Muzica de care nu ne saturam
Raspunsuri - Pagina 6
lena spune:
ah, eu ascult mai nou, de fapt reascult The Black Crowes ...supeeeer...si muzica d-asta de pustani, Paul van Dyke, Tiesto, Schiller, Peter Heppner...mey dar sunt super-antrenante!!!
iepumic spune:
ANA (Sofia), draga mea!!!!!!!!
Pe mine ma omori cu subiectul asta! Daca m-as apuca sa fac o lista cu tot ce ascult fara sa ma satur, cred ca n-as termina nici la pensie.
Da' totusi:
muzica frantuzeasca : Joe Dassin, Aznavour...
muzica comerciala de buna dispozitie (ata ete, fiecare cu ale lui): Modern Talking, CC Catch, Depeche Mode, Morandi..
soundtrack-uri: Dirty Dancing 1&2, Dance with Me, Vangelis-1942 Conquest of Paradise, Shall We Dance (Gotan Project), The Jungle Book....
muzica romaneasca veche: Jean Moscopol, Zavaidoc &Co. ( favoritii absoluti)
muzica clasica: Vivaldi- Anotimpurile/Primavara, Brahms-Dansuri ungare
si........LOUIS PRIMA + CESARIA EVORA (Cafe Atlantico, Carnival of Sao Paolo, Nutridihna etc...).
si....
Irinuka ce asculta? Playlist-ul ei nu l-ai scris.
Iepumic
apsara spune:
Leonard Cohen, Juaquin Sabina, muzica ranchera (chiar daca-i machista rau, mai ales Los tigres del norte) si country, cel autentic nu gen Shania Twain.
apsara
april spune:
Queen, Queen, Queen
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Delidana spune:
"All I ever wanted, all I ever needed
Is here, in my arms...." Depeche Mode non-stop, la orice ora din zi si din noapte.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
DARAEL spune:
Eu ascult cu placere www.radio3net.ro – e stereo si se aude super. In plus, au o gramada de piese vechi si un site super realizat !
Saru’mana realizatorilor !
Intrati si voi si nu veti regreta Pe cuvant de pionier
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
an-k spune:
Muzica flamenco- Nina Pastori supeeerr!!!
Skunk Anansie- iubire din tinerete, ca in ultimul timp nu am mai auzit nimic de ea:(
Robbie Williams- ultima dragoste
Aaaa, si mi-a placut melodia elvetiei de la eurovision- si acu o fredonez:)
Gloria Gaynor ma binedispune oricand.
Si lista poate continua....
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
geba2001 spune:
Zilele astea am pata pusa pe Directia 5 - Cu nimeni nu te-as inlocui
In seara asta concerteaza in Sibiu - ii invidiez pe sibieni
Si abia mi-a trecut boala cu Tudor Gheorghe - Primavara
Olivia26 spune:
Muzica din filmul "Dirty Dancing"
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"