Muzica de care nu ne saturam
Raspunsuri - Pagina 5
Mariana Cata spune:
Buna, fetele!
De Diana Krall a auzit cineva?
Ia incercati un download si spuneti daca va place...
Pe mine ma unge la sufletel....
pika-pika spune:
Mi-am mai adus aminte!
Phoenix de la noi...Ii iubesc si nu am nici un CD cu eisi nici pe internet nu sunt.
AIR,Chemical Brothers,The future sound of London(dar e cam trist sau asa mi se pare mie)
16+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
mist spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
Phoenix de la noi...Ii iubesc si nu am nici un CD cu eisi nici pe internet nu sunt.
16+
Salut, pika-pika . Cd cu Phoenix nici eu nu am, dar ii poti asculta pe internet, la www.romanianvoice.com/culture/phoenix/index.php" target="_blank">adresa asta.
Pupici si sanatate si tie si bb-ului !
"La gente tira a matar cuando volamos muy bajo."
moko spune:
este doar un mesaj pentru a aduce subiectul pe prima pagina!!
super muzica ascultati, dragi DC-isti!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
Llaura spune:
De cateva zile nu ma satur ascultand un album de latin jazz, "Live at the Blue Note", Paquito Rivera. "Centro Havana" parca imi place cel mai tare de pe albumul asta.
liris spune:
Randy Crawford.
dc cineva are melodia "fallen"(o recomand cum de altfel recomand si "rainy nights in georgia" si "shine" ...mmmmm) dar cintata 100% in engleza si nu cu parti spaniole cintate de "presuntos implicados" mi-o trimite si mie?
sar'na!
sinzi_ana spune:
Pe mine m-a apucat dragostea de
James Blunt...
Imi place
Goodbye my lover
You're so beautiful
Hihg...
mor dupa cantecele lui...de mult nu m-am mai aprins asa dupa noi aparitii!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Vorbind de muzica spaniola:
- Jarabe de Palo -
- Juanes -
- Reyli Barba -
- Ricardo Arjona -
De fapt week end-ul asta am ascultat discul lui Jarabe de Palo in continuu toata ziua, si tot nu m-am saturat de el.
Mai nou, iara nu ma satur de
Mettafix - Big city life
adimercedes spune:
Adrienne, join the club !!!
Fetelor, eu am atatia cantareti si, de fapt, stiluri de muzica favorite, cate dispozitii am. Nu tin sa pun si eu o lista de nume si/sau piese. Nu am timp sa ascult muzica decat in masina si asta de pe CD-uri. Sau in tren, cand nu citesc si atunci ascult pe iPod. Acasa ascultam la cina sau in general seara. Si atunci vrem ceva relaxant.
In ultimul timp acasa ascult mai mult radio: http://sky.fm/ Au o selectie extraordinara de stiluri de muzica. Preferatele mele sunt Salsa (Adrienne, asta te-ar innebuni ), New Age (aici dau Enya [piese si de pe ultimul ei album "Amantidine"], Yanni si multi altii), Chill Out etc.
In masina le alternez. Am perioade cand am chef de rock, alteori am chef de dance si tot asa. Zilele astea ascult Ternipe (sunt fantastici), ultimul album de la Bosquito, ultimul de la Andra, ultimul de la Shakira, ultimul de la Gwen Stefani si Pink.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."