Mamici de martie-aprilie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Astazi ne-am plimbat pe la mol, am mancat mult + o chiftea de pomana ca am poftit la ea iar vanzatoarea nu a vrut sa ne ia banii, iar acum stam cu burta in sus ca e asa plina si umflata ca ma astept sa faca poc.
Piciorul parca nu ma mai doare asa tare si sper sa treaca in curand.

Catrinel 17 ai grija cu gheata ca la noi nu s-a deschis sezonul la patine.

Tinuta cap. pe care-l cautam eu - lipsea- sau nu l-am vazut. Doamne dupa ce ca uit acum nici nu mai vad bine. Dovada, astazi am plecat in oras cu masina lui tati. Saracele urechile mele ce-au mai patimit cind ma sunat sa-mi spuna ca "avea ceva important in porbagaj". Dar asa a venit si el cu noi la mol, ca altfel avea treaba.
Cu hernia de disc ma intreb daca pot sa nasc normal. Inca nu i-am spus dr. dar la viitorul control o sa-i spun.
Sigur e din cauza bebelinei ca de vreo 2 ani nu si-a mai facut de cap.

Pupicei la toate burticutele.
pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor ... nu prea am timp sa stau prea mult la vorba ... Va amintiti de scurgerile care le-am avut ... well s-a dovedit ca de fapt mi s-a rupt apa si acum sint in spital pina cind o sa nasc. Asa ca nu prea am voie sa ma misc prea tare ... am sa incerc sa va tin la curent ... am voie sa ma misc numai cu caruciorul si de dus numai la baie si cintarit in fiecare dimineata. Ceea ce este cit de cit bine este ca mi-au facut ultrasound si bebelina este cu 1 sapt jumatate inainte de orar. La 30 de sapt ea se prezinta ca la 31 si 4 zile. Are 1,875 ceea ce e bine din nou, numai ca nu are lichid amniotic in cantitatea ideala. Este mai putin decit trebuie si eu pierd in continuare, dar si el se reface si uite asa ... sint pe antibiotice sa nu fac infectie si steroizi ca sa ii maturizeze plamanii mai repede ...
Cam atit pentru acum .... ea se misca destul de mult ceea ce este imbucurator ...
Incerc sa va tin la curent
Andreea 30 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Oooo, mersi Catrinel, Pispirica si AndreeaGeorgiana ca v-ati bucurat pt mine. Cred ca si asta mica e bucuroasa si mandra foc, ca toata ziulica baga dans modern (ori o fi popular? ca e cu rasuciri si invarteli serioase...).
Azi am facut o pasiune din a manca numai bunataturi, va dati seama ce burta am!
Ce bine ca o sa avem site , abia astept sa vad fetzisoarele la bebeii nostri!
Va doresc la toate un week-end super placut!

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Dea, cum naiba mai s-a dovedit asa de tarziu ca tu de fapt pierdeai apa? La eco nu se vedea cat lichid ai?
Iti doresc sanatate, sa stai cumintica in pat ca sa creasca bble mai maricel si te asteptam cu vesti bune-bune. Ai calculator la spital?
Pup eu fata cumintica.
Aida, tu ce-ai facut la doctor? Ce a fost cu sangerarea aia? Da-ne de stire. Sanatate multa.
Azi facui rulada. Catastrofa. In unele parti era coapta prea tare, in alta parte nu era coapta deloc. Cand o pusei pe prosopul umed sa-mi pice fata. Asa ca prima mea prajitura se duse la gunoi. Nu stiu daca mai am curajul sa fac alta.
Si zonele coapte le mancai cu gem deasupra ca sa nu imi para chiar asa de rau de timpul pierdut.
Pup
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Deea, acum ti-am vazut mesajul, tin pumnii pt tine si bebelina, multa putere si sanatate, sa vii cu vesti bune!

Aida, nu cred ca sunt motive de ingrijorare, dar du-te si tu la medic ca sa te linistesti, si las-o mai moale cu munca!

28+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Dea, daca ai acces la calculator, sa ne scrii si noua cum te simti, ce zic medicii. Tu de mult aveai scurgerile astea, de vreo 3-4 saptamani, parca medicii ziceau ca nu e lichid amniotic, ce s-a intamplat, s-a schimbat culoarea/ mirosul intre timp?

28+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf, catrinel, kim,
azi am incercat sa vorbesc la clinica de maternitate de unde apartin, insa n-am avut noroc sa dau de cineva atunci cind puteam si eu vorbi (pe linga mine sunt mai multi colegi, si normal ca nu puteam stau la telefon si sa povestesc de fata cu ei despre scurgeri. apoi am incercat in pauza de masa, dar... na! ca si la clinica era pauza de masa. n-am putut sa revin cu un telefon cind reincepeau programul, pentru ca azi era musai sa predau un proiect. asa ca am lasat-o asa. nu-mi fac multe griji, pentru ca nu e vorba de singerari (am zis, am gasit o pata roz-maronie, iar azi a fost o mica scurgere galbena - ceea ce inseamna ca s-a dus, ce-o fi fost; plus ca nu are miros, nu ma ustura, si din ce am gasit pe net despre asa ceva, nu e nimic grav). bebelina misca intr-o veselie, asa ca sunt destul de calma.

dea, draga mea, sa dea Domnul sa fie totul ok si sa stea puiul tau cit mai mult in burtica. e bine ca iti da steroizi, e procedura standard cind trebuie maturizati plaminii lui bebe, asa ca nu-ti fa griji din punctul asta de vedere. sa stai linistita si sa-i asculti pe doctori, da? (nici eu nu pot sa-nteleg cu naibii nu si-au dat seama de atunci ca tu chiar pierdeai lichid amniotic merita sa-i dai in judecata, mai ales pt ca te=ai dus peste ei special pentru asta... uof!

ciuf, mie toate ruladele mi-au iesit bine din prima, nush de ce la tine nu a iesit cum trebuie. eu am folosit tava de sticla Pyrex (aluatul a stat cam 9 minute la cuptor), si in loc de cirpa umeda am folosit sub rulada un tocator de plastic. imi pare rau ca ai avut ghinion, dar sa stii ca reteta e chiar usoara si nu necesita timp.

Tina, eu zic ca nickurile de pe messenger sa ni le trimitem pe privat, eu nu vreau sa il fac public... Putem face si noi un cont de email comun la Yahoo sau oriunde, si acolo sa stim toate parola si userul, si intr-un folder separat sa tinem lista cu nickurile. zic si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Dea,multa sanatate.Sa stea bebitza atat cat trebuie si sa fie safe.Nastere usoara si tine-ne la curent!
Tania,ai dreptate.Am uitat sa pun capitolul 36!Iertare!
Aida,asa ziceam si eu..dar a luat 2 luni ca sa pot pune doctorul si restul si tot nu e completa listuta,pun pariu ca mai ia inca 2 luni ca sa ne schimbam nickurile de messenger intre noi!DIn pacate nu este prea mare colaborare aici la noi!Si imi pare asa de rau.Ca uite ce fain de alte gravidutze!Dar asta e!
Ciuf,nu te lasa pagubasa,mai incearca ca trebuie sa iasa rulada aia pana la urma!
toate fetele si week-end placut!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

dea scumpa, sanatate tie si bebelinei, stati cumintele pana la termen si totul o sa fie bine....
Adevarul este ca m-a cam speriat mesajul tau pt. ca si eu am o scurgere vaginala, dar medicul mi-a spus ca e ceva normal....miercuri mergem la el si o sa il pun sa imi faca o analiza de secretie sa ma conving eu ca totul este ok...pana atunci o sa stau cu morcovu` in loku` acela...caci dupa cum vad...voi celelalte fete nu va confruntati cu asa ceva...sau da???...va pe toate de nu va vedeti!!!Zmuahhhhhhhhhh!!!!!

Io27+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly Catrinel (ai dreptate, chiar seman cu mama, Tina multam de aprecierile facute la pozici.

Dea iti tin pumnii si ma la Dumnezeu sa stea bebica ta cat mai mult in burtica si sa fiti bine amndoua Dar chiar, mai cum pot dr astia sa fie asa de cretini si sa nu-si dea seama ca era lichid amniotic ce pierdeai tu???

Catrinel ai mare grija cu gheata! Eu merg ca mortu' pe gheta, mi-e o frica de mor sa nu cad.

Ciuf e simpatic tare copilasul tau Cati ani ziceai ca are?

Si noi mai rarut la capitolul ca eu nu prea ma mai simt asa de sexi si sprinteioara, desi sotul ar vrea mai des, saracul, dar asta e!!!

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput