Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Mai fetelor, voua cum va merge forumul?! ca pe mine m-au apucat absolut toti dracii pamantului. De la ora 9.30 nu mai reuseam sa deschid nimic. Statea 5 minute pana se misca!Acu, vaz ca nu'sh prin ce miracol reusesc sa va scriu. Sa vad daca se si trimite. Voi aveti aceeasi problema sau e de la mine? Desi nu cred sa fie numai la mine,ca vad ca de pe la 9 incoace nimeni n-a mai postat nimic si nu prea cred ca ati tacut toate subit!
Am niste draci pe faza asta! Azi, cand puteam sa stau si eu mai mult cu voi, nu merge!!!
Merge si nu prea... stai linistita, k eu ma chinui de la 8...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by black moon
Buna la toata lumea spun si eu si o zi excelenta va doresc...
Ma inscriu si eu desi sunt mai lenta in reactii se pare caci abia acum mi am gasit ... hmm..curajul sa ii spunem desi de o jumatate de an va citesc...
Eu am nunta in august anul acesta ... pe 19 este cea religioasa ..dar nu in bucuresti.. toate bune si frumoase in aceasta privinta, lucrurile merg in directia buna..
Cu cea din Bucuresti (cununia civila) am eu problemutze caci nu gasesc locatia potrivita... dar mai incerc..
Va pupic si sper sa fie de bine toate aceste pregatiri si sa avem un an perfect
Bine ai venit !
Fetelor, nu prea merge forumul, dar vine cu mirese... e si asta o treaba...
Raza de soare
SunSmile spune:
Bine ai venit la miresici Black Moon! sa fiti fericiti!
Fetelor si eu am mai incercat, pt ca am fost multa vreme singura pe aici pe la job. Si de bine ce puteam io vorbi, nu aveam cu cine..
Si mai e o problema..cu afisatul numarului de mesaje..uitati-va la Black..saraca a scris si la restaurante si aici si indreptul ei este afisat un mare "0 mesaje". O fi de la retea sau iar ne ataca forumul cei mai "curiosi" hackeri..?
Va pup si SPER sa mai pot sta cu voi!(adica sa dureze sedintele toata ziua)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
toate strofocarile noastre in materie de restaurante.
Hai ca-mi placu asta !... fatalica, tu n-ai ce face, decat sa-mi amintesti de perioada "avut sofer nervozache pe puiu', plimbat pe la rishtorante digiaba... cu greu gasit unu'? "... brr !... nu-mi vine sa cred ca l-am gasit si nu mai tb sa-mi bat capul cu asta... si sa nu crezi ca m-am suparat !...
Raza de soare
black moon spune:
bine v am gasit!
cum sufar de logoree mai ales in ceea ce priveste nunta nu ma voi retine in a da amanunte :D
pe 19 august am aranjat deja restaurantul in craiova si sper sa putem fi cununati la cea mai frumoasa biserica Madona Dudu... aceasta va fi cununia religioasa unde eu voi purta rochia de mireasa si unde se va face tot tambalaul cu obiceiuri nebunii..stit voi
problema e ca ubitu meu fiind din Bucuresti, eu locuind aici de vreo 5 ani... trebuie sa facem si aici ceva asa ca am hotarat sa ne casatorim civil in Bucuresti deci ne treb si un resturant cam de 150 capete numa ca e musai intre 1 si 15 august altfel nu se poate..
probleme sunt o gramada, unde am fost sunt luate toate sambetele si duminicile, timp de alergatura nu prea avem, nu vrem nici sa fie prea scump ca deh sa facem noi doi doua nunti e greu pt un cuplu tanar dar suntem optimisti si .. indragostiti :D
v am pupat.. alergatura usoara in continuare caci vadca toata lumea e agitata zilele acestea
Raza de soare spune:
quote:
desi de o jumatate de an va citesc...
Si n-ai avut curaj pana acum sa intri aici ? pai ce, te mancam ?... eu vorbesc, de fapt, ca-s de-o gramada timp membra DC si postam asa, sfaturi, idei, bla, bla, dar cam aiurea... pana m-a luat Krelia de guler si m-a invitat sa fac parte oficial din randul mireselor... zau k te admir ! io n-as fi rezistat atat ! si nici tu nu trebuia !
Raza de soare
krelia spune:
quote:
...astazi cel tarziu maine vrem sa incercam la CCA si Calipso, aveti idee despre cele doua? pup u
Du-te repejor, nu mai sta...si intreaba de 27 mai - stiu sigur ca data a fost retrasa...si asta acum, inainte de sarbatori cu vreo saptamana, deci, la inceputul-jumatatea lui decembrie
Cauta-l pe dl Costache si vorbeste cu el...daca Doamne fereste s-o fi ocupat si ziua asta...poate mai ai vreo sansa in sept-oct...nov....despre CCA nu stiu decat ca tre sa fi ori super pilos sa intri, ori sa ai rude in cadrul armatei...
bafta!
quote:
...e musai intre 1 si 15 august altfel nu se poate..
sorry.....n-am vazut ca ai nevoie numai in perioada asta....hm..nu'sh ce sa zic...tu incearca totusi daca vrei la cele 2...nu ai ce pierde...nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
black moon spune:
cum de cele mai multe ori va citesc noaptea nu prea sunt pe aceeasi lungime de unda sa zicem .. si as fi dat cu nuca in perete!
deci sa inteleg ca mai multi au avut probleme cu restaurantul..este ok sa discutam si preturi? cel putin orientativ caci mie mi s a zbarlit parul pe ceafa cand am vazut preturile in timp ce in craiova erau la un calcul al meu ..si fara exagerare de vreo 14 ori mai mic:D !!!! nu dadeati...
black moon spune:
krelia din pacate eu pot face nunta numa si numa in august desi mi ar fi placut luna mai teribil fiind nascuta in mai..luna cireselor..mmmm...
in privinta pilelor si a rudelor in cadrul armatei daca socru meu si ar da mai mult interes am avea de ambele si inca bine puse.. din pacate se pare ca o provinciala nu e bun pt un bucurestean in ziua de azi :(
a.cicel spune:
Am "inviat" si eu. Am avut niste dureri groaznice de burta care s-au transmis in picior si nu pot sa merg.
Bun venit black moon.
Fetelor, am reusit sa pun si eu invitatia la poze. Sa imi spuneti ce parere aveti. Oricum e prea tarziu sa mai schimbam ceva, ca mare parte le-am dat. V-am spus ca am cautat sa facem ceva simplu.
POZE