despre embolizare-va rog mult!

despre embolizare-va rog mult! | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor!
Stiu ca s-a mai discutat despre asta, dar a fost un subiect care m-a interesat doar asa ca informatie. Am o colega care are 38 de ani si care a fost diagnosticata cu fibrom uterin. Doctorita ei a supus-o pt.moment unui tratament, dar i-a spus ca urmeaza sa-i extirpe tot.Stiind ca exista si alta metoda de tratare a aceste probleme, i-am sugerat sa mearga in Municipal sa consulte si alt medic. De aceea, rog pe cele ce au trecut prin "operatie" sa-mi dea detalii legate de: contactul cu medicul ( carui medic trebuie sa i se adreseze), ce costuri implica acest lucru si daca si ce rezultate ati avut dupa embolizare. ea nu se trateaza pt. a ramane insarcinata, asa cum am vazut ca au facut-o multe dintre voi.

Multumesc anticipat tuturor celor care ma vor ajuta.
Camelia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Camelia draga, mergi la Asteptand un ingeras in viata noastra la sectiunea Fibrom uterin, eventual cauta-l pe pagina 2 sau chiar 3 daca nu apare pe prima pagina, acolo sunt cateva fete care au trecut prin experienta unei embolizari, ele iti pot spune mai multe.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna Mess, eu am facut embolizarea in decembrie 2005, Dca vrei mai multre informatii scrie-mi pe adresa : balaban_nicoleta27@yahoo.com
sanatate multa

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Camelia, aici ai subiectul despre fibromul uterin: fibrom uterin

Roxana

Mergi la inceput