Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
ralucames spune:
Salutare, fetelor!! Abia tin pasul sa va citesc, daramite sa mai si scriu. Sunteti mortale ce spor aveti!! Eu nici daca ma kinui, nu va pot intrece
Olim, tare mi-ar placea sa rezolvam problema, asa ca vorbim...
Distractie sa aveti la intalneala!! Asa imi trebuie daca se apropie sesiunea si e plina de probleme la conta-bat-o vina!! Eeee, lasa ca nu pierd intalnirea cu copiii de miercuri!!
Noi am lasat gaza mica si cuminte (cateodata) la bunici ei, adica parintii mei , pana maine dupa-masa, ca eu sa pot invata, ca maine prestez la scoala... deja mi s-a facut un dor nebun dupa ea... asa ca imediat ma pun pe dat telefoane
Si mie mi-e o pofta nebuna de o pizza, dar nu ma lasa timpul (l-as sa il opresc la mine putin)... deci, iar distrati-va fara mine !!
minunea vietii mele
olim spune:
Si mie mi-ar place tare mult sa putem rezolva aceasta problema.
Chiar am vorbit cu sotul si ne place zona.Ar fii super
Te astept cu vesti bune.
ralucames spune:
UURRAAAAA !!! Olim!! s-a rezolvat !! Cand ajungi la Cluj, suna-ma sa ne intalnim. Cred ca vei putea sta acolo si in urm. sesiune, daca iti place. Te pup, ca plec la culcarica
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Eu care imi imaginam ca ati scris deja vreo 2 pagini si la subiectul urmator! Fetelor de ce nu veniti cu impresii??? O sa zica lumea ca ne-am betivanit !
A fost super! Ce-am mai consumat....! 6 gagici am baut o sticla de vin...si pe asta am terminat-o cu rugaminti si eforturi
Am mancat ; am vorbittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt;
ah, ce bine a fost; ce repede a trecut! ce multe am fost! (9).
Am avut si surprize; dar nu mai zic nimic; le las pe ele sa se divulge
Eu acum continui dezmatul...mananc chips si ma enervez ca nu am si ciocolata
Iar am treaba la calculator! Nu imi tine nimeni companie pt vreo 2 ore?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am facut subiect nou.
Haideti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66523
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Foarte slaba activitate p- aici. Si io am crezut ca dupa plecarea mea v- ati dezmatat (da' a venit Mariana sa confirme ca ati fost cuminti in continuare).
Mi-a parut foarte bine sa va cunosc. Sunteti niste dragute. Si m- am simtit foarte bine in compania voastra, desi nu am fost tare -tare vorbareata. Nu ma simteam bine stiind ca l- am lasat pe Bebel acasa. In plus, dupa ce am aflat ca iubitul meu sotz a facut inundatie in bucatarie, iar Bebel a cazut din carucior nu prea mi-a mai ars mie de povesti. Sper ,, s-o mai comintem'' Mai ales ca am ajuns acasa si Bebel dormea ca un ingerash (si s-a trezit fffff vesel), my husband ma astepta cu masa pusa si cu o curatenie perfecta in casa. Inseamna ca se descurca si singuri, totusi. Sper sa- mi bag bine in cap ultima fraza.
Va
MARIANA, AVETI GRIJA DE VOI IN MM!
Corina
pozici de Alex