Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Eva mica e buboasa, de data asta are varicela pe bune Ce pot sa sper este sa faca o forma usoara cum facu varu-sau de la care a luat-o daca nu le dam bataita ca au contaminat cupilu Cel mai rau e ca suntem singurele, tati e in Belgia, deci trebe sa ma descurg cu febra si scarpinaturi si ce o mai fi singurica
Rox succese la gasit gradi. Nici Eva nu vorbeste decat pe limba ei, dar m-am dumirit ca nu le zice aiurea, are o denumire anume pt fiecare chestie, deci e de bine, fraierii suntem noi care nu intelegem
Daria daca speli cupilu pe dinti dupa lapte nu vad de ce ar face carie de biberon. Noi asta respectam cu strictete, spalatul pe dinti dimineata si seara, cu pasta speciala pt dintii de lapte. Si tot ca Patrick, Eva bea lapte (la noi este cu cereale gata preparat, nu exista simplu) dimineata si seara, 200-250ml, numai din bibe. Am incercat sa-i dau din cana de apa dar s-a inervat rau
Va pupam, o saptamana buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele, eu m-am procopsit cu o rinofaringita asa ca am vocea in schimbare!Mariuca mea este bine inca, dar sufar tare ca n-o pot pupaci ca de obicei, din motiv de virusi
Am fost sambata cu ea la Billa si are un spirit de comerciant foarte dezvoltat: lua ceva de pe raft si-si punea caciula ei in loc!!Noroc ca am observat la timp ca plecam fara caciula!
Si pentru ca a fost discutia despre cantece a mea canta de zor"buica bate toba"(a lui zdob si zdub)care-i place la nebunie!!
Daria si noi ne inscriem in top "rusinica", laptele il bem tot din biberon(maxim 500 de ml,nu mai mult sa nu ne ingrasam)iar noi bem si zeama de supica cu biberonul,ca nu suportam si lichid si solid in acelasi timp.Si nu cred ca totusi la un an si jumatate se pune problema cariilor de biberon.
Bun venit Cristina,de la Cluj,si asteptam poze!!Si noi avem probleme cu fontanela,este inchisa dar neosificata, pentru care am primit un cocteil de vitamine, timp de 10 zile pana in luna mai.
O saptamana frumoasa si usoara

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare si de la noi, inainte sa merem afara, la parcu' ...
Cristina, bine ai venit, te asteptam cit de des poti, poate vedem si niste poze cu fetita ta, oricum, pupici si muuulta sanatate !
Daria, ca intrebai de lapte si carii - Andrei bea inca un biberon intreg seara, cu niscaiva cereale, dupa care bagam periuta in functiune, peste noapte nu bea nimik, uneori cind este prea fitiit si miriit mai bea o gura doua de ceai, dar foarte rar, iar dimineata lapte nu mai mult de 150 ml si DOAR cu biberonul. Eu nu am reusit inca sa il invat sa bea din canuta, am tot incercat, dar fara succes si am renuntat momentan, cind o vrea el, foarte bine !
Cori, sanatate Evei, sa treaca repede buba !
Si pupici tuturor, cu dedicatie speciala Liei Ciocirliei, ca e.... fata de fata !!!
Plecam afara, ca e soare frumos in Bucuresti, dar friiiiig ! Vara aia nu mai vine odata ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

daca tot am deschis capitol nou, sa va zicem de noi ca sintem bine, doar ca n-am eu dispozitia care trebuie, citesc tot ce scrieti, dar cand trebuie sa si scriu ...mai greu!
va pupacim pe toate, in special pe Felicia ...

continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66624

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput