Asigurare apartament - unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Rechinuta

DidiAlex: Eu imi fac asigurarile (casa, casco, rca) la Allianz-Tiriac si iti recomand cu incredere pe Constantin Nastase 0724.000.999.

Rechinuta, agentul tau vine el la tine sau te duci tu?
In ce zona este sediul?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu am facut la Allianz, este al treile an, dar este primul in care mi s-a spus ca daca vreau sa-mi asigur casa in lei, platesc in lei iar daca vreau sa o asigur in eur, rata o platesc in eur.
Voi cum v-ati asigurat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu tot la Alianz Tiriac am asigurata garsoniera, iar acum in noiembrie imi expira si nu stiu daca sa asigur tot la ei sau sa caut oferte si la altii.
Eu pana acum am platit in jur 120-140 euro/an asigurare completa(ca o medie in cei 5 ani cat a fost asigurata). Nemultumirea mea este ca atunci cand am avut daune(m-au inundat vecinii de sus de 2 ori) m-au despagubit numai cu 350-400 roni in conditiile in care pe mine m-a costat mult mai mult, iar in anul urmator eu am platit polita mai mare(deci m-au penalizat tot pe mine), normal nu ar fi fost sa-si recupereze banii de la cei care m-au inundat?
Explicatia lor a fost ca ei ii dau in judecata numai pentru pagube majore de 3000-4000 lei, nu pentru sume asa mici.

Asadar as dori sa mai caut si alte oferte sa vad daca m-ar costa mai ieftin. Si acum la ce suma ar trebui s-o asigur in conditiile in care au scazut preturile la apartamente? Ei dupa ce grile te incadreaza?

Mergi la inceput