Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
emilyjeuly spune:
'neata miresici!
bun venit pe DC black moon! treaba asta cu restaurantul este foarte stufoasa si dureroasa! iti urez succes! preturile sunt mari in euro in conditiile in care euro a scazut! parerea mea!
bey, sa stiti ca si la mine merge foarte prost DC! nu's ce are!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
dyadya spune:
revin cu ce ti-am spus la Topul Restaurantelor, black moon. Intre 1-15 august este post, deci nu se fac nunti. Prin urmare mi-e foarte greu sa cred ca toate restaurantele cu capacitatea dorita de voi sunt ocupate si sambete si duminici in acest interval. Da, se fac tot felul de petreceri, dar nu peste tot. In afara acestui interval(1-15) intr-adevar este greu sa mai gasesti ceva liber, dar atunci sigur sunt. Trebuie doar sa cautati temeinic!
Raza stiu ca iti trezesc traumele cu acest subiect. Crede-ma ca si eu am avut o tresarire cand m-am apucat sa-i raspun lui black moon. Mi-am adus aminte de: "Draga ai luat in calcul ca POATE NU EXISTA restaurant asa cum vrei tu?! Mai bine ne apucam si contruim unul!!"
Raza de soare spune:
Fetelor, dau un search pe yahuuuuuuuuuuuuuuuuu... la cununia civila si ce sa vezi ? ralnied a noastra-i cap de lista la poze...
a.cicel, fa-te bine si ai grija de bebe !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
black moon spune:
emily iti multumesc si tie pentru primire! da preturile sunt enorme si stiti ce e mai grav? imi e f frica sa nu ramanem in pierdere dupa toata tevatura .. macar sa scoatem ce bagam dar e un mare semn de intrebare... in plus oamenii care spun ca vin si am eu un presentiment ca nu mai vin si asa mai departe!
dya dea domnul sa ai dreptate si sa ma fi lovit pana acum de refuzuri ca nu am stiut unde sa caut.. de ex la calipso unde imi placea -dar sala albastra - am aflat ca se poate..salonul rustic.. mie nu mi a placut salonul rustic, nu mi se pare potrivit pt o nunta, voi ce parere aveti?
la cca maine si am mai auzit o posibilitate..restaurantul de la hotel haiducul.. cunosteti ceva?
emilyjeuly spune:
a.cicel imi place invitatia! nici nu arata ca este facuta "in casa" cum s-ar zice! foarte draguta! ah, si am vazut acum si restul: rochita, manusi cocarde - super toate!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by black moon
de ex la calipso unde imi placea -dar sala albastra - am aflat ca se poate..
asta-i place Kreliei cu siguranta !
Cat despre invitati... am inteles ca faceti, practic, 2 petreceri... ai grija, mai ales dc ti-e teama ca nu scoateti banii... e riscul mare ca invitatii sa nu vina de 2 ori la aceeasi nunta... sau ai invitati de Buc si de Craiova ? ( am retinut bine, sper... ) acolo unde e petrecerea ? eu am fost la o nunta, parca am mai spus... la rest Green House si mi-a placut...
Raza de soare
dyadya spune:
black moon, incearca si la Herastrau, MonteCarlo(Cismigiu), Laguna Blu(Baneasa), Crangasi(unde face Raza)-ti le spun pe astea cu preturi normale si capacitate mare. Nu iti recomand restaurantul unde facem noi pentru ca e rustic si ai spus ca nu-ti place. Altfel-totul e minunat-ca doar acolo facem noi nunta, nu?
tigrutz spune:
Mai, da' chiar ca merge forumul foarte nasol, adica nu prea merge saracu'....eu am crezut ca e de la netu meu, dar se pare ca nu. Si am observat si eu ca nu se modifica nr mesajelor, chiar de ieri se intampla asta
Black Moon, bine ai venit in randurile noastre!
Mai, cum deja stiti ca sunt batrana si bolnava , am uitat sa va spun ca ne-am luat verighetele, inainte de Craciun si ca arata super. Chiar a meritat asteptarea aia care de la 2 saptamani s-a transformat in 2 luni.O sa fac o poza si o sa o pun pe net, sper sa ma pricep.
Si, daca avem noroc si toate merg asa cum trebuie, Ralucah o sa vorbeasca azi maine si cu DJ-ul si cameramanul sa ne faca rezervare la ei. Ce bine ar fi, am mai taia ceva de pe lista
black moon spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by black moon
de ex la calipso unde imi placea -dar sala albastra - am aflat ca se poate..
asta-i place Kreliei cu siguranta !
Cat despre invitati... am inteles ca faceti, practic, 2 petreceri... ai grija, mai ales dc ti-e teama ca nu scoateti banii... e riscul mare ca invitatii sa nu vina de 2 ori la aceeasi nunta... sau ai invitati de Buc si de Craiova ? ( am retinut bine, sper... ) acolo unde e petrecerea ? eu am fost la o nunta, parca am mai spus... la rest Green House si mi-a placut...
Raza de soare
raza de soare in green house din craiova e chiar super fain din pacate nu am gasit acolo locuri... oricum nunta in craiova va fi ceva mai decenta ca pret pentru ca nici invitatii nu sunt oameni cu bani dar sunt sufletisti si asta conteaza nu? omul sfinteste locul! in plus trebuie sa ne dramuim cheltuielile...
vor fi intr adevar doua petreceri total diferite numai rudele f f apropiate participand la amandoua in rest.. aici trebuie sa vina prietenii nostrii, rudele lui, cunostintele lui, acolo vor fi rudele mele si prietenii mei.. le astept cu nerabdare pe amandoua sa fiu sincera.. cu nerabdare dar si cu o teama... cred ca va imaginati...
nu am decis nimic in rest sunt atat de nehotarata nu v ar veni sa credeti.. rochia de mireasa? nici un model nu imi place, invitatii? nici asta, vreau porumbei la biserica, ma cert cu ai mei care considera un gest aiurea... vreau ca barbatu sa poarte frac cu baston si manusi albe se uita la mine si zice ca nu pune asa ceva pe el.. totul e o nebunie si imi vine sa zic pas sa il iau pe al meu in varf de munte si sa ne casatorim acolo doar noi doi si cainele pe post de martor :D