ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Noapte buna.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

eu incep cu buna dimineata

bianca am uitat sa-ti spun ca alina s-a mutat cu toata familia in cluj

elvira vroiam inca de ieri sa-ti laud magazinul, tare imi place ca gaesc tot ce am nevoie pt bb si mai ales produse de calitate ... ce e bine pt mine e faptul ca e si aproape

tuturor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Buna dimineata la amiaza.Acum ne-am trezit.
Cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
elutza de aceea nu am mai vazut-o pe Alina.Si le place la Cj?Super miscare.
Elvira, Adriana, Carmen unde sunteti?

Va pup si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna amiaza!

sunt aici, bag la cafele una dupa alta caci am ajuns tarziu aseara, si acum primim marfa.
Intru mai tarziu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Elvira m-am gandit aseara la tine.Cum a fost drumul?l-au curatat?Sa ne spui ce primesti frumesti.Acuma ne cunosti gusturile si pretentiile asa ca dacfa ai ceva pt noi da un PM.Fa o pauza de cafea.Eu acum o savurez pe cea de a doua.
Fetelor unde sunteti???????????????????????
Mihaela ti-a expirat timpul asa ca azi te asteptam cu vesti.Ce face Diana ?Silvia?
Adriana ai primit catalogul?
Lutza spune-ne ceva de bb.Ati inceput diversificatia? Ce papati?E cuminte ? Iti doarme noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor sunt intr-o stare de deprimare ... rea de tot....
Mai am 3 zile si imi pleaca ajutorul , adica bunicuta mea ... nu stiu ce o sa ma fac fara ea ... greu o sa-mi fie ... dar astept cu nerabdare caldura ca sa pot iesi toata ziua afara .
Asa ca sunt super ocupata acuma cu curatzenia , m-am apucat de spalat faianta, gresia , vitrinele , etc. ca dupa ce pleaca buni nu mai pot misca nimik de Paula . Tot nu vrea sa umble singura si sunt nevoita sa ma plimb cu ea de manuta prin toata casa ... facem ture , nu gluma ...
Dupa cum am mai spus de citit , citesc tot dar mai greu cu scrisul ...
Pupici la BB-ici si mai intru ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gata, stiu ca a expirat timpul, iata-ma!

Suntem ok, eu foarte obosita. Am dormit numai 4 ore azi noapte, dar voi recupera ca acusi e we.

bianca, cum esti? Ai inceput examenele?
Mancare pentru Matei: legume congelate(amestec)-fierte, carne de curcan, peste, sfecla rosie fiarta amestecata cu cartofi, mazare-un fel de tocanitza dar numai cu ceapa fiarta si cu putina faina(asta o poti servi cu ou/galbenus de ou daca nu i-ai dat albus inca), aceeasi chestie poti face si din fasole verde, din aceea congelata in punga. papanasi din branza, macaroane cu branza si smantana, mamaligutza cu branza si smantana, cartofi cu ou la cuptor(noi le spunem cartofi fratuzesti). daca imi mai vin idei, iti mai spun.

adriana, diana ok acum, n-am mai avut probleme, nu are tf. la scoala si se pare ca e bine si fara el. se simte bine, are teste acum la scoala si suntem in plina invatare de tabla inmultirii .

elutza, sa-ti traiaasca bb! E tare frumusel. Unde stati in d-va 2? da-mi un mesaj pe PM, sa nu spui aici in "gura lumii". mama sta si ea in d-va 2, eu acolo am copilarit, insa nu va stiu nici pe tine nici pe sotul tau. Ei, nu-i tarziu, dau eu un semn cand apar in zona si poate punem iar de o poveste in gashca.

elvira, ce marfa ai primit? mama e acum la noi, daca o ducem noi acasa maine poate trec pe la tine la magazin.

, poate intru mai tarziu.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am intrat rapid sa va urez noapte buna. Ma duc sa o pregatesc pe paula de culcare si cum trebuie sa stau cu ea in camera pana cand adoarme , mici sanse sa mai intru asta seara la povesti .

Pupici si vorbim maine !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

buna seara!!!!!!!!
Mihaela multumesc pt idei.Incer de maine cu , curcanul si pastele cu branza.la fete.
Elvira se pare ca azi nu ai baut multe cafele.Dar si maine e o zi.

PS Mihaela ti-ai facut de cap pt ca e mama la tine.

Mergi la inceput

Noapte buna!!!!

Mergi la inceput