Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Rubeola - pete roz-palide, dupa urechi si pe fata si se intinde din prima zi pe trunchi si membre. Ganglionii din zona gatului devin sensibili;

Rujeola (pojarul) - pete rosii, catifelate, iesite usor in relief, care lasa intre ele zone de piele sanatoasa. Eruptia apare in spatele urechilor si coboara spre picioare in 3 zile. Febra (39°-40°C) persista pe durata eruptiei. Dupa 3 zile, petele devin cafenii si se descuameaza usor. Boala debuteaza cu febra, somnolenta, dureri musculare, ochii se inrosesc si lacrimeaza, nasul curge, voce ragusita, tuse uscata. Aspect tipic pt rujeola: "fata plansa". Semn distinctiv: pete rosii in fundul gatului, pete mici alba (ca niste graunte de gris) pe gingii (in dreptul molarilor) si pe mucoasa bucala.

Varicela - pete rosii la inceput (pe trunchi, apoi se intinde peste tot, pe mucoase si pe pielea acoperita de par) care se transforma in cateva ore in mici ridicaturi si apoi basicute (ca o picatura mica de ploaie). Lichidul este clar la inceput, apoi se tulbura dupa 2 zile, veziculele incep sa se usuce si se formeaza o crusta bruna. Eruptia este insotita de mancarimi (foarte mari). Dureaza cam 7-10 zile.

Heny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Simona, carmaci la echipaj de 4+1

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Daca apare Florina la orizont si se cere si ea in masina, eu si Stanca (fiind doua si mai aproape de restaurant) ii cedam locul, ok?
Deci, Florina, daca vrei sa mergi tu cu Simona...cere si ti se va da

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor multumim de felicitari!

Va rog daca stie vreuna dintre voi numarul de telefon de la cabinetul dr. Muresan Daniel, sa mi-l dea, si eventual orarul(Cristiana nu stii tu cumva?)!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Poate ajung si io pe la Chicago's, ca doar stam pe- aproape. Tare mi- ar placea sa va cunosc. Si sa nu mai fac gafe (sa va botez). Numa' ca nu stiu unde e restaurantu'. Unde pe varianta Zorilor manastur.Da' cre ca ma descurc.

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

UUUUoooofffff, mama lui de internet!!!!

Da bine ca-s aci!!!

Mey Simona, daca taceai, filosof ramaneai..., da' asa, ei, ei!

...pai m-as inscrie si io, da' trebuie sa stiu cu ce mergeti voi, Mariana si Stanca, ca daca mergeti cu taxi si va iau io locu' mai bine iau io taxi, ca doar is ultima aparuta la orizont!!!

Deci, spuneti cum ati hotarat, k?

Roxa, back!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pufymic, ti-am trimis orarul si telefonul pe PM.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Corina, restaurantul e langa cimitirul Manastur. Cum vi de pe Motilor pe stanga. (viz-a-vis de intrarea in cartierul Gradini Manastur)

Poate si eu vin sa va conosc!!! Daca sta mama cu fata

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

GAGICI, have fun dupa masa!Roxa chiar imi pare rau tare ca nu ne vedem.avem deja musafiri, niste prieteni din Bucuresti care vor face nani la noi cred la noapte.asa ca voi gat diseara niste pizza de la Napoli
e f fain Chicago, acum 2 ani il administra un prieten bun.va recomand niste rulade din piept de pui delicioase.

cattalina, mi-aitrezit amintiri.eu am facut dansuri de societate la Casa de cultura in facultate 4 ani.a fost superb!
da asta era acu 10 ani

Ioana, stiu draga mea!luni si miercuri dupa masa.tel 0264571184.vrei sa vii la el din Arad?nu-ti va fi greu?

astept povestile de la intalnire.

si...tam tam tam:miercuri sunteti invitate la noi cu copiii!va fi gazda si Raluca pentru ca la ea e umpic mai inghesuiala pina se muta in casa noua asa ca organizam impreuna.
(cu rezerva sa nu va suparati daca, cumva, intervine ceva la mine la job ca e plin de neprevazut.)
deci deschidem listutza!

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by tuchi

simona, si eu is de pe-acilea.....
intinde si dupe mine o mina sa ma agati de pe bucuresti te rog.....

multumirile si masa ramin de negociat

Astept un semn sa stiu de unde sa te iau, eu vin de pe Iazului/Lacul Rosu.
Echipa completa va fi, in ordinea imbarcarii, Oana, Roxana si Florina.

Mariana si Stanca or veni cu ce stiu ele numai ca sa nu-mi cumpere mie prajituri!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona eu si Mariana venim cu taxi ca la tine nu cred ca mai incapem doar daca.....pui un atasDa sa stii ca eu tot iti cumpar o prajitura

Fetelor mi-am luat cisme ca sunt reduceri la Leonardo.Ia ghiciti cine le-a incaltat prima data?Razvan evident.A fost mortal.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput