Asigurare apartament - unde?
Ma gandesc sa imi asigur apartamentul dar nu stiu unde. Mi-ati putea recomanda o societate de asigurari serioasa? Cam cat ar fi asig pt un apt de 4 camere (zona N Grigorescu)?
Mersi mult pentru sfaturi.
Cristina
Raspunsuri
otau spune:
Eu de 5 ani am facut asigurare la Tiriac. Anul asta m-a costat 223 euro (apartament la bloc, 3 camere, evaluat la 80.000 euro + bunuri asigurate in valoare de 8.000 euro).
Natasa spune:
Depinde de valoarea la care il evaluezi. Eu nu l-am supraevaluat ca m-am gindit ca e putin probabil sa cada blocul cu totul, sa primesc eu suma intreaga. Eu am pus accent pe lucrurile din casa: calculatoare, mobila, aparatura electronica, covoare -pentru ca un incendiu sau o efractie sunt mai frecvente si atunci asiguratorul nu-ti da banii pe pereti. Pe scurt: doua camere 35 000 de euro, bunuri 12000 euro, asigurare pentru daunele pe care le pot provoca altora-1000 de euro. Asta a fost anul trecut si asigurarea m-a costat 115 euro, tot la Tiriac. In februarie o reiinoiesc si cred ca o sa pastrez valorile de anul trecut.
eve44 spune:
Si eu tot la Tiriac am asigurarea de locuinta.
Stiu ca nu are rost sa supraevaluez valoarea apartamentului(care e super aranjat),pentru ca Doamne fereste in caz de ceva, asiguratorii au "mina de popa".
Daca maresti valoarea iti maresc si ei asigurarea .
succes!
DidiAlex spune:
Imi puteti recomanda un consultat la Allianz-Tiriac?
Multumesc mult!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
Edit: Am uitat sa precizez dar, apartamentul se afla in Bucuresti.
Multzam mult Olim
olim spune:
Eu am asigurarea la Baia Mare, daca te intereseaza iti trimit un pm.
O duminica faina tuturor.
Rechinuta spune:
DidiAlex: Eu imi fac asigurarile (casa, casco, rca) la Allianz-Tiriac si iti recomand cu incredere pe Constantin Nastase 0724.000.999.
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Rechinuta
DidiAlex: Eu imi fac asigurarile (casa, casco, rca) la Allianz-Tiriac si iti recomand cu incredere pe Constantin Nastase 0724.000.999.
Multzmesc mult de tot!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez