ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata,

Bianca, ba am baut mai multe decat niciodata, si sunt si azi ca teleghidata, daca treci pe la mine sa vezi ce am primit (va invit) o sa-ti dai seama. Printre altele mi-am schimbat biroul, si e un balamuc la mine, de mori.
Va pup si intru mai tarziu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!
cafengiste la apel!!!!!!!!!
Elvira eu credeam ca nu ai baut cafele pt ca nu prea ne-ai scris.Eu am crezut ca atunci cand bei cafea faci si pauza si butonezi , de aceea te-am banuit de "tradare".Sa ai o zi frumoasa.
Adriana dormi???????????
Elutza unde esti???????????
Mihaela .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna fetelor,

ce sa va zic, mi-am intors toata casa cu susul in jos (sper macar sa merite) ... ne-am hotarat sa mutam calculatorul din camera lui bb, ca sa putem sta seara mai mult la el ... numai ca nu l-am mutat singur, am mutat si masa de birou ... asa ca si in camera cealalta a trebuit sa reorganizam totul ...

si acum in loc sa pun la loc mormanul de lucruri din mijlocul camerei mi-am facut o cafeluta si m-am asezat la calculator ... asta ca sa prind curaj

am uitat sa spun ca pe Mihaita l-am adormit, cu greu ca am renuntat de cateva zile la adormitul in brate, dar pana la urma am reusit ...

astazi puiul meu face 6 luni, nu-mi vine sa cred pentru ca parca ieri era numai o mogaldeata mica, mica, mica ... si acum e un neastamparat fara pereche ... nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand a incepe sa mearga ...

va las acum sa aveti o zi frumoasa si linistita
tuturor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Elutza sa-ti creasca mare si sanatos flacau.si la mai mare.Sa vezi ce uimita vei fi cand o sa aiba un an.Mie nu-mi vine sa cred cat de repede zboara timpul si deja am feciori mari, aproape de insurat.

Mergi la inceput

salutare fetelor,

elutza, La multi ani ! pentru cele 6 lunisoare, sa cresteti sanatosi.

Fetelor, vreau sa va spun ca vine primavara cu surle si trambite si cu o mare astenie. Luati vitamine sa nu va prinda. (ca pe mine)
Si mai vreau sa va spun, daca vreti sa vedeti pe ce-a putut da banii o tampita ( adica je) sa treceti pe la mine. Cu alte cuvinte a mai venit o parte din cele comandate la q.
Si mai comandasem niste carticele la edit. crisan, inainte de Craciun si au binevoit sa le trimita acum, bineinteles ca eu intre timp le-am luat si din librarie caci imi luasem gandul de a le mai primii direct de la dansii. Ce fain, asa-i? Ziceam ca pana da domnu'sa mi le trimita, creste fata si nu i le mai trebuie.
Adriana, cum stai cu bucatareala? La fel de greu adoarme Paula? Cu alergia in ce stadiu sunteti?
Elutza, indiferent de motive, e bine pt bebe ca ati luat calculatorul de la el din camera. Nu e sanatos.
Mihaela, noi aici aproape in fiecare zi primim cate ceva. Bucuria mea este cand reusesc sa negociez cu furnizori si sa obtin preturi cat mai mici.
Ma intorc la treaba, va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare tuturor !!!
Azi am umblat in orash pana la ora 14 , nici nu am avut timp sa deschid calc.Apoi am venit acasa cu gandul sa o scot la plimbare pe Paula , crezand ca a dormit cat am fost eu plecata , dar nici gand de asa ceva . Nu a vrut sa adoarma pana pe la ora 14.30 si atunci a adormit in patut vreo 15 min. apoi numai leganata in carucior a adormit . Suntem chinuite rau de tot de 4 maselute care sunt pe drum si cum avem noi noroc ne ies toate deodata . Asa ca ... azi iar ne-a sarit randul de iesit afara .
Ma apuc de curatzenie acum ca sa pot face maine papita ...
De mancat ,mananca numai lapte de duminica ... inca un chin pe capul nostru ...
Azi apapat supa-crema de dovlecei ... bineinteles lungita cu lapte si din biberon ...
Andreea a facut ieri o boacana si a fost pedesita ... a vrut sa se joace pe calculator , dar eu vorbeam pe mes. cu cineva si i-am spus sa aibe rabdare . Paula era tot calare pe tastatura si Andreea s-a oferit sa o plimbe ca sa pot termina mai repede de povestit si sa se poata ea juca . Si ... ea ghiciti ce i-a dat prin cap fetei mele ????
A dus-o in camera lor , a stins lumina si a venit de acolo , lasand-o singura pe paula , care , bineinteles ca s-a apucat de plans si a trebuit sa merg la ea ca sa o iau in brate . Asa ca i-a sarit ieri randul de joaca pe calculator ... dar recupereaza ea astazi ...
Numai ca dupa aia si-a tot cerut scuze si nu mai stia cum sa o iubeasca pe paula si sa se joace cu ea ...de aia va ziceam ca la noi merge, inca , chestia cu pedeapsa .
Si daca tot e vorba de laudatul lunilor ... si noi facem azi 1 an si 1 luna ... si tot nu vrem sa umblam singure ... zicea dr. ca e iute si ca ea vrea sa fuga din prima , nu sa umble incet ...

Va pupi si sper sa reusesc sa intru inainte de culcare ... ca stit care e ritualul nostru ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Salutare, salutare...
Nu imi mai cer scuze pt absenta ca....m-am simtit mustrata cand nu a mai intrebat nimeni de existenta mea...
Salutari Elutzei...pe care nu am felicitat-o inca pt faptul ca s-a alturat virtualelor din zalau.Sa creasca bb mare si...sanatate familiei intregi!
Elvira, noi trecem pe la magazin dupa ora 17, asa ca nu stiu ce sanse sunt sa te gasim acolo, dar daca zici ca esti, te vom cauta, mai ales ca ai primit ceva carticele noi!
Salve celorlalte fete..cucuiete, celor cu masele sau cu...masele in devenire,precum si celor cu copii mari...
A, am uitat sa spun ca am ...2 motivari pt absenta mea, asta ca sa nu ma trezesc in curand cu ..exmatricularea...Andrei a facut bronsita si...a avut o durere de burta care m-a dat peste cap 2 zile( cu somnolenta si..plans rau), am fost la cj sa-mi aduc o prietena care fusese internata cu fetitza care avea enterocolita si...ah, inca o scuza..m-am apucat de dres ce se mai poate la dantura, asta ca sa nu raman fara putinele masele pe care le mai are...racita-mi guritza...
Salutari si un week-end linistit....

Mergi la inceput

Buna seara!

Carmen, scuze daca te-am indus in eroare, comanda la q si cartile de la crisan nu au legatura cu magazinul. Vezi, asa se intampla daca lipsesti de la intalniri , pierzi sirul povestirilor. hihi
Cand ne-am intalnit noi prapaditele, eram cu ochii pe catalogul quelle.
Cand am citit prima data postarea ta, mi-am zis : uite la ea !!! de unde stie ca am primit carticele? uaaa, inseamna ca iar a fost pe aici si n-a zis nimic!, apoi mi-am dat seama ca poate te referi la carticelele de la crisan, alea erau pentru je personel si odoara mea, noi nu avem in magazin.
Iar vis-a-vis de mustrare, existenta si alte alea, ia intreab-o pe Bianca pentru cine am cautat eu jucarii inteligente ?
In concluzie, noi nu uitam pe nimeni, ca uitam sa-l amintim...asta e altceva
pfuai, tre' sa plec, va pup si mai vorbim maine.
sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Carmen mama eu am mai intrebat pe forum de tine ( dar cum butonam pe mess eu stiam ca esti ok)la fel si fetele.Aseara te-am asteptat pe mess si nada.Acum iar.Unde esti?Dormi?Sa ai o noapte linistita.Andrei cum e?
Elvira mama da jocuri inteligente ai adus si pt Carmen.Te rog sa-mi explici merita sa comand la q sau ma las pagubasa? Primesti ceea ce e expus ?Ce calitate au produsele ?ca de scumpe sunt scumpe.Sa-l vezi pe Tudor cu catalogul in mana cum isi tot noteaza ce vrea.Deja are o comanda serioasa domnisorul, dar daca sunt surprize da un semn sa nu o musc.
Mihaela sa inteleg ca esti la Zalau de aceea nu ai intrat la noi?Pupici la fete.
Adriana draga mi mila de tine.Pleaca mamuca , Paula e agitata , afara e frig .Da lasa ca trece repede luna februarie si in martie afaraaaaaa cu bb-icii.Sa nu te superi pe mine da eu am ras de faza facuta de Andreea .Mi-o si imaginez cum isi cerea iertare.
Elutza ce faci?aranjezi casa?
Anca unde esti???????????????????????????sper ca esti ok.
Va pup dulce dulce.

Mergi la inceput

Noapte buna!!!

Mergi la inceput