Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 2
nicoleta raducu spune:
Diana,Denisa,Mirela....

Tocmai pe voi am uitat sa va pup....Rusinica la mine....
Cik ar trebui sa gatesc ceva rapid...no ideas!!!!!
Am uitat sa va zic ca miine face 34 fix!!!

Nicole
33+++
nicoleta raducu spune:
Am uitat sa va mai zic ceva important:azi am luat legatura cu o doctorita pediatra...
Miine seara mergem sa o cunoastem....
Cik e o draguta..si e si buna....Asa am inteles ca se procedeaza..tre sa stie de noi....
Ca atunci cind o aparea Daria mea..sa vna la doua zile sa ne vada....
Ce ziceti??E ok...
Nicole
33++++
diana12 spune:
Nicoleta, imi pare rau ca nu te simti foarte bine. Dar lasa ca trec toate si or sa inceapa alte probleme.
Si nu te mai gandi ca si bebele tau o sa fie micut. Unde iti este optimismul?
Referitor la doctorul pediatru, cred ca procedati foarte bine. Si aici e recomandat sa te intalnesti cu doctorul pediatru inainte, sa il cunosti, sa ii pui intrebari, etc. Noi ieri am fost la o clinica si ne-am intalnit cu pediatra.
Si in tara, stiu ca te intreaba la externare la ce doctor pediatru sau clinica vei merge cu copilul ca sa trimita ei dosarul acolo. Cel putin asa a fost cand am nascut eu in Ro.
Irina, Maraki, Mirela, Denisa, Bombo, Florini voi le-ati facut sau o sa le faceti vacinul BCG in maternitate? E vaccinul impotriva tuberculozei care se face in anumite state mai putin dezvoltate. In Ro stiu ca se face in maternitate. Nu de alta, dar eu chiar vreau sa il cer sa il faca lui bebe. Ca vom ajunge prin Ro si nu vreau surprize.
36fix si
04/25/2000
ellarad spune:
Alina, eu zic ca tu mai ai putin si nasti. sa nu pleci la spital fara sa ne anunti si pe noi cand o fi sa fie. si eu am inceput sa ma simt cam aiurea. ma doare burta si nu mai am chef de nimic...
apropos de greutatea copilului, eu nu cred ca asta este asa de relevant pentru a se hotara o nastere naturala sau cu anestezie. parca citisem undeva ca important este diametrul capului copilului. sau nu mai tin eu minte nimic si am inceput sa le fac varza...
Diana, de ce ar fi asa de riscanta nasterea naturala? e ceva mai special la tine sau asa e considerata in comparatie cu cezariana?
Nicole, sa inteleg ca asa se face? trebuie gasit doctor din timp? la cat timp trebuie sa vina doctorul sa-l vada pe bebe dupa nastere? cum se procedeaza? am intrat in panica cu chestia asta 
va multumesc pentru sfaturile referitoare la pompa 
Ella si
Daniel Alexandru 40+
irinadum spune:
Diana de abia de la doua luniincep sa faca vaccinuri aici si o tinem asa pana la 4 luni am inteles adica infiecare luna dar sincera sa fiu nu mai stiu care sunt vaccinurile ca am uitat si doar azi mi_a zis
dar cred ca de asta e vorba de care zici tu ca tot asa incepe . Am sa ma uit pe foi sa vad ce spune si iti zic. Eu ma mai chinui cu treaba prin casa cat doarme bibcul si ma tot invart. Ieri l_am luat la market cu mine si nu a zis nici pas si am stat vreo 2 ore. A dormit ca valiza in gara . Deci ieri am iesit de doua oricu el si azi un pic la doctor ca pe dupa amiaza era ceata si mi_au zis de la maternitate fara ceata , ploaie si vant, deci........
Azi i_am dat un pic de apa imi pare rau ca nu l_am asteptat pe Marian sa il filmezez ca merita. a facut saracul copil o fatza de zici ca se stricase laptele si am gresit biberonul. Dar a tras ceva. O sa incerc si niste ceai babycalm sa vedem dc merge macar acolo preventiv sa fie ca nu se stie cand se intorc balaurii de colici.
Alina nu mai stiu cat a durat dar nu mult vreo doua zile si inca ceva: colul meu era tot asa lubg si inchis : de asta a fost mai greu de scos bebe pentru ei ( ca eu ma uitam la luna ca nu simteam nimic). Asa ca pregateste-te ca vine cand nu te astepti.
Maraki pupal pe Angelo si pe Robert ca e dragutz rau.
Denisa incepem galeria?
Tre sa plec ca bibcu tipa dupa mama lui
Revin cand pot
Irina
andreeaC spune:
Buna seara burtici,
Acum m-am intors si eu de la eco si bb e tot fetita. Are 2798 g si suntem in saptamana 34 + (ma trece si pe mine cineva in listuta cu greutati? multam)
Dar am si eu niste intrebari: cica placenta grad maturare 2 - am citit pe net ca 2-3 e pt ultimul trimestru de sarcina; ca 3 indica iminenta nasterii si ca 2 - faptul ca esti pe aproape. Voi cand ati avut rezultatul asta la eco, prin ce saptamana?
Si: lichid amniotic in cantitate moderat redusa. A mai avut cineva asa ceva? E grav? Ce tb sa fac? Dr de la eco zicea sa beau mai multe lichide, dar eu nu vad ce leg are.
Stie cineva ce inseamna OFD-11,34 cm (la biometrie fetala)
Andreea
si bb Maria 34 +
nicoleta raducu spune:
Ella..am tot vornit si eu cu mamici din zona mea..si de la servici....
Si am inteles ca e mai bine sa iei legtura inainte de a naste cu un pediatru....
Inainte..erai arondata unei policlinici..si maternitatea trimitea o evidenta...
Iar ei stiau...Acum..e treaba ta ca mamica...
Nu vine nimeni sa te intrebe cum e bebe.....
Asta-i faza cu pediatrul....
Si e de preferat sa fie cineva careia sa-i vina la indemina zona....
Nicole
33+++
anasebe spune:
Ella Si noi am vorbit deja cu medicul pediatru. Norocul nostru este ca tipa e tot de la Municipal, unde si nasc. Si atunci va fi acolo de la bun inceput. Tipa vina acasa (contra cost, normal) si o pot deranja pt. orice chestie la orice ora. Plus ca am de gand sa ascult de sfatul unui singur doctor, nu sa ma plimb de la unul la altul.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
anasebe spune:
TEDITA Vezi ca ti-am trimis de ieri un PM. Ce-ai facut la Badiu? L-ai asteptat mult si bine, nu? Pe mine m-a chemat azi pe la 9 seara.
Da un semn cand apuci sa citesti mesajele.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
mirela10 spune:
am venit de la dr.i-a dat niste picaturi AERORED,sa vedem daca functioneaza,ca saracul e plin de gaze...
MARAKI,la 2sapt bebele meu avea2.850kg,si s-a nascut cu2.645kg.deci e bine
mi-a zis sa-i dau piept de cate ori cere,ca nu-i trebuie orar...si sa-i fac masaj cu genunchii pe burtica,ca sa traga basinele...
aici i-a facut vaccin in maternitate,dar pt hepatita B,si proba auditiva,care a luat-o cu brio...
pup fetele,ma duc sa-i fac pachet lui iulian ca intra de noapte![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.