in iasi, cu toate ca nu stiu sigur daca mi-as permite. Pupici puiului mic si cuminte!
Andreea (philip), incearca sa-l duci citeva ore doar, chiar daca este si soacra ta. Super poze!
Gabi, sanatate sotul si asteptam vesti
Ioana, pupici vorbaretei. Noi am fost aseara la Kidland, in Mall, Stefaniei ii place la nebunie, incepuse sa se bucure numai cum a vazut liftul. Mamici din Iasi, poate ne intalnim pe acolo cu piticii, Stefi este innebunita dupa copii. Dar in timpul saptamanii, ca in week-end este super aglomerat.
Carmen, nu ne-ai mai spus cum mai mananca Ilinca in ultima vreme? S-a imprietenit cu lingurita?

Eu cica m-am apucat de cura, de Monti, dar nu stiu daca voi reusi sa slabesc pentru ca sunt o super pofticioasa Stefiniei nu stiu ce sa-i mai dau seara, ea lapte cu gris/orez nu serveste, budinci nu serveste, branza cu smantana nu, doar iaurt si paine cu almette si sunca de pui sau paine cu unt si dulceata de capsuni. Ceva idei va rog?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si eu i-am promis Mariei ca o duc aseara la kidsland daca este cuminte si nu plange la doctor, dar nu am mai ajuns pentru ca tot a plans.Adevarul este ca eram programati la ora 5 si am intrat la 7(desi este un cabinet cu pretentii,mai ales financiare)asa ca ne-am intors acasa.Cand mai mergi cu Stefi spune-ne si noua ca si noi suntem fani kidsland si copii.
Seara noi mancam:legume si carnitza la cuptor,cascaval si pastrama de pui si odata pe saptamana cartofi prajiti dupa care este innebunita, cartofiori fierti cu branzica de vaci.Nici noi nu mancam budinci.
Spor la treaba

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, va multumesc inca odata pentru ca ati fost alaturi de mine.

Serbaica e mai bine, in sensul ca aseara la 39 avea chef de joaca era aproape turbo, azi la fel...totusi m-a speriat un pic ca la amiaza in loc sa pape a varsat tot ce papase si bause inainte...acum doarme...

a si facut caca mai mult si mai moale decat de obicei, poate rosu asta in gat e asociat si cu cresterea vreunei masele care-i face si ea simptome aiurea...oricum cu dospozitia stam superbine...sper sa ne tzina tot asa...

va pup pe toate si va doresc toate cele bune,
Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

V-am zis eu ca anul cocosului mai tine si in ianuarie!Vad ca multe necazuri mai apar!
pako, asteptam vesti bune!Sa te refaci cat mai repede!
leeloo, imi pare rau ca nu v-a priit vacanta!Eu ma intrebam cum va suporta baietelul tau drumul lung, dar in nici un caz nu ma gandeam ca veti avea necazuri pe acolo.Imi pare rau!
philip, am vazut pozele.Imi plac si cea cu sertarul din bucatarie si cea cu bluzita pusa pe cap.Si eu il "maimutaresc" asa pe Codrut si e distractie mare!
amironeanu, nici eu nu mai stiu cum sa variez masa de seara.Codrut papa fie piure de cartofi cu Almette, fie paste cu branza/cascaval, fie cartofi copti cu unt, fie paine cu branzeturi.Eu nu ii dau mezeluri ca daca citesc etichetele si vad cate chimicale contin...imi piere cheful sa mananc si eu, dar sa ii dau lui!
Poate mai apar sugestii interesante de menu !

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor.
As vrea sa sun la Felicia,dar mi-e sa nu deranjez,mai ales ca daca e acasa,sigur se odihneste.
Roxana,spune-mi cum vrei,eu tot Dana sunt.Cu gradinita,noi vrem sa-l ducem in Olanda si la gradi si la scoala.E vorba de limba,adica daca-l ducem in ge,se mai adauga o limba la arsenalul care-l aude deja.si e prea mult.Si apoi,mie personal imi place mai mult in Olanda,oamenii si implicit copii sunt mult mai dezinvolti si mai destupati decit nemtii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

LauraOprescu, unde pot vedea si eu poze cu nazdravanii tai?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi ok, iti zic Dana-ema sa nu te incurc cu Danu celalalt. am inteles idea cu nemtii si olandezii....unii zic ca e invers!!! dar oriunde ar fi sa fie bine!
pupi tuturor, ma duc acasa ca ma doare capuuuu de cata munca am avut azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am reusit cu cererea la primarie!!! Adica ai mei au reusit sa o depuna in locul meu. Acum mai urmeaza sa duca si angajatorul dosarul. Si vreau sa va intreb ceva, voi ati dus la serviciu un exemplar de cerere-anexa 1 (adica aceeasi pe care o depunem noi) sa o puna in dosar??? Vad ca au numai idei tampite, ma apuca toti nerfii capului cu astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salutaree!!!!!!!!!!!!!!Sunt eu..Piccaso....glumesc...

Noi suntem bine.Nu pot sa zic ca n-am avut timp ,dar abia acu' mi-am zis ca ar trebui sa mai scriu ca altfel o sa ma uitati....

La servici e...ca la servici....

David e cuminte si chiar de cand am inceput doarme bine noaptea asa ca n-am simtit inca cum e sa nu dormi si sa trebuiasca sa mergi a doua zi la servici.A inceput sa zica din ce in ce mai multe cuvinte;cel mai tere ma amuza cand zice "nu nu" sau "da da",dar nu prea le nimereste,nu s-a lamurit el cand trebuie sa raspunda cu da si cand cu nu...

Nu am citit nimic nimic din ce ati scris in ultima vreme dar gata,zilele astea recuperez,nu trebuie sa va neglijez....

Revin......

Apropos..mi-a fost dor de voi...acum cand tastez mi-aduc aminte de vremea cand stateam acasa totta ziua si citeam forumul....he he ..ce vremuri...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori ai mei de la munca mi-au cerut o copie dupa dosarul pe care l-am trimis la primarie sa aiba si ei, habar nu am daca il folosesc sau nu. oricum, felicitari parintilor tai, le merita!!!

Mergi la inceput