ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neata....
Carmen noi nu te-am uitat dar , cum fiecare mai are cate o problemuta din cand in cand , ne-am gandit noi ca tot o sa apari pana la urma .

Astazi imi sosesc neamurile de la Hunedoara , asa ca pana pe luni cred ca iar o sa cam chiulesc ...

Va doresc week-end placut tuturor si spor la treaba in bucatarie si la curatzenie prin casa , ca stiu ca asta cam face lumea sambata ...

fetelor , am uitat sa va intreb ceva ... nu doriti produse de la amway ... saptamana viitoare se face comanda , daca va intereseaza ceva dati un PM .

Va pupi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Am reusit in sfarsit sa intru putin ... puiutul imi doarme, dar am mancare pe foc ...

ieri a fost o zi plina, nu stiu cum s-a nimerit ca am avut musafiri peste musafiri, sa nu amintesc de casa intoarsa si de maraiala lui Mihaita (se pare ca ne mai iese un dintisor)

va multumesc ca v-ati gandit la noi

carmen ma bucur ca ne-am cunoscut (virtual) dar poate intr-o zi si face to face

Bianca a fost Alina la Zalau, iti transmite salutari

adriana la multi ani fetitei pentru 1 an, 1 luna si 1 zi

nu promit, dar incerc sa mai trec azi pe aici

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata!

Pana la amiaza am iar cumul de functii e Alexia cu mine-ce le mai chiuie prin magazin.
Bianca, eu sunt multumita de q, cel putin jucariile...au fost beton, alea nici n-au fost scumpe cand am luat. Hainele...nush ce sa zic...mi-am luat un tricou, e fain, ce sa zic, dar am luat ceva similar anul trecut din Brasov la jumate pret, na. Sa vedem cum o sa se comporte la spalat. Mi-a mai sosit o bluza, e super lucrata, pe bune. Nici o ata sau atuca nelalocul ei, pe dos totul la milimetru, e lucrata impecabil. Nici o cuta la tiv sau alte mici defecte specifice pe care de obicei le au si hainele scumpe dar inchidem ochii la ele caci ne place modelul.A mai venit o salopeta pentru Cristina...despre asta ce sa zic, e beton (ca pretul) Acu'le-am dus acasa dar daca o sa vrei sa le vezi pe viu vreodata, le aduc sa le vezi.
Bineinteles ca de tembela ce sunt, azi mi-am luat deja tricoul pe mine, va dati seama cum arata deja - auzi, sa mearga cineva la birou cand e in renovari, cu maneca alba - ts ts ts. Asta-s eu.
Va pup si mai intru mai tarliu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Buna dimineata si...buna sa va fie inima !
Uite ca mi-am facut nitel timp sa scriu cateva randuri desi...iar m-a luat raceala . Am impresia ca iarna asta asa o sa o petrec.....pasandu-i raceala lui andrei si el..pasandu-mi-o mie! M-am pus in pat mai repede ca ma luase si o durere de cap de la gripa si....la 3 m-am trezit , am luat niste larisept ca ma durea gatul de muream si...m-am uitat la filme pana la 6 cand am reusit cu chiu, cu vai sa adorm.
Elvira, merci ca te-ai gandit la noi, dar nu am inteles: au venit dela jucarii, ai comandat si astepti comanda, cum e?
Elutza, sigur ne-om vedea. Noi avem prieteni in d-va 2 pe care ii vizitam destul de des si la vara...si mai des ca au locul ala de joaca in spatele blocului...
Adriana, vrem si noi sa vedem poze cu fetele tale, ca andrei e mort dupa domnisoare...
Bianca, scuze ca nu am mai aparut pe mess, dar seara pic de oboseala si....bb a fost tare nabadaios ieri, probabil ca l-a deranjat extractia mea dentara...desi a fost fara anestezie...
In plus, vasi trage tare sa termine site-ul lui dei ca sa-l vada si fetele in toata splendoarea lui...
Nu va urez spor la treaba, va urez distractie maxima, ca e week-end...
( nu uitati sa va iubiti sotii...ca voi puteti....)

Mergi la inceput

hehe, Carmen, am reusit sa te bag in ceata
In primul rand trebuie sa fac o precizare, cand eu vorbesc despre jucarii sau alte comenzi, in general e vorba despre cele din viata particulera, despre magazin nu actualizez pe DC stocul meu de marfa, caci se poate considera reclama si ma dau moderatorii afara.
Cat despre jucarii si quelle, anul trecut am comandat jucarii de la ei de care am fost foarte multumita, raportul pret calitate a fost excelent, la ele ma refeream. Anul acesta mi-am comandat haine, care vin tot pe rand. ( un obicei la q, trimit comenzile pe masura ce le vin si lor produsele). Sper ca de data asta am fost mai clara.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eheeee, ziua buna fetelor dragelor.

bianca, nu-s la zalau, mama e inca la noi...aseara am iesit tarziu de la serviciu, era intuneric deja, am zis ca mergem azi pe ziua la zalau...insa ninge gramada si iar e zapada pe drum. mama zice ca va merge cu microbusul dupamasa sau cu trenul, mai vedem.
aseara v-am citit dar am avut o leneeeee sa raspund...
mey, io tot n-am timp de msg...

elvira, au venit si produsele din catalogul de anul trecut?
io parca tot nu am curaaj sa comand...ma tenteaza cateva produse dar parca sunt prea scumpe...inca n-am gasit depozitul lor, desi e un indicator pe strada unde e adresa lor, dar n-am avut timp sa "ne bagam". ce jucarii ai comaandat de la ei?

adriana, "spor" la musafiri si distratie placuta!
paulei sa-i iasa repede maselutzele chinuitoare.

carmen, sanatate multa! ai grija de tine, e nasol cu racelile /gripele astea. wow, extractie fara anestezie? esti curajoasa, zau! eu si pentru plombe am cerut anestezie!

elutza gata rearanjatul? sa-ti traisca bb la cele 6 luni!

anca, ai disparut????

va pup pe toate, mai viu io!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Carmen trimite-mi pe PM adresa ta de mail ca sa pot sa te adaug la favoriti si atunci poti vedea albumele ... si celelate care doresc sa le vada sa-mi trmite-ti adresele de mail...

albumele noastre

Mergi la inceput

Carmen poti sa dai click pe albumele noastre ca sa vezi pozele.

Noapte buna !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

SALUTARE!SALUTARE!
Mama ce active ati fost!!!!!!!!!
Elutza da repede v-au iesit dintisorii.La Matei la 8 luni i-a iesit primul dintisor.
Elvira ce face printesa??????????Chici ce si-a comandat Tudor din catalog????
Mihaela si noi avem zapada.
Carmen ne conversam pe mess?
Adriana sa nu mult.Stiu ca azi e chef la voi.

Va pup si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

seara buna fetelor
nu stau mult caci mor de frig, desi mi-am luat o pijama groasa si sosete groase tot mi-e frig
vreau doar sa-i spun Mihaelei ca e valabil catalogul din 2005 pana in 31 ianuarie.Mihaela, nu am primit toate jucariile comandate-e rau ca nu ti se spune nimic, stai si astepti...vine sau nu vine...? Insa ce am primit a fost super. Printre altele, fiind Alexia iubitoare de muzici si cum danseaza toata ziulica, i-am luat dance maker e in catalogul de anul trecut.e super fain...in fine,noi mai trebuie sa crestem putin pentru el, dar numai putin.
Bianca, boxeri cumva? parfumuri n-am vazut...
eu i-am mai comandat Alexiei niste jucarii si inca ma mai uit la papusica aceea ce rade cand se uita in oglinda, spune mnmm cand e hranita cu lingurita...pare interesanta si eu ma documentez caci in curand va avea nevoie Alexia de o prietena/bebe pe care sa-l iubeasca/ingrijeasca, nu?
Aaaa, nu v-am spus, acum strang oferte/cumpar mobilier pentru urmatoarea camera a Alexiei. Urmatoarea nu in sensul ca va fi alta ci doar o mobilam potrivit varstei ei, in curand vom renunta la patut, etc...daca aveti idei, va rog.
Gata, plec, e clar ca ma paste iar raceala, de fapt ma ustura gatul, stiu ce ma asteapta.

Mergi la inceput