Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Denisa, asa e, Emma ar fi cel mai frumos cadou pentru mama ta. Aseara am iesit dupa ce am scris pe forum, am mai scris cateva mailuri si pe urma m-am dus la TV unde am stat pana dimineata la 5.30 ca nu am putut sa dorm. M-am uitat de aiurea, nici nu stiam ce vedeam, la cat de angoasata eram.
Bombonica, frumoasa poveste, iar tu esti o curajoasa, ai parte de toata admiratia mea!
Nico, tin pumnii la eco, sa vii cu vesti bune de tot.
Restul fetelor, ma duc sa spal vase, sa fac curat, sa fac ceva ca ma urc pe pereti altfel!
Anda si bebe Mark 40+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna fetelor!
eu tot am incercat de pe la 9 dimineata sa intru pe forum dar nu am reusit. cred ca au fost ceva probleme cu serverul pe care sta site-ul.

Anabordea si Toanca, felicitari si sa dea Domnul sa aveti niste copii sanatosi, frumosi si destepti!

Oana, mi-a placut povestea ta. ai scapat super usor

eu am inceput sa am dureri mai serioase de ieri seara dar nu sunt regulate. inainte sa ma culc, aseara, am simtit cateva dureri in col (cred) ca niste intepaturi, dar foarte nasoale. ieri mi-a mai cazut si din dop, dar tot cate putin. durerile de burta insa, ca la ciclu, se tin lant de ieri. dar nu continu, iar cand imi schimb pozitia sau merg prin casa nu se opresc.
asa ca se pare ca se pregateste la mine...

fetele care urmeaza sa nasteti acum, voi ce mai ziceti? Alina, Pisoi, Florinini, etc.

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetelor!
Va multumesc mult, mult, mult tuturor pt incurajari si urari! Am avut mare nevoie de ele!
Spre rusinea mea, inca nu am citit nici macar un rand din ce ati mai scris de cand am plecat. Dar va promit ca recuperez!
O sa incep sa scriu povestea nasterii puiului nostru, poveste care sper sa nu le sperie pe viitoarele mamici, caci fiecare are altfel de "material"!
Acum va scriu tinand intr-o mana puiul ca are niste colici ingrozitoare si doar cu cald constant ii trec si cu alta scriu, inerc sa mananc ca nu prea mai imi arde.
Am venit acasa luni si din cauza ca era ffff frig in casa am avut o noapte de cosmar.

Sper ca voi sunteti bine!
Ma apuc sa citesc ce ati scris si incep sa va raspund la fiecare.

Vad ca nu prea este nimeni pe aici acum ... poate mai tarziu apareti. Sper sa mai fiu pe aici. Acum le inteleg pe fete de ce nu prea mai intrau .

poze
Ursoaica cu Raisa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Ana, sa inteleg ca nici la tine nu se grabeste bebe? de ce te-a chemat vineri? atunci crede ca o sa nasti sau vrea sa iti provoace?

Pisoi, nu te mai stresa atat ca te stresezi degeaba. O sa vezi ca o sa fie bine.

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

URSULICA, BINE AI REVENIT ACASA, NE-A FOST DOR DE TINE!!!!FELICITATI PENTRU URSULICA MICA, SA ITI TRAIASCA!
Ana (Sebe), e bine ca ti s-a scurtat colul, se pregateste corpul. Si eu ma duc maine la dr., probabil o sa ma opreasca acolo, mor de frica. Iti tin pumnii pentru vineri, sa fie cum e mai bine.
Ella, tin pumnii la pierdut dopul, si eu am dureri de care ai si tu. Le am de vineri.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FELICITARI TOANCA pentru MATEI ALEXANDRU!!!

FELICITARI ANABORDEA pentru fetita!

URSULINA bine ai revenit acasa!
Abia astept s-o vad pe RAISA!!!

BOMBONICA a fost super povestea ta !!! sa trebuia sa fie si la mine...dar am ales alta cale si mai rapida

GIOVA lasa ca pana primesti inapoi PC-ul te tin eu la curent daca-i ceva nou,de azi am iar minute la telefon

Va mai scriu imediat,merg sa-mi iau ceva de mancare ca de la 7,30 la 11,30 am dormit cu DIANA (a dormit 4 ore???) ,apoi i-am dat ei sa manance si am intrat pe aici...N-am apucat sa mananc! Dar recuperez eu!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Singura mea problema raman arsurile si greturile, sper sa nu va stresez prea tare dar cand mi se intampla sa vomit si la culcare si la sculare deja mi se pare prea mult, acum continui sa am arsuri! Sper macar sa nu mai intervina si alte probleme, azi am implinit si noi 36 de saptamani, deci nu-mi mai este chiar asa de teama de o nastere prematura!
Ursulina bine ai venit mamico acasa! Imi pare rau ca luni ati suferit de frig, cred ca ar trebui sa-ti faci rost si de un calorifer electric ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de el! In rest sper ca sunteti bine, Raisa papa mult? Asteptam poze cu ea!
Pisoi, bafta maine la doctor, cred ca nu mai intri pe aici decat cu bebe in brate, ne dai un mesaj nu ne asa sa asteptam o saptamana pana vii acasa!
Ella/red] tu esti pe ultima suta, chiar te pregatesti sa nasti, poate se intampla chiar azi!
Ana pe tine te-au chemat iarasi vineri? Si pe mine doctorul asta al meu ma enerveaza ca-mi zice ca nu stim inca cum o sa nastem!
Oana mi-a placut povestea ta! Ai fost o curajoasa si tu si sotul tau! Sa va traiasca Jasmine si sa va bucurati de ea! Am vazut si restul pozelor si este o dulcica!
[red]Diana tocmai pe 3 februarie te-au programat? Aici te programeaza la cezariana cu 2 saptamani inainte, pe tine vad ca te-au programat doar cu 4 zile mai devreme! Presupun ca daca ti se rupe apa intre timp si ajungi la spital cu dilatatie maxima ca Moni, nasti normal a?
Alina, la tine nici un semn?
Denisa, maine vine mami tau! Cred ca esti o fericita ca va avea cine sa te ajute desi la cum am inceput eu sa te cunosc nu o sa ai deloc stare si o sa faci treaba cu Emma de gat!
Nico, sa ne vii cu vesti bune de la eco!

daniela 36 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Azi merg si eu la doctor! Abia astept sa vad ce-mi mai spune ca acum o luna aveam colul scurt si moale, sper sa mai am ceva cm pe acolo, sa nu se fi aplatizat intre timp ca efort am facut la greu, doar au fost sarbatorile intre timp!
Vreau sa mai merg sa cumpar si salteluta astazi si cred ca o sa trebuiasca s-o facem pe comanda ca am niste dimensiuni ciudate la patut 120/70 si din cate am vazut eu pe net nu este o dimensiune standard! damn
Moni pofta buna! lasa mami ca-i mai bine sa uiti sa mananci decat sa vrei sa mananci de toate si sa le dai afara instant! Pupici Dienutei!

daniela 36 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Felicitari Ana si Toanca pentru bebei ! Sa fiti sanatosi si fericiti !

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

URSULINA - BINE AI VENIT ACASA! Incepusem sa-mi fac tot felul de idei. Pup-o dulce pe Raisa!

Daniela Bafta la dc., sa ne spui si noua ce-ai facut!

Ella - Dr.-ul mi-a spus de mai multe ori ca ar cam vrea sa-l scoata pe bb mai devreme (din cauza diabetului gestational, care de altfel la ultimele analize a disparut complet). Dar pana in acest moment nu mi-a spus nimic clar. Nici daca il scoate, nici pe unde il scoate, nici cum il scoate.. Acum s-a mai speriat si cu tensiunea... Nici eu nu stiu, si taaaare mi-as dori odata sa aflu cum va fi, ca tot cartierul ma bate la cap cand nasc, mama intra de luni in concediu, nasii sunt disperati iar sotul... a mai ramas o umbra din el.
Dar chiar sa nasc vineri, 13? Vedem noi.

ana sebe 38 fix
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput